canım takım arkadaşlarım
genelde bir ramazan günüm şöyle geçiyor,
19:45 civarı iftar ile başlayan günümüzde menümüz şöyle, 1 zeytin, 2 hurma, 1 bardak su ve 1 dilim peynire eşlik edn 2 ısırıklık büyüklüğünde ramazan pidesi ile orucumuzu açıyoruz.
üzerine bir bardak daha su içip, çorbamızı içiyoruzz.
sonrasında 1 kaşık yoğurt ve devamında gelen sebze sote ya da 4 köftelik bir menü ile devam ediyoruz.
sonra biraz ara verip, 1 bardak çay içeyim aman 1 tane tazwe incir meyvesinden yiyeyim derken bir de bakıyorum saat 21'e yaklaşmışş, hemen teravih için hazırlanıyorum ve 1 saat sonra evime dönüyoruum a.s
sonrasında bir uyku bastırıyor, onu yenmem için ne yapsam bilemiyorum valla
bol su içmenin tam zamanı halbuki,
derken ortalam 23'de uyku vakti başlıyor.
03.30 gibiuyanıp sahur hazırlıklarına girişiyoruz.
sahur menüzü şu şekilde bizim evde,
haftada 2 defa haşlanmış yumurta var ama onun dışında hep kahvaltılıklar
yani zeytin, domates, biber peynir ve 1 dilim kepek ekmek, 1 bardak şekersiz çay.
tüm yiyecekelrim bittikten sonra gidip dişlerimi fırçalıyorum ve üzerine kocamaan bir bardak (hani kola ya da limonata bardakları var ya) soğuk suda demlenmiş limonlu yeşil çay içiyoruma.s
saat 06 civarı tekrar yataktayım (bu arada yemek yedikten en az 2 saat sonra yatma kısmına geçmeyi prensip edindim, bilginizee,ee ne demişler nerede hareket orada berekeett
bereketlii kilo vermel, bir ramazan dileriiiiimmm)opuyorumnanaktan
genelde bir ramazan günüm şöyle geçiyor,
19:45 civarı iftar ile başlayan günümüzde menümüz şöyle, 1 zeytin, 2 hurma, 1 bardak su ve 1 dilim peynire eşlik edn 2 ısırıklık büyüklüğünde ramazan pidesi ile orucumuzu açıyoruz.
üzerine bir bardak daha su içip, çorbamızı içiyoruzz.
sonrasında 1 kaşık yoğurt ve devamında gelen sebze sote ya da 4 köftelik bir menü ile devam ediyoruz.
sonra biraz ara verip, 1 bardak çay içeyim aman 1 tane tazwe incir meyvesinden yiyeyim derken bir de bakıyorum saat 21'e yaklaşmışş, hemen teravih için hazırlanıyorum ve 1 saat sonra evime dönüyoruum a.s
sonrasında bir uyku bastırıyor, onu yenmem için ne yapsam bilemiyorum valla
bol su içmenin tam zamanı halbuki,
derken ortalam 23'de uyku vakti başlıyor.
03.30 gibiuyanıp sahur hazırlıklarına girişiyoruz.
sahur menüzü şu şekilde bizim evde,
haftada 2 defa haşlanmış yumurta var ama onun dışında hep kahvaltılıklar
yani zeytin, domates, biber peynir ve 1 dilim kepek ekmek, 1 bardak şekersiz çay.
tüm yiyecekelrim bittikten sonra gidip dişlerimi fırçalıyorum ve üzerine kocamaan bir bardak (hani kola ya da limonata bardakları var ya) soğuk suda demlenmiş limonlu yeşil çay içiyoruma.s
saat 06 civarı tekrar yataktayım (bu arada yemek yedikten en az 2 saat sonra yatma kısmına geçmeyi prensip edindim, bilginizee,ee ne demişler nerede hareket orada berekeett
bereketlii kilo vermel, bir ramazan dileriiiiimmm)opuyorumnanaktan