Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam arkadaslar

bence takım olarak katılım saglarsak 8 kısıyız az degılız
fırtına estırırız ınsallah dımı kızlar yaa :hooray:

haydın bakalım yenı bır hafta basladı bıle bızım ıcın .. :teytey:

hafta sonu dıkkat edelım kızlar.. kacamak yapmak ısteyenler lutfen gunun erken saatlerınde yapsın.. aslında yazın kılo vermek kısa gore cok daha kolay.. cunku agır yaglı yemekler yenmıyo..

celıgın onerısıne uyabılırsek guzel bır fıkır aslında.. mesela aksam 2 kasık pılav ve karpuz ıle gecıstırsek ve aksam yemegını erken yıyıp bı daha bı sı yemesek.. nasıl herkes uyabılır mı ..

bol su ya dıkkat edıcez...

yulafcım gelırsen goruselım ama mutlaka onceden haberleselım.. cunku bız bazen ablamlarda ya da dayımlarda oluyoruz.. annemler sehırıcınde ama dıger akrabalar bıraz uzak dusuyor merkeze.. gel de ızmıt sımıdı yıyelım beraber kaydirigubbakcemile3 yok tabıı gunun erken saatlerınde ..

hadı kızlar yaa kaydirigubbakcemile2 bı seyler yapmalıyız.. 1 . takım bu hafta bırıncı olacak ınsallah.. :lepi:

sımdıden ben de sızlere super bır hafta sonu dılıyorum sevgılı takım arkadaslarım..

HAFTA SONUNA DIKKAT !!!

HADI KIZLAR BU HAFTA BIRINCILIGIMIZI KUTLAYALIM.. :hooray: :hooray: :hooray:

CUMA GUNU DE PASTA YIYEREK KUTLAYALIM.. opuyorumnanaktan

1. TAKIM **109. ETAP**[/COLOR]

nrymn (59,1 / / / %)
neşemeşe ( 74,3 / 75,5 / -1,2 / -1,62% )
hayat70 (59,0 /59,0 /0/0 %)
KHENA (63,9 /63,8 /0,01/ ? %)
herbal ( 89,2 / 89,2 / 0 / 0 %)
çelik198408 ( 68,1 / 67,5 / 0,6 / 0,88 %)
yulaf ( 65,4 / 65,4 / 0 / 0 % )
flawless ( 60,8 / 60.8 / 0 / 0 %)

1. TAKIM TOPLAM KİLO( 539,8/ / / %)

selam kızlar yetiştim çok şükür kızcaksınız sandım bana :olmaz:
size kısa kısa özetler geçicem şimdi
malüm işten çıkarıldıktan sonra kötü günler geçirdim. maaşımı bile alamamıştım. ama şikayet falan derken tazminatımı ve maaşımı pazarlıklı olarak aldım çok şükür bu demek olurki borçsuz evleniyorummmmm hihoyyythihoyyyt

tabi bu arada yeni işime başladım herşey çok iyi sosyal olanakları çok güzel yoğun bi iş temposu var ama diğer işimde oturmaktan sıkılmışım halbuki yoğun çalışmak ne kadar güzel bişimiş turkbayragi

malüm evliliğede günler kaldı çok heyecanlıyım :kedi: işyerimdekilere davetiye dağıtırken izinde istedim temmuzun 2 sinden 13 üne kadar izinliyim hihoyyyt

Kilo durumuna gelince hedeflerimde yeller esiyor bu durumdan utnıyorum ama napım bitti işte son 15 güne girdik daha vermem gereken 8.8 kilom bende duruyor. anlıcanız şişko gelin olcam napalım olım en azından artık 70 kiloluk bi gelin olmıcam bunada şükür..

Ay kızlar muhabbetinizi bi özledim anlatamam işten güçten bakamıyomda hiç. çok özledim sizi çooookkkkkkkkkkkkkkk:gitme:
kilomuda yazdım ama hesaplamayı unuttum beni seven biri hesaplarsa sevinirim...:çok üzgünüm: gerçi hepiniz seviyosunuz beni biliyorummmmmŞeniz canlarım benimmmmmm opuyorumnanaktan

1. TAKIM **109. ETAP**

nrymn (59,1 / / / %)
KHENA (63,9 / 63,8 / 0,1/ 0,16 %)

1. TAKIM TOPLAM KİLO( 539,8/ / / %)

selam kızlar yetiştim çok şükür kızcaksınız sandım bana :olmaz:
size kısa kısa özetler geçicem şimdi
malüm işten çıkarıldıktan sonra kötü günler geçirdim. maaşımı bile alamamıştım. ama şikayet falan derken tazminatımı ve maaşımı pazarlıklı olarak aldım çok şükür bu demek olurki borçsuz evleniyorummmmm hihoyyythihoyyyt

tabi bu arada yeni işime başladım herşey çok iyi sosyal olanakları çok güzel yoğun bi iş temposu var ama diğer işimde oturmaktan sıkılmışım halbuki yoğun çalışmak ne kadar güzel bişimiş turkbayragi

malüm evliliğede günler kaldı çok heyecanlıyım :kedi: işyerimdekilere davetiye dağıtırken izinde istedim temmuzun 2 sinden 13 üne kadar izinliyim hihoyyyt

Kilo durumuna gelince hedeflerimde yeller esiyor bu durumdan utnıyorum ama napım bitti işte son 15 güne girdik daha vermem gereken 8.8 kilom bende duruyor. anlıcanız şişko gelin olcam napalım olım en azından artık 70 kiloluk bi gelin olmıcam bunada şükür..

Ay kızlar muhabbetinizi bi özledim anlatamam işten güçten bakamıyomda hiç. çok özledim sizi çooookkkkkkkkkkkkkkk:gitme:
kilomuda yazdım ama hesaplamayı unuttum beni seven biri hesaplarsa sevinirim...:çok üzgünüm: gerçi hepiniz seviyosunuz beni biliyorummmmmŞeniz canlarım benimmmmmm opuyorumnanaktan

hesaplayim koydum canim yeni tabloyu.

azicik kalmis dugune. hayirlisi olsun canim. darisi basimiza hehe.

ozledik seni, takimca toplanalim artik.

hesaplayim koydum canim yeni tabloyu.

azicik kalmis dugune. hayirlisi olsun canim. darisi basimiza hehe.

ozledik seni, takimca toplanalim artik.

sağol canım çok teşekkürler..
işten çok zor girebiliyorum böyle öğleleri insanlar çıkınca anca.. evde ise hiç :))
valla toplansak süper olur yaaa hepinizi görseydim şöle :gitme: muhabbet etseydik

1. TAKIM **109. ETAP**

nrymn (59,1 /58.4 / 0.7 /1.18 %)
KHENA (63,9 / 63,8 / 0,1/ 0,16 %)

1. TAKIM TOPLAM KİLO( 539,8/ 539.6/ 0.2 /0.04 %)

kaptandan haber getirdiiiiiim...
doğru mu bi baksanız kızlaropuyorumnanaktan

kizlar ben geldim sagolsun bhk'cim ilgilenmis.

bilgisayarim bozuldu yine.
su anda acabildim ama ne kadar sure acik kalir o konuda bir fikrim yok.

arkadasim bakacak insallah aksam.
temizleyecek tozlarini falan :)

bu arada simdiden yazmam ne kadar dogru bilmiyorum. lahana yagini kullanmaya baslayali 2 hafta oldu. ciddi degisim var.

ilk olcumu aldigimda 94tu gobegim, bgn wcden sonra olctum gobegimi 85 ya da 86 cm cikti.
insallah etkisini bu sekilde gostermeye devam eder.

canim ya mecitefendinin lahana yagi.

yuruyusten once suruyorum, 5 dk fln masaj yapiyorum, uzerine cop poseti sariyorum. strechle sarinca tutmuyor, yukari kayiyor hep. ustune de korse giyiyorum. 1 1.5 saat yurudukten sonra şap şap su damliyor ustumden.

selam kızlar

hafta sonuna lutfen dıkkat edelım..

ne bu ya sonuncu olmayalım bu hafta..

ben de yurudum yarım saat.. bıraz da agırlık calıstım kaydirigubbakcemile5

start aldık bu yenı hafta bızım haftamız olsun kızlar opuyorumnanaktan

yulafcım menulerını beklıyorum bı tanem.. bakıım neler yıyor buddyım..hihoyyyt

ayy bende istiyom lahana yağı kaça nerden aldınız bacılar herbal deneyimlerini sende bizle paylaş lütfen teşekkürler yulafım

canim ben eminonunden aldim.

150 ml 16tl.

arkadasim da baska bir yerde bulmus 18tl.

hareket etmediginde cok terletmiyor. o sekilde de denedim. hani yagi aksatmamis olmak icin evde oturdugumde de surdum ama o zaman cok terlemedi.

surup hareket ettigimde, yurudugumde yani su icinde kaliyor gobegimin orasi.

insallah hepimize faydasi olur. gercekten sıkılasmaya ihtiyacimiz var =)

buddycim artik girebildigine gore yazabilirim yediklerimiiii

sabah: 2 yumurtadan ve az peynirden yapilmis omlet, 1 fincan sekersiz cay, 1 dilim kizarmis kepek ekmegi

ogle: 3u1 arada, 10 finger

aksam: 1 dilim kepek ekmegi, 2 yk pilav, 3 yk mantar sote, 2 yk yogurt

celikcim daha once de dedim. ben zaten cok yiyen birisi degildim. bende hareket yoktu. uyanir bir yere oturur uyuyana kadar da kalkmazdim.

simdi hareket edince gidiyor kilolar :)

ayy bende istiyom lahana yağı kaça nerden aldınız bacılar herbal deneyimlerini sende bizle paylaş lütfen teşekkürler yulafım

celıkcım ben ablamınkınden otlanıyorum canım.. :utangac: o yuzden ne fıyatı ne de nerden almıs bılmıyorum.. ama uzerınde lahana tohumu yagı yazıyor.. herkes cok methedıyor celık bı denemekde fayda var. emınım artık pek cok aktarcıda vardır.. ben olculup baslamadım ılk defa bugun denedım.. ama pantalonlarımdan anlarım degısımı..
ben hem karnıma hem de kalca ve ust bacak cevresıne surdum.. yuruyus ve bıraz spor yapıp sonra dus alarak temızledım.. hava cok sıcak oldugu buram buram terledım.. ınsallah faydasını goruruz.. hadı senı de beklıyoz lahanacı kızlar grubuna :lepi:

Back
X