Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

erkek arkadaşının seni niye bırakmak istemediğini şimdi anladım bende olsam böyle bi güzellik hep yanımda olsun istterim yeğenlerde çok tatlı maşallah küçüğü de sana çok benziyo bu arda kilo problemimizde kalmamış hafif balık etli fıstıklardan olmuşuz hepinize maşallah

:kedi::kedi:
siz saolun şekerler..

3.lüğünüzü de yürekten tebrik ederim opuyorumnanaktan
çok saol canikooom herşey içiinnnopuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar tebrik ediyorum 3.lüğümüzü... haftaya bize 1.lik yakışır artık

ayy evet kaptancım evet evet super olmus..

o halde haftaya bırıncıyız ınsallah... :lepi:

hadı kızlar.. nutfen nutfen.. :hooray:

slm millet hehe bu hafta 1.yiz inş haydi karpuz yiyelim bende varım

alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tebrikler kızlar istediniz çalıştınız ve başardınız herkesi tebrik ediyorum. haftaya 1. kutlamak dileğiyle

haydi o halde varmısınızz bu hafta 1. liğe oynayalım
peki ya 1. olamazsak ne yapalım ona da bir ceza düşünmemiz lazımma.s
mesela meselaa ne olsa ne olsa??

o halde bu hafta karpğuz diyetine başlıyoruz, çarşamba perşembe karpuz peynir yiyeceğizz
pekiii benim karpuzum yok, kavunum var
masraf olmasın şimdi ben kavun yesem olur mulaelaelaelaelae
.....
kızlar bu sabah 65.9 düm 65 leride gördüm çok şükür hedefim 16 temmuzda 64.9 yani bu hafta 1 kilo versem süper olcak

kendimi çok iyi hissediyorum eşim çok kıskanıyo beni senlerdir giydiğim elbieyi artık giymemi istemiyo kısaymış diz altında ben uzamadım elbise kısalmadı
:jeyyar:aa neden neden acabaa
çelik anne seni gördüm ben çok ama çok tatlısın canikomm
maşallah size:nazar:
kizlar bakin yegenlerim ve ben :)

ama ben göremedim neden neeeeedeeennnsenağlama

ben evde görebilicem sanırım canlarımm görüşmek üzereee
bugün ne yedim?
sabah yulaflı süt
öğlen bamya, yarım çorba ve karpuzz
akşam da yulaflı süt düşünüyorum
öperim hepinşizi
hadi bu hafta 1.yizzz
heyyoooooa.s

kaptancım bende seni gördüm ve bizim aralık anneleri bile sizin kaptanın zayıflamasına gerek yok diyo çok tatlı bişeysin sen yorumların için teşekkürler öptmmm yulaf ı ben gördümmmmm senin bilg izin vermiyo olabilir mi
dahi arkadaşım karpuz ddiyetinin üstadı herbal da gelsin artık

hepinizi kocaman öptmmm

not. 3.lük cidden iyi geldi moral oldu 1 . de olursak süper olur

bu arada ben 5 ayda yaklaşık 10 kilo verdim çok farketti ya bide 67 den sonra gr versem dahi belli oluyo çok hoşuma gidiyo ayy ay sonunda annemler gelecek nette görüştük ama onlar gelene kadar ne kadar versem o kadar iyi

aaaa bu arada şimdiden söyleyeyim erşembe bizim evlilik yıldönümümüz kocişle mini balaayı yapacağız şöyle 4 günlükbi karadeniz turu perşembe gitmeden bildirim yaparım inş ama bi sorun olursa siz kafanıza göre takılınlülülülülülü
bizim analizler ne zaman yapılıyodu sabırsızlıkla bekliyorum
belim 4cm incelmiş kaydirigubbakcemile2 arkadaş istanbulda istedim lahana yağıda getirecek göbek gitse başka bişey istemem

ay gördüm gördüm canikoomm fotonuuu
iş yerinde fotolara izin yok sanırım ondan öyle a.s
çelik annem güzelim çok sağolasın ya çok çok teşekkür ederim ama maalesef bi 10 kilo var gitcek gitcek inanıyorum bena.s,
öpüyorum hepiniziiii

çelik annee evlilik yıl dönümünüzz kutlu mutluu olsuunnnn :)
Allah nice güzel günler nasip etsin, sizi iki dünyada tek eş eylesin inşaallah

canlarım günaydıııııınnnn
hafta sonu iki arkadaşım evlendi, klimada kalmışım sanırım ben de düğünde birazcık üşütmüşüm, dün çok kötüydüm, şükür iyiyim bugün
o sebeple dün akşam söz verdiğim gibi yulaflı süt içemedim kaşar peynirli kumpir yediiim
sabah yine yulaflı süt içtim,
akşam spora gidiyorum canlarıııımmmma.s

canlarım günaydıııııınnnn
hafta sonu iki arkadaşım evlendi, klimada kalmışım sanırım ben de düğünde birazcık üşütmüşüm, dün çok kötüydüm, şükür iyiyim bugün
o sebeple dün akşam söz verdiğim gibi yulaflı süt içemedim kaşar peynirli kumpir yediiim
sabah yine yulaflı süt içtim,
akşam spora gidiyorum canlarıııımmmma.s

geçmiş olsun canım yaaa
umarım bugün çoook daha iyisindir

çok teşekkür ederim kaptancım ya ne güzel dua etmişsin öyle

nice mutlu yıllaraaaa

Evlilik+y&

Son düzenleme:
olmazmı kaptancım sana öpücüklü günaydın opuyorumnanaktan coco cum çok incesin ayy 4 . yılımıza giriyoruz yarın zaman çok hızlı geçiyo

ayrıca yarın hedef günüm ama regl olucam şiştim dün 65.7 iken bugün 66.6 düm ama regl sonrası abartmazsam tabi hedefime ulaşacağıma inanıyorum cumaya 500 gr vereyimde gerisi hallolur

iyi akşamlar kızlar bilgisayarımda soru vardı giremedim nete kusura bakmayın lütfen....

yulafcım çok hoşsun maşallah diyorum sadece..........

çelikcim nice mutlu yıllara canım Allah mutluluğunuzu daim etsin.........

kızlar ben yarın erken saatlerde tatile çıkıyorum 3 günlük , kilomu tek geçerseniz sevinirim ....

Back
X