Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yok hayatim, senin durumun farkli, biliyorum senin basari oykunu. masallah darisi basimiza.. bize canli orneksin zaten. ayrica hatirladigim kadariyla sen diyetisyenle devam etmissin bir sure.. arada boyle takilip kalinca sok diyetler yapilabilir tabiki. lolo kilo alma oykusunu yazmisti ve anladigim kadari ile cok az yiyerek kisa surede kurtulmak istiyor. ama surekli boyle bi duzen tutturursak ne kilo verebiliriz ne de saglikli, mutlu kaliriz dimek istedumdu. yoksa arada bi yapilan soklara sicak bakiyorum ben de :kedi:

ya hakikaten hayatcim, su oykunu bize kisaca yaziversen, nereden nerelere geldigini, neden kilo aldigini, sonra nasil verip, nasil korudugunu.. aslinda ben de merak ediyorum.. baya bi cok kilolardan geldigini biliyorum ama. surec nasildi? o kiloya nasil gelmistin mesela. hep kilolumuydun oncesinde. ne kadar surede verdin? vs..

hadi bakalim kolay gelsin.. merakla bekliyoruz sonuclari.. ben henuz o moda giremedim, baslasam bitiremem gibi geliyor. ben de bu hafta yediklerimi yazmaya calisicam. ben de 1800 cal.lik bir gunluk menu takip etmeye calisicam bu hafta.. offf ya su 85 i bi gorsem.. mafoldumben

herbalım ben kısa vadede bu kiloya gelmedim.... yaklaşık 2 yıl zarfında bu kilodayım....

nrymn ve hayat,

nesemesenin durumunu hakkinda ne dusunuyorsunuz?

bu hafta ona bir sans verip, bu hafta kilo verememesi durumunda mi gule gule diyelim.

1 haftalik uzaklastirma cezasi mi verelim.

yoksa bahsettigim sabit gecene 0.5 ceza, kilo alana 1 ceza seklinde mi uygulayalim kurali..

yoksa sey, gule gule mi diycez..

lutfen cevaplarimizi yazalim da, nesemese de ona gore haftasini duzenlesin..

ya kaptanimcim,

meyabaa, evet benim iki uyarim oldu nur topu gibi de..
nesemesenin 3 oldu.. ne etcezz fisfisfis
aslinda kilo almayarak kendi gidisatinda olumlu bir ivme yapmis nesemese.. cunku kilo aliyordu..
bir hafta uzaklastirma teklif ediyorum.. eger takimdan ayrilirsa daha cok kilo alabilecegini dusunuyorum..:((

karari takimimiza birakiyorum.. akannehir

aslinda kaptanim nerminim, soyle bir iyilestirme yapabilir miyiz kuralimizda??

kilo alarak haftayi kapatan 1 uyari alsa,
ancak haftayi "0" farkla kapatan, yani kilosu degismemis olan 0,5 uyari alsa,

bu sekilde daha makul olmaz mi?

yanlis anlamayain kivirmiyorum da. daha adil olur. bu durumda nesemeye de 1 hafta daha kazandirmis oluruz. 2,5 uyarisi olmus olur. yani onumuzdeki hafta kilo veremezse takimdan diskalifiye olur.. hani 3. uyari da takimdan cikiyorduk ya.. yine ayni sey gecerli ama haftayi sabit gecen ile eksi gecen arasinda fark olacak..

nrymn ve hayat,

nesemesenin durumunu hakkinda ne dusunuyorsunuz?

bu hafta ona bir sans verip, bu hafta kilo verememesi durumunda mi gule gule diyelim.

1 haftalik uzaklastirma cezasi mi verelim.

yoksa bahsettigim sabit gecene 0.5 ceza, kilo alana 1 ceza seklinde mi uygulayalim kurali..

yoksa sey, gule gule mi diycez..

lutfen cevaplarimizi yazalim da, nesemese de ona gore haftasini duzenlesin..

uzaklaştırma aldığında neşemeşenin kilo alabileceğini düşünüyorum , takımda olmama fikri belki onu rahat davranmaya itebilir. o sebeple ben oyumu, "yoksa bahsettigim sabit gecene 0.5 ceza, kilo alana 1 ceza seklinde mi uygulayalim kurali.. "ndan yana kullanıyorum a.s
kolay gelsin neşemeşecim,

nrmncim bak bi de sey diycem sana.. lutfen bu hafta kendini salma tamam mi?aaaaaaaaaaaaa simdi bu da nerden cikti diyeceksin belki ama. ben hatirliyorum boyle iyi kilo verdigin haftalarin arkadasindan kilo aldin.. bak dimedu dimee.. bu hafta planin ne bakalim? lahana diyeti bitti mi simdi? lutfen bu hafta ya kilonu koru ya az daha ver.. cok basariliydin bu hafta.. seni kocaman tebrik ediyorum.. aferin bizim kaptana.. alkisalkisalkis

herbalcim çok haklısın, lahana diyetine bu hafta devam etmiyorum ama lahana olayı yeme düzenimi ve şeklimi epey değiştirdi, daha az yiyorum, daha kolay doyuyorum, canım abur cubur çekmiyor... zaten bu şok diyet süresince oruç gibi oluyor insan, keyifliydi epey..
daireden 2 bayan ve evde de ablamla birlikte yaptık diyebilirim bu diyeti..

bayanları b ilmiyorum ama
annem artık ctesi günü el koydu bizim diyetekaydirigubbakcemile3
ve ctesi normal normal dengeli güzel bir kahvaltı yaptık
bu arada bu 5 günlük sürede ben 1,9 kilo, ablam ise 3,1 kilo verdikkaydirigubbakcemile5

kızlar bende lahana diyetine başlayacağım pazartesi....
nermin esmer pirinç kullandın mı?

hayatcım ben 5 gün yaptım bu diyeti, bence detoks zihniyetinde düşünürsek daha kolay oluyr. 5 günde kaldığı için bu diyet, hafta sonuı olan esmer pirinç olayını atlamış olduma.s
kolay gelsin canımcım,

not: bu arada benim yaptığım çorbada kereviz sapı yoktua.s

....
içerken asitli limonata tadı var içtikten sonra aşırı miğde bulantısı yapıyo miğdemde sıcaklığını hissettim yemeklerin tadı değişti pek bişey yiyemedim gün içindede acıkma hissimi bayağı bi azalttı

ben devam etmeyi düşünüyorum

ama sizinde düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum sizce devam edeyimmi miğdemde bi soruna yol açarmı ilerki safhalarda

hayır hiç bir soruna yol açacağını düşünmüyorum,
aksine elma sirkesi mideye yararlı diye biliyoruma.s
düzebli devam et ama lolocum, ben düzenli devam etmeyi hiç başaraıyorum bu sirke kısmısını:bbo:

.....
oğlum a ödevini zorla yaptırıyorum en azından atıştırmaya vaktim kalmıyo
iyi yönünden bakarsak tabi buda iyi atıştırmaya zamanım kalmaması çok iyi bence ...

yahu bu ilkokula yeni başlamış mini mini birlerin ödevini zorla yapma olayı nedir anlayamadım, benim yiğenim de bi arkadşaımın yiğerni de aynı şekilde
neden neden
ben kendim akıllı akıllı yapardım ödevlerimi 1. sınıftazemuszemus

nrmyn cim sağol cevapların için
şimdi elma sirkesini rahatlıkla içe bilirim gerçi içtikten sonra pek rahat olamıyorum ama

canımcım benim oğlum 1 e başlamadı 4 e geçti 4. sınıf çok daha zor ve dersleride bi o kadar ağır öğretmen o kadar çok ödev veriyoki çocuk yapmaktan bıkıyo artık bide her dersin öğretmeni farklı
onada tam alışamadı
bu kadar haylaz değildi aslında 1. sınıfta gayet iyiydi ben hiç karışmıyodum sınıfın ilk 5indeydi oğluşum
2. sınıfta tadilat nedeniyle okul u değişti ve öğretmenide dahil çocuklar bi geriledi 2. dönem kendi okullarına geçtiler bir anda hiç habersiz tekrar öğretmenleri değişti anlıcan 2. sınıf öylece kaynadı

3. sınıftada okullar açılalı daha 1 ay bile olmamıştıki babası kendini bilmez kişilerin saldırısı sonucu ağır yaralandı çocuğumun bütün düzeni bozuldu ve gerisini anlatmıştım zaten devamlı oğlumda babam ölücek korkusu vardı tam atlatmaya çalışıyoduk bir daha rahatsızlandı akabinde okullar açıldı ee normal olarakta ben pek ilgilenemediğim için sorumsuzlaştı malesef

neyse herkeze günaydııınnnn
henüz kahvaltı etmedim önce sirkeli suyumu içim 1 tane poğaça yicem ve şekersiz çay kahvaltım bu

kızlar bi şok diyet duydum görümcemden 1 haftada 5 kilo verdiriyomuş yapan kişiler varmış gerçektende 5 kilo vermişler haftaya o diyeti yapmayı düşünüyorum tam bi listesini alim burayada yazıcam

birinci takımın güzelleri..
size bir selam edeyim dedim.
haftasonu kaptanım nerminimle süper bi öğleden sonrası geçirdik :))
çoook güzeldi.
sizden de haberler aldım.

ben arada uğrıcam sanırım,diyetsiz olmuyor..
hoş kaptanım diyet değil diyet değil sağlıklı beslenme dese de :kedi:

........
henüz kahvaltı etmedim önce sirkeli suyumu içim 1 tane poğaça yicem ve şekersiz çay kahvaltım bu

kızlar bi şok diyet duydum görümcemden 1 haftada 5 kilo verdiriyomuş yapan kişiler varmış gerçektende 5 kilo vermişler haftaya o diyeti yapmayı düşünüyorum tam bi listesini alim burayada yazıcam

nee poğaça mıı
oooo o çok yağlı amaaa:umursamaz:
onu yerine 2 dilim kepek ekmek ve 3 zeytin ve 2 dilim peynir ve booll domates salatalıktan oluşan bir bardak şekersiz çay eşliğidneki kahvaltıya ne dersin lolocumhihoyyyt

bhk'cım can kuşum naberr
kızlaar evet hafta sonu birlikte idik, betülüm balımla gezdiik tozduukkka.s

herbalcim çok haklısın, lahana diyetine bu hafta devam etmiyorum ama lahana olayı yeme düzenimi ve şeklimi epey değiştirdi, daha az yiyorum, daha kolay doyuyorum, canım abur cubur çekmiyor... zaten bu şok diyet süresince oruç gibi oluyor insan, keyifliydi epey..

bu arada bu 5 günlük sürede ben 1,9 kilo, ablam ise 3,1 kilo verdikkaydirigubbakcemile5

canım bende 5 günlük yapmayı düşünüyorum...cuma bitecek inşl. bugün hep meyve yedim şekersiz kahve içtim...
çorbam daha yeni pişiyor. birazdan içeceğim inşl.

herbalım ;
ben aslında hep tombul bir insandım küçüklüğümden beri...bu kilolarımın nedeni hormonel ve fazla abur cubur tüketmemden kaynaklanıyordu.
evlendiğimde 68 kiloydum.... sonraları malum homili gırtlak yedim. ve akşam yemeğinden sonra uyuyordum üstüne birde doğum kontrol hapı kullanınca ben 1,5 yılda 91 kiloya çıktım...
91 kilodayken bir spor tesisine yazıldım ve sporla birlikte 86 kadar düştüm... bu şekilde 1 yıl kadar kaldım. sonra benim psikolojim bozulmaya başladı. yaşıma göre giyinemez oldum. istediğim şeyleri alamaz oldum. eşimde uzun boylu ve zayıf kendimi onun yanına yakıştıramaz oldum... ben iyice kötü oldum yani. herşeye kızıyordum ve alınıyordum... sonra diyetisyene gitmeye karar verdim 2008 mart ayında. ama ben çok ciddiydim zayıflama konusunda. işte yaklaşık 1 yılda 28 kilo verdim....ama inanın diyet,syenin dediğinden hiç çoıkmadım. 15 günde bir gittim. baya sıkı bir çalışma oldu anlayacağınız.spor derseniz yapmadım mesleğğim gereği zaten hareketliyim. sadece zaman buldukça yürüyüş yaptım.şimdi halimden çok memnunum.. artık kendim gibiyim. biliyor musunuz vucudumu tanıdım. aslında ince yapılı bir insan olduğumu anladım.ayakkabı numaram, ve sütyen numaram düştü.şu anda da asıl hedefim bu kiloyu korumak...herbalım ve lolom sizler bence doktor kontrolunde zayıflamalısınız. ve uzun vadede olmalı.. sık sık yemek ve öğün atlamamak kural. kahvaltı öğle ve akşam kesinlikle atlanmamalı....sabır gerekmekte...eskiden eşimden kiloluydum artık o benden baya kilolu bu gerçekten güzel.......
böyle herbalcim benim hikayem bu işte......şu andaki diyeti detoks amaçlı yapıyorum. vucudumun silkelenmesi lazım.....

nrmyn cim sağol cevapların için
şimdi elma sirkesini rahatlıkla içe bilirim gerçi içtikten sonra pek rahat olamıyorum ama

canımcım benim oğlum 1 e başlamadı 4 e geçti 4. sınıf çok daha zor ve dersleride bi o kadar ağır öğretmen o kadar çok ödev veriyoki çocuk yapmaktan bıkıyo artık bide her dersin öğretmeni farklı
onada tam alışamadı
bu kadar haylaz değildi aslında 1. sınıfta gayet iyiydi ben hiç karışmıyodum sınıfın ilk 5indeydi oğluşum
2. sınıfta tadilat nedeniyle okul u değişti ve öğretmenide dahil çocuklar bi geriledi 2. dönem kendi okullarına geçtiler bir anda hiç habersiz tekrar öğretmenleri değişti anlıcan 2. sınıf öylece kaynadı

3. sınıftada okullar açılalı daha 1 ay bile olmamıştıki babası kendini bilmez kişilerin saldırısı sonucu ağır yaralandı çocuğumun bütün düzeni bozuldu ve gerisini anlatmıştım zaten devamlı oğlumda babam ölücek korkusu vardı tam atlatmaya çalışıyoduk bir daha rahatsızlandı akabinde okullar açıldı ee normal olarakta ben pek ilgilenemediğim için sorumsuzlaştı malesef

neyse herkeze günaydııınnnn

lolocum bence poğaça yeme....cıssssss
onun yerine iki yada üç dilim kepekli ekmek ye peynir zeytin domates inan daha az kalorili ve doyurucu...
bir de canım sen uzun vadede zayıflama yoluna git.....

hayatcim, yaaa super bi hikaye. tam bi basari oykusu. masallah diyorum sana. insan isteyince oluyor demek ki. 91 nere, 59 nere.. ????? way be su anki kilomdan bile cokmussun hayat..

ben de mi tekrar diyetisyene baslasam acaba.. o zaman insan daha bi utanip, dikkat ediyor.. ben de senin gibi bir sene zarfinda bu kiloya ulastim ama sanki burada takildim biraz.. aslinda diyetisyenin neler soyleyecegini de az cok biliyorum ama. bu arada turkiye'den annem geldi 1 ayligina bizi ziyarete. belki o buradayken daha guzel dikkat ederim yeme duzenime sporuma vs insallah.. :)

bu arada yediklerim:
==============
sabah : saglikli bi kahvalti: beyaz beynir, 2 dilim kepek ekmegi, salatalik, domates, havuc..
gun icinde: biraz findik, muz, cilek, uzum, minik bi tost.
aksam: 2 adet kofte, 2 yk pilav, salata, bir kac kasik yogurt..

masallah size, super gercekten.. bakalim hayat nasil bi sonuc gorecek..

nesemesecim selam canim,

oralarda misin huhu ???

canim su an 2.5 uyarin var. sabit gecenler 0.5 uyari alacak. kilo veremeyenler 1 uyari. uyari toplami 3 oldugunda diskalifiye oluyoruz.

karar bu sekilde verildi.. (nrymn, herbal ve hayat'in oylari ile.)

yani bu durumda bu hafta kilo vermek zorundasin.. hadi goster kendini nesemese.. :lepi:

bu arada ben de kilo almadan haftayi kapatmak zorundayim.. :kedi:

cok optum seni.. :1hug:

sen de bu hafta yediklerini yazarsan faydali olur..

Back
X