Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam canım ...hadi bakalım yeni haftaya moralle giriyorsun cumaya yansır umarım ..

selam flawlescim. aslinda pek kimse ugramadigi icin bozuluyorum. cunku birlikte birbirimize destek olup, yarisma psikolojisi icinde hem daha eglenceli hem de daha iyi motive olarak kilo veririz diye dusunuyordum. ama takimimiz cok ciliz kaldi yaw.. :( herkes bir yarismada oldugumuzu unuttu sanki..

sen de son zamanlarda az veriyorum diye uzuluyordun, sen de insallah bu hafta daha iyi verirsin canimcim.

kızlarr hepinize merhabaa,
hafta sonu uğrayamıyorum ben:gitme:
dün de saha görevim için şehir dışında idim ancak ilgilenebiliyorum şimdi kk ileea.s

evet ya bi an düşündüm 83 leri bile görmüştüm ... şükür şimdiki halime dedim sen hatırlatınca...belkide yolun uzunluğundan sıkıldım ,aslında sıkılmamam gerekiyor bu benim yaşam biçimim artık.... ..

fılavlıscım tabi ya 74lerde idin takıma geldiğinde şimdi ne güzel bak 58'lerr
darısı tümm takım arkadaşlarımın başınaaaaopuyorumnanaktan

ee sonuc ne olmus kaptanim. ben goremiyorum. hayirdir ters bi sey olmamistir umarim..

kizlar haberi olan var mi? normalde cuma gunu sonuclanmis olmuyomuydu? kacinci olduk?
herbalim 6. olduk bu hafta:sinifsinif:

....
kaptanim canim benim evet ilk uyarini aldin. ama ramazan oldugu icin bence o sahur farki olmustur. yalniz ramazanda kilo vermek guc oldugundan uyari sayisi 2 degil 3 olsa daha insafli olur. eger itiraz yoksa bu sayiyi kabul edelim.

önerini yine kabul ediyorum canımcımkaydirigubbakcemile5
.....

o hafta kilo veremeyen kisi uyari alir. Bir kisi 3 kez uyari alabilir. Yani 3 hafta kilo verememe sansi vardir.
Sonrasinda takimdan ayrilir. Bu sekilde ya burada bulunmanin amacini gerceklestirmis oluruz. ya da ayriliriz. yani ceza biraz agir. muhtemelen ben de gidebilirim.

kaptanimiz bu cezayi kabul etti. arkadaslardan da hic bir geri bildirim gelmedi 2 etapdir. biz de sukut ikrardan gelir diye dusunduk.

yani su durumda kaptanimiz ve flavlesimiz ilk uyarilarini almis oluyorlar.

isterseniz cezayi daha uygulanabilir bir hale getirebiliriz. mesela bu sure bir aylik olabilir. bir kisi 4 haftalik sure boyunca en fazla 2 defa kilo verememis olarak gecebilir. yani bir ayda 2 uyari alir. 3. kez uyari alirsa takim disi olur. ancak diger ayda, yani yeni 4 haftalik donemde bu uyarilar sifirlanir. yine 2 ayni sekilde kural uygulanir.

ne diyorsunuz kizlar.. kaptanim. boyle daha mi makul olur. cunku regl donemlerimiz oluyor herkes ayda bir kere kilo veremeyebiliyor.

hadi kizlar hem kendimizi hem de takimimizi kilolardan kurtaralim. ya dogru duzgun gidelim, ya da bu diyardan gidelim.
kapkatılıyorum herbalim
zaten yeni üye almayışımızın asıl nedeni de budur, takımı kilo vermiş bir şekilde kapatmak:1hug:

hoşbulduk kaptancımm opuyorumnanaktan

şimdilerde ev hanımlığına alışmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3

malum iş hayatından sonra biraz zor geliyor :ecrin_bebek:.
Yemek,temizlik,çamaşır,ütü .................Ayyy bayılazaaamm :bbo:

Kilom 55e kadar düştü kaptancım.Düğün arefesinde stresten,bugünlerde ise sıcaklardan bişi yiyemez oldum.Şimdilik kilomdan memnunum.Korumayı umut ediyorum kaydirigubbakcemile5
oo turuncu hanım süpersinizzz:1hug:
maşallah sizea.s.

selam kizlar..

aleykum selam herbal.

kizlar ne oldunuz yaw. bu ne sessizlik? kaydirigubbakcemile4

geldik canım canım burdayıızzzzkaydirigubbakcemile2

Kızlar ben giemiyorum epeydir, davetler, misafirler derken kendime dikkat etmemişim, hastalandım yatıyorum. Pazar sabahı 5,5'tan 11 e kadar tansiyonum düşt ve başım fır fır döndü, sonra birden fırladı gene berbat bir durumdu. Sonra da grip başladı. Bugün dr gittim iğne falan verdi, bir sürü ilaç verdi. yatıyorum şimdi. İnşallah bu hafta iyileşip diyete kaldığım yerden devam ederim, benim vücud direncim hemen düşüveriyor. Diyetime ara verdim kızlar zaten canım hiçbirşey de istemiyor. Hepinizi öpmek isterdim ama bugün öpmeyeyim, virüs kapmayın..Hayırlı ramazanlar...

günaydın günaydınnn takımcımm
nasılsınız bakalımmm

nasıl gidiyor sağlıklı beslenme durumlarıı, ramazanla aramız nasıl bakalımm???
neşemeşecim geçmiş olsun kuşuum

tatlı tatlı kilolar geliiiiiirrrr
lüpten tikkat edelim o konuya
şeker yemek yok ama şerbetli tatlıalrdan da günde sadece 1 tane yeme hakkı koyalım kendimizee lüppeeenna.s
deilse oklova geliirrr

cok gecmis olsun nesemesecim. Acil sifalar diliyorum sana.. a.s. kendine dikkat et ..

Kızlar ben giemiyorum epeydir, davetler, misafirler derken kendime dikkat etmemişim, hastalandım yatıyorum. Pazar sabahı 5,5'tan 11 e kadar tansiyonum düşt ve başım fır fır döndü, sonra birden fırladı gene berbat bir durumdu. Sonra da grip başladı. Bugün dr gittim iğne falan verdi, bir sürü ilaç verdi. yatıyorum şimdi. İnşallah bu hafta iyileşip diyete kaldığım yerden devam ederim, benim vücud direncim hemen düşüveriyor. Diyetime ara verdim kızlar zaten canım hiçbirşey de istemiyor. Hepinizi öpmek isterdim ama bugün öpmeyeyim, virüs kapmayın..Hayırlı ramazanlar...

selam nermincim,

o halde kurallarimizi daha makul sekli ile uygulamaya devam ediyoruz.

simdi kaptanimizin ve flawlesimizin 1 uyarisi var. onumuzdeki 3 hafta boyunca 1 kez daha kilo verememe haklari var. bakalim bu hafta ne yapmislar..? eger yine kilo verememislerse 1 kez daha uyari uyari alacaklar. insallah vermissinizdir kizlar..

yani arkedaslar, 4 hafta boyunca 2 kez kilo vermeden gecme hakkiniz var. sonra sifirlaniyor uyarilar. yeni 4 haftalik donem basliyor.

ben yine tedbir olarak bugunden girmeyi tercih ettim kizlar. iste listemiz..

1.Takım 119. Etap Sonuçları
nrymn 58,5/
neşemeşe 77,2/
herbal 88,0 / 87,6 / 0,4 / %0.45
çelik198408 66.9/
flawless 58/
1. TAKIM 350,2 / 348,6 / 1,6 / 0,46 %

1.Takım 120. Etap Sonuçlarınrymn 58,5/
neşemeşe 77,2/
çelik198408 66.9/
flawless 58/
1. TAKIM 348,6 /

ayy bi turlu duzgun seettiremedim listeyi yaa.. neyse oldu. nesemeseyi izinli yaziyoruz anladigim kadariyla. bu arada hayat'tan hala ses yok. celik senin de hic sesini duymadik bu hafta. iyi misin..?

1.Takım 120. Etap Sonuçları
nrymn 58,5/
neşemeşe 77,2/hasta oldugu icin izinli
çelik198408 66.9/
flawless 58/
1. TAKIM 348,6 /

nrymn 58,5/ 58,5 / 0 / 0 %
neşemeşe 77,2/
çelik198408 66.9/ 66,9 / 0 / 0%
flawless 58/
1. TAKIM 348,6 /

selam herbalim
liste için çok teşekkürler
lakin izinli diye bir ibaremiz olamıyor, kurallarımızı gözden geçrimeyi unutmayalımyerimsenibennot: ben 2. uyarımı da almış oluyorum ve bu hafta artık kesin kilo vermem lazımm deil mi herbalimkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
neşemeşe 77,2/
flawless 58 / 57,8 / 0,2 / 0,34 %
1. TAKIM 348,6 /

neşemeşe 77,2/ 77,1 /0,1/ 0,13%
flawless 58 / 57,8 / 0,2 / 0,34 %
1. TAKIM 348,6 / 347,9 / 0,7 / 0,20%

bildirimi yapıyorum güzel hanımlar
hayatcım ve yulafcım sizlerden yine hiiiç haber yok
nedendir??

ayy kaptanim lutfen onumuzdeki 2 hafta boyunca dikkat et. az dahi olsa kilo vermeye calis yaa nutfeen.
biz kaptansiz napariz sonra.. :gitme:

persembe aksami iftar menune dikkat edersen, ve cumaya baglayan sabah sahuru da biraz kisarsan bence kilon farkeder..

nutfen kaptanim gorelim yaw. kaydirigubbakcemile :1hug:

Back
X