Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ellerine sağlık Nermin..Ben ne yalan söyleyeyim tartılamadım bu sabah ama haftaya inşallah vermiş olacağım. Cocostar'ın tavsiye ettiği listeyi evdeki malzemelerle uygulamaya çalışıyorum, tek eksiğim yürüyüş çünkü okulda işler yoğunlaştı ve eve gelince de sadece iftara hazırlanabiliyorum. ınşallah boğazı tutarak vericem şimdilik..Senin nasıl geçti araziler??Ramazan nasıl gidiyor kızlar??Ben hala yiyorum sadece 1 gün tutabildim:((

aa anladim yulafcim. tabi dogru oyle yaziyordu, donmel uzere ayrildi. hmm simdi jeton dustu, yani sen dondun ama takima donmedin henuz.. tamam canim o halde insallah istedigin tempoya girip listemize gel kaydirigubbakcemile5

canim ben geri donmek uzere ayrildim ya takimdan, adanaya gittigimdeydi.

kendimi tekrar diyet moduna sokup tempoya ayak uydurdugumda takima donmeyi dusunuyorum.

oh oh cok sukur , buna sevindim :lepi: yasasin hihoyyyt .. aferin bize alkisalkisalkis

kizlar ramazanda az biras versek butun takimlari geceriz evelallah deemi sositososito

listelerimiz hazır güzel takım arkadaşlrımmm

4. olduk bu hafta çok şükürrr
haftalardır 1. liği kaptırmayan arkadşaımızx 8. takımdan dağçileği'nin sırrını öğrenmeliyiz arkadaşlarım
maşallah oldukça istikrarlı gidiyoropuyorumnanaktan

merhabalar kaptanim, hosgeldin ve de ellerine saglik. off canim ya amma yogun bi tempo olmus. ustune de hesaplamalar.. tesekkur ederiz nrynim.. :1hug: haftaya senden de guzel bir sonuc bekliyoruz kaptanim ona gore.. haftaya biz birinci olalim. :lepi: bi de cezalari unutmayalim kaptanim.. en agirindan cezalar. sositososito

selam kaptanim, kizlar nasilsiniz? kimsecikler ugramiyor mu yaw.. :(

hadi ben de kaciyorum.. optum sizleri. hafta sonu iftarlara davetlere dikkat dikkat.. ;)

kizlar ben geldim :)

bu yilki calistigim kadar ders calistigimi hatirlamiyorum.

gelecek haftasonu sinavlar var. sonrasinda rahatim insallah.
3. universteyi bitiriyorum hala is yok.

neyse kizlar bayramin 2. gunu arkadasimin nisani var. ne giyecegim ne yapacagim buyuk dert benim icin. o zamana kadar iyi bir diyete girmem lazim.

hosgeldin yulafcim. su an ne okuyorsun? evet egrcekten cok calistin. Allah gonlune gore versin.. insallah guzel bir is bulursun.

ben de su an calismiyorum ama bir sure boyle olsa daha iyi gibi. sabah kalk ise git, simdi dusununce useniyorum.. cok alismadan bi seyler bakmam lazim. ama o moda giremedim henuz.

bu arada kilonu merak ediyoruz yulaf ;) tatil sana yaradi mi?

neyse kizlar bayramin 2. gunu arkadasimin nisani var. ne giyecegim ne yapacagim buyuk dert benim icin. o zamana kadar iyi bir diyete girmem lazim.

takımcım ben geldim annemler bu cuma gidiyo çok üzgünüm cumadan sonra dikkat edip lahana yağımı sürüp incelmek istiyorum gr da olsa verdim sizde durumlar nsl beni özlediniz mi

Merhaba güzal hatunlar, ben cocostar'ın bize verdiği linkteki diyeti uyguluyorum, yemeklerimi de ona göre yapıyorum. Yalnız bazen oradaki herşeyi yiyemiyorum ramazan olduğu için çok geliyor. Bazen de orada yazan ekmek 2-3 dilimse ben yarım dilim yiyip onun yerine meyve koyuyorum içim yanıyor akşama kadar napim. Kızlar bugünlerde işler yoğun tek tek yazamasam da elimden geleni yapıyorum. Kaptanım sana söz vermiştim yazıcam diye ama o listeyi takip ediyorum ve bu günler çok yoğun..Öpüyorum hepinizi. Eşim kızıyor kapatmalıyım...Hayırlı ramazanlar...

selam yulafcımm
evet ya çoık çalıştın bu sene sen, inşaallah gönlüne göre olacak bak
ramazanda edilen dualar hürmetine güzel bir işin oalcak inş.
yahu iyi diyete girmek ne demek bu arada :)
sen zaten çok iyi kilıo verdin maşallahaalkisalkisalkis

selam kaptanim, kizlar nasilsiniz? kimsecikler ugramiyor mu yaw.. :(

hadi ben de kaciyorum.. optum sizleri. hafta sonu iftarlara davetlere dikkat dikkat.. ;)

iftarlara davetlere dikkat eveet
herkesler yoksam humini gırtlak yemede içmede mi hııı

bu arada bugün 1 eylül sanırım hayat geliyor bugüünna.s

takımcım ben geldim annemler bu cuma gidiyo çok üzgünüm cumadan sonra dikkat edip lahana yağımı sürüp incelmek istiyorum gr da olsa verdim sizde durumlar nsl beni özlediniz mi

hoş geldin çelik anneee
özlemezmiyiz seniiihihoyyyt
haydi, bakalım bu hafta güzel bir atak bekliyorum ben kendimden de sizlerden de
ramazanı çok çok iyi değerlendirmeliyiz hatunlaarr
spor yapamıyoruz amma, yeme içme de yok
o sebeple bence güzel rakamalr göreeceğiz bu hafta tartuıda inşaallaah:lepi:

Merhaba güzal hatunlar, ben cocostar'ın bize verdiği linkteki diyeti uyguluyorum, yemeklerimi de ona göre yapıyorum. Yalnız bazen oradaki herşeyi yiyemiyorum ramazan olduğu için çok geliyor. Bazen de orada yazan ekmek 2-3 dilimse ben yarım dilim yiyip onun yerine meyve koyuyorum içim yanıyor akşama kadar napim. Kızlar bugünlerde işler yoğun tek tek yazamasam da elimden geleni yapıyorum. Kaptanım sana söz vermiştim yazıcam diye ama o listeyi takip ediyorum ve bu günler çok yoğun..Öpüyorum hepinizi. Eşim kızıyor kapatmalıyım...Hayırlı ramazanlar...

selam neşemeşecim,
anladığım akdarı ile iyi gidiyor diyetin hı :)
perki yazamasan da bu hafta göreceğiz ne kadar iyi gidiyorr
aman efendiniz kızdırma da mutlu mutlu kalın bakalım sağlıcakla
kızlar ben iftarda yayla çorba, yarım hurma, 2 abrdak su, 2 dilim haşlama poatates, 4 küçük fırın ızgara köfte yedim, ekmek yemedim ama yine de çok çok geldi
bence çorba ve salatadan sonra durmalıyım bena.s

sahurda da 1 kase süt içersiine 4 kaşık nesfit, içine 1 elma, 1 şeftali ve 1 hurma doğradım, harikaydııııızemuszemus

hepinize sevgilerrr
görüşmek üzerea.s.

günaydın güzel takım arkadaşlarıımm
nasılsınızzzz
ben iftarda çorba, tere, 1 zeytin 1 hurma ve köz patlıcanlı salata yedim
sahurda da 1 dilim börek ve çay içtim.
eveeet sizler napıyorsunuz haydi söyleyin bakalım a.s

selam neşemeşecim,
anladığım akdarı ile iyi gidiyor diyetin hı :)
perki yazamasan da bu hafta göreceğiz ne kadar iyi gidiyorr
aman efendiniz kızdırma da mutlu mutlu kalın bakalım sağlıcakla
kızlar ben iftarda yayla çorba, yarım hurma, 2 abrdak su, 2 dilim haşlama poatates, 4 küçük fırın ızgara köfte yedim, ekmek yemedim ama yine de çok çok geldi
bence çorba ve salatadan sonra durmalıyım bena.s

sahurda da 1 kase süt içersiine 4 kaşık nesfit, içine 1 elma, 1 şeftali ve 1 hurma doğradım, harikaydııııızemuszemus

hepinize sevgilerrr
görüşmek üzerea.s.

Canm şimdilik iyi gidiyorum zaten çok da yiyemiyor ramazanda insan yalnız davetlerde biraz zorlanıyorum, yemeyince çok tepki veriyorlar, diyetini sonra yap diyorlar ama idare etmeye çalışıyorum inşallah ah bir de yürüyebilsem ama bu hafta işyerinde çok yoğunum yürüyemiyorum. Hayırlısı. Akşam ne yedim??

İftar: 2 uskumru (tavada yaptım mecburen eşim öyle istedi, ayrı uğraşacak vaktim de yoktu, dün bir akrabamızın cenazesi vardı çok yorucu bir gün geçirmiştim), 1 tabak az yağlı marul salatası, 1/8 pide, 3-4 üzüm, 3 tatlı kaşığı helva..Bol su..

Sahur: 1/8 pide, 1 dilim yağsız peynir, domates, salatalık, şekersiz çay, 1 tatlı kaşığı reçel (ev yapımı, kendim yaptım:)), 1 küçük dilim vienetta, bol su..

günaydın günaydın herkeseee
neşemeşecim çok süper olmuş hayatım harikasıınnnnn
ben ne yedim eveett
dün arkadşlarla iftarda köfteciye gittik, geç kalmış doğum günümü kutlamaya a.s
bir de ayran içtim üstüne de bi güzel az şekerli ev yapımı limonata

sahurda da 2,5 kepçe çorba, 1/8 dilim pide 2 zeytin, birazcık kaymak:utangac: ve ev yapımı reçeeel :))

ohh afiyet olsun nrymncim. ayy benim de canim kaymak istedi.. ama yarin uyari alicakti kilo veremeyenler unutmadin diimi kaptanim. bu hafta uygulayacaktik.

nesemesecim ya, bi de helva demissin. nasil yapiyosun. soyle tutan olculu bi tarifin varsa yazarsan cok sevinirim. hic denemedim. denemek istiyorum. canim da istiyor hem de misafirler icin.

kizlar soyle guzel ozel tarifleriniz var mi?

celik anneeeee aloo nerdesin?

flawlesim nasil gidiyor? flawles sen nerdesin simdi? okullar basladi mi?

yulafcim sen neler yapiyorsun?

haydi kizlar yarin cuma az sonra ilk acilisi yapayim insallah.

hadi bakalim gecen hafta 4. olmustuk bakalim bu hafta daha iyi bir sonuc yakaliycaz mi.. insallah bu hafta ilk 3 e girelim. nesemese dikkat etmis bu hafta gordugum kadari ile, kaptanim da az biraz kacamaklar yapmis ama genel menuleri iyi galiba. flawles yine az biraz versen bu hafta da ramazan ayinda yine fark atariz takimca.. celik anne sen neler yapiyorsun. ailenin kucuguyum demistim, evde davetler mi var yoksam.. ne zaman yariscaz senle guzelim..

günaydın günaydın herkeseee
neşemeşecim çok süper olmuş hayatım harikasıınnnnn
ben ne yedim eveett
dün arkadşlarla iftarda köfteciye gittik, geç kalmış doğum günümü kutlamaya a.s
bir de ayran içtim üstüne de bi güzel az şekerli ev yapımı limonata

sahurda da 2,5 kepçe çorba, 1/8 dilim pide 2 zeytin, birazcık kaymak:utangac: ve ev yapımı reçeeel :))

Basarilar sevgili takim arkadaslarim.. :hooray:

1.Takım 119. Etap Sonuçları
nrymn 58 /
neşemeşe 78,3 /
herbal 88,8 / 88,0 / 0,8 / 0.90 %
çelik198408 67,1 /
flawless 58 /
1. TAKIM 351,2 / 350,2 / 1,2 0,34%

Cok sukur bu hafta da 800 gr gitmis.. Insallah boyle edebilirim.

Yine yarin sabah bir degisiklik olursa ve yetisebilirsem update edicem listemizi insallah. ancak yarin misafirler iftara belki ugrayamayabilirim..

hepinizi opuyorum. Ramazan ayinin kalan gunlerini en bereketli sekilde degerlendirmenizi diliyorum. sevgiler, selamlar. gurbet kusunuz herbal turkbayragi

Back
X