yok hayatim, senin durumun farkli, biliyorum senin basari oykunu. masallah darisi basimiza.. bize canli orneksin zaten. ayrica hatirladigim kadariyla sen diyetisyenle devam etmissin bir sure.. arada boyle takilip kalinca sok diyetler yapilabilir tabiki. lolo kilo alma oykusunu yazmisti ve anladigim kadari ile cok az yiyerek kisa surede kurtulmak istiyor. ama surekli boyle bi duzen tutturursak ne kilo verebiliriz ne de saglikli, mutlu kaliriz dimek istedumdu. yoksa arada bi yapilan soklara sicak bakiyorum ben de :kedi:
ya hakikaten hayatcim, su oykunu bize kisaca yaziversen, nereden nerelere geldigini, neden kilo aldigini, sonra nasil verip, nasil korudugunu.. aslinda ben de merak ediyorum.. baya bi cok kilolardan geldigini biliyorum ama. surec nasildi? o kiloya nasil gelmistin mesela. hep kilolumuydun oncesinde. ne kadar surede verdin? vs..
hadi bakalim kolay gelsin.. merakla bekliyoruz sonuclari.. ben henuz o moda giremedim, baslasam bitiremem gibi geliyor. ben de bu hafta yediklerimi yazmaya calisicam. ben de 1800 cal.lik bir gunluk menu takip etmeye calisicam bu hafta.. offf ya su 85 i bi gorsem.. mafoldumben
ya hakikaten hayatcim, su oykunu bize kisaca yaziversen, nereden nerelere geldigini, neden kilo aldigini, sonra nasil verip, nasil korudugunu.. aslinda ben de merak ediyorum.. baya bi cok kilolardan geldigini biliyorum ama. surec nasildi? o kiloya nasil gelmistin mesela. hep kilolumuydun oncesinde. ne kadar surede verdin? vs..
hadi bakalim kolay gelsin.. merakla bekliyoruz sonuclari.. ben henuz o moda giremedim, baslasam bitiremem gibi geliyor. ben de bu hafta yediklerimi yazmaya calisicam. ben de 1800 cal.lik bir gunluk menu takip etmeye calisicam bu hafta.. offf ya su 85 i bi gorsem.. mafoldumben
herbalım ben kısa vadede bu kiloya gelmedim.... yaklaşık 2 yıl zarfında bu kilodayım....