Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

silvişim kelebeğim çok naziksin çok teşekkür ederima.s
ben de 5 ten sonra 21 e kadar giriş yapamadım, telaşeden çatlayacaktım ki sonunda oldu
nazik davranışın için çok çok teşekkürler
iyi kardeş takım olmuşuz silvişimmhihoyyyt
çok sağolasınŞeniz

rica ederim canım ne demek..
evet iyiki kardeş olmuşuz.öperim şeker yanaklarından.ama sen şekersiz şekersin dimi hani şu 0 kalori olanlardan :)))

bide bideeee 2.liğinizi tebrik ederim... vereliniortakalkisalkisalkis

merhabalar...beni hatırladınızmı eski takım arkadaşınız..kendimden haber vermek ve sizlerin nasıl oldugunuzu ögrenmek için geldim...malum hamillelik eskisi kadar sık girmiyorum aslında günde ya 2 3 msj yazıyorum yada 2 günde 1 giiyorum üstelik evdeyim ama fırsat yok.....son 1 buçuk aydır erken dogum tehlikesiyle yüzyüze yaşıyodum acile gidip gelme her an dogurabilirim sıkıntısı ..şükür zar zorda olsa atlattık 3 haftamız kaldı 9 kasımda berram gelecek inşallah hayırlısıyla..şimdilik durum böyle ...umarım sizlerde iyisinizdir?hoşçakalın.....

merhaba mavideniz, canim ne guzel haberler... az kalmis demek. Allah hayirlisi ile bebigine kavustursun.. insallah darisi nesemesenin basina..

berra mi olacak ismi? ne guzelmis.. cok optum senii mavisim denizim.. opuyorumnanaktan

ee nerdesiniz 1. takimin guzelleri..

hepinize guzel bir hafta, yeni hafta ile birlikte iyilikler, guzellikler diliyorum..

kizlar hadi yaa bu hafta 1. olalim.. :lepi:

haa bu arada uyarilarimiz sifirlanmis ve yeni uyari donemimiz acilmis bulunmaktadir ona goree..

rica ederim canım ne demek..
evet iyiki kardeş olmuşuz.öperim şeker yanaklarından.ama sen şekersiz şekersin dimi hani şu 0 kalori olanlardan :)))

bide bideeee 2.liğinizi tebrik ederim... vereliniortakalkisalkisalkis

teşekkrüler silvişim kelebeğima.s

merhabalar...beni hatırladınızmı eski takım arkadaşınız..kendimden haber vermek ve sizlerin nasıl oldugunuzu ögrenmek için geldim...malum hamillelik eskisi kadar sık girmiyorum aslında günde ya 2 3 msj yazıyorum yada 2 günde 1 giiyorum üstelik evdeyim ama fırsat yok.....son 1 buçuk aydır erken dogum tehlikesiyle yüzyüze yaşıyodum acile gidip gelme her an dogurabilirim sıkıntısı ..şükür zar zorda olsa atlattık 3 haftamız kaldı 9 kasımda berram gelecek inşallah hayırlısıyla..şimdilik durum böyle ...umarım sizlerde iyisinizdir?hoşçakalın.....

mavişşş selaamm
ben seni üyelerden baya arattım mesaj yazmak için, kuşum bulamamıştım seni
sağlığınızın iyi olmasına çok sevindim, berra da sağlıkla gelsin inş.
darısı hayatcım ve neşemeşeciğimin de başlarına olsun inş.
sabırla bekliyoruz sizi bebişler hadi gelin bakalımhihoyyyt

kızlar ben bu gün 2 kaşık yoğurtlu makarna
1 tane yumurta
bol çay
yarım kibrit kutusu peynir
2 zeytin 2 kaşık salata
bütün gün bunları yedim sadece

haa bide vişne suyu içtim 1 tanede çikolata yedim ama inanın zorla yedirdiler niye derseniz
bu gün eşimin kontrolü vardı hastaneye gittik büfede otururken anonsa kulak verdim a pozitif kana ihtiyaç vardır diyodu ee bende kanım tuttuğu için hemen kan verdim ameliyatta olan kişinin yakınları verdi meyva suyuyla çikolatayı eşimde ye kan şekerin düşmesin dedi bende hem sevinerek hemde üzülerek yedim çokta güzeldi ama ne yalan söylim ben çikolatayı çok seviyorum
benden 650 gr kan aldılar acaba kilo vermeme yardımcı olurmu kineki

neyse yediklerim bunlar

kızlar bende yarın sabah kilo mu bildirip sizlerle devam etmek istiyorum yoksa olmuyo hepinizi çok özledim 1 günde elma diyeti yapalım kızlar bu arada lolocum hoş geldinnnnnnn

afiyet olsun lolo cum. ben de cikolatayi cok severim.. ne guzel kan vermissin. :) saglik icin cok faydali imis ama kilo vermek icin ise yarar mi acaba? oyle bisi varsa bilelim ;)))

kizlar ben de bugun manti yedim .. :kedi: ayy cok guzeldi .. annecim pek guzel yapmis ben de kiramadim.. ehem ehem..

evet yarin sali. hemen toparlanmamiz lazim..

hayatim sen nerelerdesin?? neler yiyorsun bakalim??

kaptanim nerminim ee bu hafta napican bakalim?? gozum uzerinde.. lutfen bu hafta da devam etsin performansin takima da yansiyor bak ona gore .. :))

nermincim simdi kac kisiyiz. yulaf katilacak mi? biz kasim ayinda bir kac haftaligina sehir disinda olucaz.. ben kasim ayinda gecici olarak ara vermek istiyorum.. ama tabiki de abartmicam.. off yaa bi 85 in altina dussem ara vermeden ayy nasi mutlu olcam yaa.. uhu uhu..

lolocum hadi seninle yarisalim. bakalim kim daha sisko kalicak grupta.kaydirigubbakcemile3 gecen hafta masallah super verdin devamini diliyorum.. ama seni gecmeyi planliyorum ona gore.. kaydirigubbakcemile2 ben gecen hafta 87 idim.. dur yaa firsat bu firsat takimin siskosu olmaktan kurtulayim.. kaydirigubbakcemile3

ah ahh biz celik hanimla yarisirdik bi zamanlar ama ugramaz oldu celik anne.. loloyu cok azimli buldum.. insallah devam et lolocum..

kaptanim hala bu bireysel birincilikler devam ediyo mu?? ben bu hafta bireyselde birinci olsam diyorum.. hihi.. kaydirigubbakcemile4

kızlar ben bu gün 2 kaşık yoğurtlu makarna
1 tane yumurta
bol çay
yarım kibrit kutusu peynir
2 zeytin 2 kaşık salata
bütün gün bunları yedim sadece

haa bide vişne suyu içtim 1 tanede çikolata yedim ama inanın zorla yedirdiler niye derseniz
bu gün eşimin kontrolü vardı hastaneye gittik büfede otururken anonsa kulak verdim a pozitif kana ihtiyaç vardır diyodu ee bende kanım tuttuğu için hemen kan verdim ameliyatta olan kişinin yakınları verdi meyva suyuyla çikolatayı eşimde ye kan şekerin düşmesin dedi bende hem sevinerek hemde üzülerek yedim çokta güzeldi ama ne yalan söylim ben çikolatayı çok seviyorum
benden 650 gr kan aldılar acaba kilo vermeme yardımcı olurmu kineki

neyse yediklerim bunlar

lolocum geçmiş olsun canımcım, kan verdiğin kişi de şifa bulur en tez zamanda inş.
bu arada çukulataya af yok ama hayırlı bi iş için olmuş neyseyerimseniben
telafi edersin sena.s
yediklerini ne abartılı ne de az buldum, bence iyi gidiyorsunkaydirigubbakcemile5
kolay gelsin canımxıma.s

kızlar bende yarın sabah kilo mu bildirip sizlerle devam etmek istiyorum yoksa olmuyo hepinizi çok özledim 1 günde elma diyeti yapalım kızlar bu arada lolocum hoş geldinnnnnnn

ooo çelik annee hoş geldiinnn
haydi bakalım sağlıklı beslenbeye hoş gedliiinnnnkaydirigubbakcemile5

afiyet olsun lolo cum. ben de cikolatayi cok severim.. ne guzel kan vermissin. :) saglik icin cok faydali imis ama kilo vermek icin ise yarar mi acaba? oyle bisi varsa bilelim ;)))

kizlar ben de bugun manti yedim .. :kedi: ayy cok guzeldi .. annecim pek guzel yapmis ben de kiramadim.. ehem ehem..

evet yarin sali. hemen toparlanmamiz lazim..

hayatim sen nerelerdesin?? neler yiyorsun bakalim??

nee mantı mıııı:oklava:
olmazzz olamaazz herbalim balım :)
neyse vücudun ihtiyacı olanı almıştır, geri kalanını atmıştır zatenhihoyyyt böyle inanıyoruz değil mialkisalkisalkis
bu hafta da kilo vermeye devam ediyorum herbalim kelebeğimkaydirigubbakcemile2

Back
X