Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar hepınızı tebrık edıyorum..:hooray: kımse kılo almamıs yanlıs degılsem..

eveet ben de herkesi tebrik ederiim
canlarım çok süper gidiyoruz değil miiiii
benim arkadşaımın düğünü vardı dün, başlangıç tabağı, biraz salata, yarım börek, biraz meyve, çok az pilav yedim ve 2 çatal da et,
nee düğün pastası mı?
inanırmısınzı o da 2 çatal
artık minnacık bir midem vaarropuyorumnanaktan
bu aarda tam 2 saat oynadık hgopladık zıpladık
epey iyi oldu
sabah sadece kahveli şekersiz süt içersine 1 kaşık nesfit atmıştım, o kadar...

sizler neler yiyiorsunuz bayanlarr hadi baklım
herbalim sen yaz önce delikafadulden

iftarda yediklerimi yazayım hemen toplamda şimdiye kadar 12 bardak yaklasık 3 lt su içtim dahada içerim 1kase yoğurt çorbası 2 kasık taza fasulye 1 kasık pilav 3-4 kasık et 1 kase yoğurt1 lokma ekmek 2 dilim revani

offf ya revaniye kadar iymişte revani bozmuş işi neyse eşim dondurma yedi ben yemedim hıh cnm istemiyo şiştim zaten

oyy birisi rvanii mi yemişşşşş
ohh üstüne de dondurma koyup yeseydin çelik annem
neyse bu haftaki ilk ve son kaçamağın olsun, cumaya kadar başka yook :oklava:

merhaba takımcım bu hafta ben ara vereceğimi söylemiştim... senin de iznin olursa kaptancım eylül 1 kadar ayrılmak istiyorum. 59.00 kiloda bırakıyorum... umarım yazın fazla kaçırmadan aranıza dönerim..... hepinizi çok sevyorum... zaman buldukça yazarım inşl.....

merhaba hayatcım, tamam 1 eylülde bekliyoruz snei takımda
lütfen kilo almadan gel zemuszemus
iyilikler diliyorum, sağlıkla git ve de gel tamam mı canımcım:1hug:

takımcım bugüünn mezuniyet törenim vaar
şükürler olsuunn
sonunda mutluuuulukk biziimmm
heeyyyyooo

kaptanim mezun olmussss...

ben cok guzel bir gun gecirdim. balkan muziklerinin oldugu bir festivaldeydik. asil amacim uzun suredir toplu gormedigim arkadaslarimi gormekti. yaninda da bol bol gobek atmak iyi oldu.

sonra bir arkadasim ile bulustum. kaptanim sen anlarsin kim oldugunu hehehe. cidden guzeldi.

gunum guzel basladi, guzel devam etti, guzel de bitti.

kaptanim mezun olmussss...

ben cok guzel bir gun gecirdim. balkan muziklerinin oldugu bir festivaldeydik. asil amacim uzun suredir toplu gormedigim arkadaslarimi gormekti. yaninda da bol bol gobek atmak iyi oldu.

sonra bir arkadasim ile bulustum. kaptanim sen anlarsin kim oldugunu hehehe. cidden guzeldi.

tatlım biz neden anlamıyoz :dilcikar: güzel vakit geçirdiğine sevindim...

eee nerelerdesiniz millet..

ayy ayy moralimi düzelttiniz kızlar ne güzel haberler duydum kaptanım mezun oluyo veeeeee yulafım mutlu kızsen artık dahada kilo veriersin insan aşık olunca canı yemek yemek istemiyo :kedi: ama biraz ayıntı ver cnm merak ettik kimdir necidir nasıl tanıştınız biz kızımızı herkese vermeyiz öyle

bu arada ben 2 hafta önceki kiloma çıkmışım nasıl oldu anlamadım offfffff ya offfffff cumaya kadar dengelerim inş canım çok sıkkın sizi seviyorum şekerler

o kadar uzun ki.

ay bayilcam yani. ben alisik degilim bu kadar ilgiye. nasil hosuma gidiyor var ya anlatamam :)

benden cok etkilenmis oyle soyledi :asigim:

o kadar uzun ki.

ay bayilcam yani. ben alisik degilim bu kadar ilgiye. nasil hosuma gidiyor var ya anlatamam :)

benden cok etkilenmis oyle soyledi :asigim:

ay canım Allah mutluluğunu daim etsin ...bencede senden etkilenmemesi için hiç sebep yok bu tatlı dil sende olduktan ...

amin canim amin.. Allah hepimize bu mutlulugu nasip etsin.

size onu anlatan, nasil tanistigiimzi vs vs uzuuun bir yazi yazmam lazim sanirim :)

evet kesinlikle her ayrıntıyı istiyorum ay aşk gelince takıma moral oldu yulaf cım zaten çok belli senin her yönden dolu bi kız olduğun o sadece farketmiş tadını çıkar

gece bana yolladigi mesaji size yazim:

bu gece cok yildiz yokmus uzerine ortu olamazlar o yuzden dikkat et usutme iyi uykular
:asigim:

1. takımın birbirinden sevimli üyelerine slm. hiç bi takıma üye değilim aslında burda yer işgal etmek ne kadar doğru bilmiyorum ama uzun zamandır okuyorum 1. takım yaptıklarını ve acayip şeyler başan insanlar görüyorum yulaf gibi o yüzden kendi kendime sölediğim şeyleri burdada yazmak istedim

kızlar herkesin önünde saygıyla eğiliyorum bravo alkisalkisalkis alkisalkisalkis doğrusu çoğu insanın başaramadığı şeyi yapıyorsunuz umarım bende yulafın yolundan ilerlerim herkese bol azimli günler diliyorum :)

canim benim cok sagol.

emin ol isteyip onu uygulamaya koyduktan sonra kilolar gidiyor.
onemli olan vucudunu dinleyip ne sekilde kilo verebildigini anlaman.

mesela ben her zmn cok yemek yiyen bir insan olmadim.
benim tek sorunum hareketsizlikti. 0 hareket desek de olur. uyan, bilg basina gel, arada tuvalete git, tv izle, uyu. stres de cabasiydi.

hareketsizligimi anlayinca yuruyuslere basladim. sonrasinda da kilolar gitmeye basladi.

tabi bir de en onemli faktorlerden birisi olan gece atistirmalarini biraktim.

eminim sen de basaracaksin canim. yolu yarilamana az kalmis. az daha dayan hepsi gidecek.

....

:asigim:ayy çok süpeeerrrr:sm_cool:
darısı başımıza fılavlıscıımmmm:teytey:
amiiiinn:Saruboceq:

...

bu arada ben 2 hafta önceki kiloma çıkmışım nasıl oldu anlamadım offfffff ya offfffff cumaya kadar dengelerim inş canım çok sıkkın sizi seviyorum şekerler

çelikiimm hayırdır minikkkuşşşş
ne oldu kiiiiiiiii
kendine gel olmazzz öyleeekaydirigubbakcemile

Back
X