Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Oldu inan ki bu sabah da 1 zeytin yedim, 1 ısırık peynir, 3 yudum ekmek, 1 şekersiz çay.
Canım hala adet olamadım sıkıntısı devam ediyor, testlerde de birşey çıkmıyor. Gelse de inse şu şişkinlik hayırlısıyla...

Dün 2 bin küsür adım attım, az tabi. Öğlen kızlarla yemeğe çıktık, işte benim mahvolduğum zamanlar..Herkesle bir ben de iskender yedim:((:kedi:
Akşam telafi ettim ama..Akşam saat 6-7 gibi çok az yağlı kabak kavurma, 2 kuru yağsız köfte, yanında 1 bardak kendi yaptığım az şekerli kızılcık ve 3 çatal bulgur pilavı.
Ara: 1 soda, bol su...Gece 3,5'ta yattım.

Sabahı da yazdım zaten. Yalnız bugün tüm ramazan canım istedi simit yemek istiyorum. Simit-ayran :)) haketmedim ama istiyorum işte :utangac:

neşemeşecim iskender ne ola ki ben onu hiç bilmiyoruuummm:umursamaz:
akşam da telafi etmiş sayılmazsın beybi, gayet normal bir aklşam yemeği menüsü olmuşş
nüffen dikkat nüffeeenn

kizlar ben sizleri cok ozledim ama giremiyorum ki nete :/

adanaya geldim yine bayram diye sonrasinda da kaldim. nisan falan derken kosusturmacalari gunleri geride biraktik.

bundan sonra girebilmeyi umit ediyorum ama garanti veremiyorum.

sonra gorusuruz. optum hepinizi.

yulafım pıtırcığım hoş geldinn
e gel artık be güzellik biz de özledik seniii

slm takımcım iyi ve kötü haberlerim var evimin hemen dibindeki okula tayinim çıktı efoşuma daha yakınım artık ama 1 . sınıfları okutuyorum işim çok zor efe ye bakıcı bakıo zor ayrılıyoz offffffffff çok özlüyom tosunumu ve çok yoruluyorum ve takıma yaklaşık 10 gündür hiç girmedim izin verirseniz ben takımdan ayrılmak istiyorum belki aylarrr sonra sınıfım okuma yazmaya geçince falan tekrar dönerim ama şimdilik yetişemiyorum hepiniziiiii çok seviyorum aslında ayrılmak istemiyom ama beceremiyorum geçici olarak mı ayrılsam bilmem ki neyse cuma ya kadar kara veririm inş kocamannnn öpüldünüz

çelikcim takımdan ayrılma talebini bu hafta değerlendirmeye alıyorum o vakit..
sağlıklı kilo vermeler diliyorum ve bizi unutma nüffen diyoruummmkaydirigubbakcemile5

merhaba hanımlar...
hepinize hayırlı bayramlar diliyorum...
ben memleketten yeni geldim ve tartıya çıkmaya korkuyorum....
çünkü kendimi hiç ama hiç kasmadm....
güzel güzel baklavalarr, sarmalar, börekler,,,,
oy oy oyyyy deyişinizi duyar gibiyim....
ama napaym yaaaa
içimden hiç kendimi engellemek gelmedi...
şimdik çıkacam tartyaaaa bakalm ne durumdaym....

hayatcım huhuuuu
tartıya çıktın mı komşuuuhihoyyyt

1.Takım 122. Etap Sonuçları
nrymn 58 / 57,9 / 0,1 / 0,17%
neşemeşe 77,1/ 77,3 / -0,2 / -0,26
herbal 87,3 / 88,2 / -0,9 / - 1,03 %
çelik198408 (kendi isteği ile takımdan ayrıldı)
flawless 57.6 / 57,6 / 0 / 0
hayat70 59 /
1. TAKIM 346,9 /

1.Takım 122. Etap Sonuçları
nrymn 58 / 57,9 / 0,1 / 0,17%
neşemeşe 77,1/ 77,3 / -0,2 / -0,26
herbal 87,3 / 88,2 / -0,9 / - 1,03 %
çelik198408 (kendi isteği ile takımdan ayrıldı)
flawless 57.6 / 57,6 / 0 / 0
hayat70 59 / 59/0/0/0

varyaa bu bayram bana yaramadııııııııııııııııııııııııııııııı:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

arkadaşlarım bildirim yapmayı unutarak çıkmışım iş yerinden, şimdi ise yataktan fırlayıp geldim ve unuttum resmen bildirim yapmayı çok özür dilerim hepinizden...

slm kızlar sizi ara ara kontrol edeceğim hıııııııııııı

banada bayram yaramadı bu arada efe nin ilk dişi sonunda çıktı ögrencilerim yorucu am tatlılar uğrarım sonra inş öptm

sevgili arkadaslar,

uyari durumlarimiz asagidaki gibi :( , bu hafta dikkatli olmamiz gerek. cunku 2 uyari hakkimiz var. 3. kez alirsak yarisma disi kaliyoruz..

nesemese - 1 uyari
herbal-1 uyari
flawles- 1 uyari
hayat-1 uyari

ben yuruyuse basladim bu hafta, 1 kez de nivea body yaptim. insallah deva edicem kizlar.. hadi siz de spor katin.. yoksa veremiycez kilolari kizlar..

nermincim canım, yeni üyeler alalım grubumuza ve kalabalıklaşalım. ne dersin canım?

hayatcım bu kesinlikle bir çözüm değil, biz bir "takım" olamıyoruz ki...yani ben birşeyleri unuttuğumda da diğer üyeler unutulanı hatırlayarak konuyu paylaşım alanına taşıyabilmeli,
fakat kaçımızda "paylaşım alanı" aboneliklerinde ekli? kaçımız takip ediyoruz? kaçımız her hafta kaçıncı olduğumuzu buraya ilan edilmeden gidip listesinden bakıp geliyor? gibi bir sürü soru mevcut tabi baktığımız vakit...

slm kızlar sizi ara ara kontrol edeceğim hıııııııııııı

banada bayram yaramadı bu arada efe nin ilk dişi sonunda çıktı ögrencilerim yorucu am tatlılar uğrarım sonra inş öptm

slm çelikanne,
yeni inci dişleriniz hayırlı olsun, görüşmek üzere, bir takım olarak kalamıyoruz bildiğim kadaır ile artık arada bi sayfalarımıza uğrarsın herbirimizin...

nermin canim benim yaa, e sonra ne oldu? amma stres olmussundur.. gecmis olsun canimcim.. :1hug:

herbalim,
stres sadece ben oldum evet haklısın :) halbu ki takım olarak hepimizin stres olması gerekirdi değil mi?
o sebeple hepimize geçmiş olsun,

merhaba hanımlarr...
,nasılsınız bakalım...
ben bundan sonra sıkı takipçisiyim takımınn...
kızlarr benim yeme düzenim tamamen altüst oldu yaaa...
sabahçıyım bu sene veee erken kalkıyorum kahvaltı yapamıyorum....
sabah 2 dilim kaşar peyniri yedim
2 bardak ta şekersiz çay içtim...
okuldan gelince az önce
üç kaşık tavuk sote, iki küçük dolma, üç kaşar dilim ve taze sıkılmış meyve suyu.........
çok mu yemişimmmmmm..............

merhaba nermin,

ben durumu ilk farkettigin andaki yasadigin stres icin uzulmus ve bunun icin gecmis olsun demistim. yoksa takimimizin listesinin girilmemis olmasi icin degil. cuma gunu gelemeyecegimi bildirmis, persembe gunu de listeyi update etmistim.(hafta sonu okulunda ogretmenlige basladim bu hafta ve cumadan hazirliklarim vardi cunku.)pazar gunu ugradigimda ise mesajlarini gordum.

mesajini okudum, sana katiliyorum, ben de basladigimiz isi tamamlamak taraftariyim. insallah hepimiz mezun olup ayrilalim.

kaptanim, arkadaslarim isterseniz bir dizi onlem ile kendimize cekiduzen verelim.

- takima her gun ugrama kurali koyabiliriz.(eger hafta sonu bu kurala uymak zor ise, bildirim isimiz mutlaka persembe olsun ki kontrol edebilelim hepimiz)

- liste isini donusumlu yurutebiliriz. (ya da baska bir cozum de olabilir, onerileriniz var mi?)

- bildirimimizi yine persembe aksamindan yapabiliriz.

-kilo veremeyenlere ceza uygulamasi devam ediyor.

- yeni hedeflerimizi belirleyelim. isterseniz aylik hedef belirleyelim. ya da 2 haftalik mi daha iyi olur ne dersiniz?

- eger herkese uyuyor ise, carsamba gunleri lapa diyeti gunumuz olabilir. ya da her carsamba farkli bir 1 gunluk sok diyet yapabliriz takimca. mesela bu hafta meyve diyeti, sonraki hafta lapa diyeti vs. gibi. 1 gunluk sok diyetten bisi olmaz bence. ne diyorsunuz? herkese uyar mi?

hadi kizlar 1. takimi kapatalim artik :) ammaa mezun olup ;) kaydirigubbakcemile5
artik ramazan ve bayram da geride kaldi.

bu hafta birinci olalim, bize moral olsun.. :hooray: artik bi seyler kutlayalim bu hafta.. :lepi:

herbalim,
stres sadece ben oldum evet haklısın :) halbu ki takım olarak hepimizin stres olması gerekirdi değil mi?
o sebeple hepimize geçmiş olsun,[/QUOTE]

Back
X