Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar..
aleykum selam herbal.
kizlar ne oldunuz yaw. bu ne sessizlik?![]()
selam canım ...hadi bakalım yeni haftaya moralle giriyorsun cumaya yansır umarım ..
evet ya bi an düşündüm 83 leri bile görmüştüm ... şükür şimdiki halime dedim sen hatırlatınca...belkide yolun uzunluğundan sıkıldım ,aslında sıkılmamam gerekiyor bu benim yaşam biçimim artık.... ..
herbalim 6. olduk bu hafta:sinifsinif:ee sonuc ne olmus kaptanim. ben goremiyorum. hayirdir ters bi sey olmamistir umarim..
kizlar haberi olan var mi? normalde cuma gunu sonuclanmis olmuyomuydu? kacinci olduk?
....
kaptanim canim benim evet ilk uyarini aldin. ama ramazan oldugu icin bence o sahur farki olmustur. yalniz ramazanda kilo vermek guc oldugundan uyari sayisi 2 degil 3 olsa daha insafli olur. eger itiraz yoksa bu sayiyi kabul edelim.
kapkatılıyorum herbalim.....
o hafta kilo veremeyen kisi uyari alir. Bir kisi 3 kez uyari alabilir. Yani 3 hafta kilo verememe sansi vardir.
Sonrasinda takimdan ayrilir. Bu sekilde ya burada bulunmanin amacini gerceklestirmis oluruz. ya da ayriliriz. yani ceza biraz agir. muhtemelen ben de gidebilirim.
kaptanimiz bu cezayi kabul etti. arkadaslardan da hic bir geri bildirim gelmedi 2 etapdir. biz de sukut ikrardan gelir diye dusunduk.
yani su durumda kaptanimiz ve flavlesimiz ilk uyarilarini almis oluyorlar.
isterseniz cezayi daha uygulanabilir bir hale getirebiliriz. mesela bu sure bir aylik olabilir. bir kisi 4 haftalik sure boyunca en fazla 2 defa kilo verememis olarak gecebilir. yani bir ayda 2 uyari alir. 3. kez uyari alirsa takim disi olur. ancak diger ayda, yani yeni 4 haftalik donemde bu uyarilar sifirlanir. yine 2 ayni sekilde kural uygulanir.
ne diyorsunuz kizlar.. kaptanim. boyle daha mi makul olur. cunku regl donemlerimiz oluyor herkes ayda bir kere kilo veremeyebiliyor.
hadi kizlar hem kendimizi hem de takimimizi kilolardan kurtaralim. ya dogru duzgun gidelim, ya da bu diyardan gidelim.
oo turuncu hanım süpersinizzz:1hug:hoşbulduk kaptancımm opuyorumnanaktan
şimdilerde ev hanımlığına alışmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3
malum iş hayatından sonra biraz zor geliyor :ecrin_bebek:.
Yemek,temizlik,çamaşır,ütü .................Ayyy bayılazaaamm :bbo:
Kilom 55e kadar düştü kaptancım.Düğün arefesinde stresten,bugünlerde ise sıcaklardan bişi yiyemez oldum.Şimdilik kilomdan memnunum.Korumayı umut ediyorum kaydirigubbakcemile5
selam kizlar..
aleykum selam herbal.
kizlar ne oldunuz yaw. bu ne sessizlik?![]()
Kızlar ben giemiyorum epeydir, davetler, misafirler derken kendime dikkat etmemişim, hastalandım yatıyorum. Pazar sabahı 5,5'tan 11 e kadar tansiyonum düşt ve başım fır fır döndü, sonra birden fırladı gene berbat bir durumdu. Sonra da grip başladı. Bugün dr gittim iğne falan verdi, bir sürü ilaç verdi. yatıyorum şimdi. İnşallah bu hafta iyileşip diyete kaldığım yerden devam ederim, benim vücud direncim hemen düşüveriyor. Diyetime ara verdim kızlar zaten canım hiçbirşey de istemiyor. Hepinizi öpmek isterdim ama bugün öpmeyeyim, virüs kapmayın..Hayırlı ramazanlar...