Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

geldim geldim kaptancım
dün yediklerim sabah 1 elma
öğle 1 kase süte yarım puaça kadar mısır ekmeği doğrandı hüpletildi
arada benim bıcırların hızına yetişmek için 1 3ü 1 arada hüpletildi çünkülüm tatlı ihtiyacı ve uyku açıcı bi şeye ihtiyacım vardı benim oğluşum gece2 den önce uyumuyo dişleri çıkıyo
akşam bol salata eşliğinde balık ve 4 kaşık pilav götürüldü sonrasında meyve

spor yapamıyorum kaptanım ya 1 çok yorgunum 2 odun gibi hissediyorum beceremiyecekmişim gibime geliyo offffffffffffffffffff

bugün yediklerim sabah 1 simit çay
öğle pidecikve ayraaaaaaaan
arada kahve
akşam patates köfete 1 tabak yoğurt

kaptancım bide kilo aldığım dönemde yaptığım en büyük hatayı fark ettim hiç su içmiyorum artık nütfen bana kızın

günaydın herkeze dün ve önceki akşam foruma giremedim kusura bakmayın dün sabah ve öğleyi atladım evde değildim çocuğun okulu hastane çocuğun dersanesi derken akşamda yemek yemeden oğluşu almaya gittim anca akşiam saat 6 da bişeyler yiyebildim
kahvaltılık türü şeyler yedim
biliyorum kızıcaksın dengesiz besleniyorum diye ama
napim inan bazen yemek yemeyi bile vaktim olmuyo
bu sabah çok hafif bir kahvaltı yapıcam
2 çatal peynir
yarım domatez
1 dilim ekmek
bu kadar
başka bişey yersem kahvaltıda yazarım
seninde dediğin gibi bende su pek içmiyorum
bundan sonra suyu çok içmeye çalışıcam
öğlen
yemek yemicem vaktim olmucak çünkü
oğluşun okuluna gidicem bazı özel sorunlar var okulla ilgili onları çözmem lazım
akşamda 4 de yerim belki yada en geç 6 da
dün izmir köfte yaptım 2 köftesi ve 2 dilim patetezinden yerim
3 kaşıkta bilav
vee bol bol suu içicem aralarda
kaptancım bak kızmak yok yarın yediklerimi yazamaya bilim haberin olsun
çünkü:annem düşmüş ayak bileği şişmiş ve mrarmış onu hastaneye götürmeme lazım
ta karşıya geçicem sabahın köründe kesin akşama kadarda bişey yemem zaten
eve döndüğümde yazarım ama tabi yorgunluktan kusura bakma
kaptancım inan girebildiğim kadar girip yazıyorum yediklerimi 1 haftadır zaten forumda bi sorun var vakit bulduğumda giremedim hata veriyodu sayfa hep dünde dediğim gibi yani kusura bakmayın

kahvaltı 1 kase süute mısır ekmeği doğradım yedim
öğle simit ara kek akşam bişeyemedim çaya davetliydik puaca kek falan yedim

kaptancım bu gün ben varım kimse yok bi denk gelemedik bi türlü seninle

öğlen yemek yemedim evde yoktum çünkü

akşamda izmir köfte yapmıştım 2 tane köftesinden ve 3 kaşıkta pilav yedim
1 tane muz 1 tanede kivi yedim
ilerliyen dakikalarda da meyve yerim sadece mandalina yada elma

merhaba hanımlar ben kaç gündür yoğunluktan dolayı giredemedim...
benim bu hafta kilom aynı maleseff.......57.9
inşl. bu günden sonra daha sık geleceğim takıma....
bugünkü yediklerimi yazayım....
sabah bir elma bir armut
aralarda çay
öğlen 5 ceviz ve yağsız gevrek
ara 4 tane üzüm draje
akşam az pilav az yeşil fasulye ve 5 kadar köfte birde salata...
az öncede 2 armut yedim...
çok mu yemişim yahu..........

çok yememişsin hayat cımda senin bi bünyeyi şaşırtman lazım bence şöyle 1 haftalığına sıkı bi spor programına gir bence hayatcım kaçları okutuyon bide

bende okula gidiyom arkadaşlar ilgilenemycem 71.1 kilom geçen hafta kaçtım onu bile hatırlamıyorum

hadi 1. takım 1. olsun inş

kaptancım bide kilo aldığım dönemde yaptığım en büyük hatayı fark ettim hiç su içmiyorum artık nütfen bana kızın

o zamaan her zaman yanımızda bir küçük pet şişe taşıyoruuzz ve kol satişmizden gözümüzü ayırmıyoruz
saat başı oluncaa hemencecik kocaamaan bir yudum içiyoruzz
böylece ne oluyorr
her saat başı 1 bardağa yakın bir su içmiş oluyoruz
eğer sabahın 6sında yeni bir güne gözlerimizi şükürle açtığımızda 1 bardak su içmekle başlarsak işe
ve ortalama gece 11 de uyduğumuzu düşünürseeek (aralarda saat başında su içmeyi unutsak bile en azından 8 defa su içmiş olabileceğizz deil miii, hadi bunu hep tekrarlayalım, saat başı su içelimm
içmezzsek kaptanımızın oklavaları geliiirrr:oklava:)

....annem düşmüş ayak bileği şişmiş ve mrarmış onu hastaneye götürmeme lazım
ta karşıya geçicem sabahın köründe kesin akşama kadarda bişey yemem zaten
eve döndüğümde yazarım ama tabi yorgunluktan kusura bakma
kaptancım inan girebildiğim kadar girip yazıyorum yediklerimi 1 haftadır zaten forumda bi sorun var vakit bulduğumda giremedim hata veriyodu sayfa hep dünde dediğim gibi yani kusura bakmayın

lolocum geçmiş olsun çok çok

naçizane bir uyarımı bildirmek isterim, sabah yeyip akşama kadar hiç bişi yemeden gezme lüpten..
çünkü akşam yemeğinde kçırısın,
bak şöyle yapsak nasıl olur? çantanda küçük bir su şişesi olacak hep ya, yanına buzdolabı poşetine dilimlediğin bir elma koy, ki ellerin kirli olsa da hemencecik yiyebil, ımm başka bir tane de altınbaşak kepekli bisküvilerden olsun, ya da kepekli 2 dilim ekmek, arasında belki bir dilim peynir de olur hem, yanında da çook güzel bir küçük süt

o halde hasstanede ya da okulda bile olsan, hemencecik, atışrırısın bunları, metabolizman da hiç yavaşlamaz analştık mı canikom?
bu söylediklerim hepimiz için geçerli,
hayatcım
çelik anne
tivilaytcım
ve ben
hepimiz..biz bir takımsak lütfen bunu da beraberce yapalım

ben mesela her akşam ertesi günü yiyeceklerimi haızlrılıyorum, bir küçük cam kavanoza 2 kaşık tepeleme yoğurt koyuyorum, bazen bir dilim evde yapılmış yağız ve şekeri azaltılmış kek, bazen 1 elma mandalina... ama mutlaka bunlar oluyor yanımda haa bir de küçük su, küçük süt, ve altınbaşak, bunlar mutlaka çekmecemde dururlar..
ve bunu alışkanlık haline geitrmeye çalışlaım oldu mu lolcum, çelikcim haaytcım, tivilaytcım,
özelikle de sen tivilaytım, çantanda kaptan usulü bu beslenbe şekillier mutlaka oslun anlaştık mıkaydirigubbakcemile2

kaptancım bu gün ben varım kimse yok bi denk gelemedik bi türlü seninle

öğlen yemek yemedim evde yoktum çünkü

akşamda izmir köfte yapmıştım 2 tane köftesinden ve 3 kaşıkta pilav yedim
1 tane muz 1 tanede kivi yedim
ilerliyen dakikalarda da meyve yerim sadece mandalina yada elma
hımm şimdilik ilk etapta şu pilavı yemesek olur mu lolocum, en azındanhaftada 1 defaya düşürelim barimkaydirigubbakcemile3

....
spor yapamıyorum kaptanım ya 1 çok yorgunum 2 odun gibi hissediyorum beceremiyecekmişim gibime geliyo offffffffffffffffffff
....

efelerin efesini yerizz bizzz
az kaldı deil mi doğum günüsüneekaydirigubbakcemile4

bu arada sporu becerememek ne demek yahuu
kıyafetlerini çıkardıktan sonra bile, yorucu bir iş gününn sonunda 20 defa yerinde saymak, sonra bir sağa bir sola eğilip yandaki taşan fazlalıklar için hareket etmek de hareket sayılırr
popomuzuz skıp skıp bırakmak, karnımızı içe çekmek.. bunların herbirisi spor yapmak için bahanelerkaydirigubbakcemile3hadi bakalım kolay gelsiinnnkaydirigubbakcemile5

kaptancım dediklerini tek tek not ettim kafama bu hafta uyum haftası deyip kekleri falan görmeyelim olurmu nütfen
evet efe nin doğum gününe az kaldı 1.5 ay var 18 aralıkta doğdu kuzucuk 18 aralığa kadar 5 kilo verirsem doğumdan önceki kiloma dönmüş olucam hedefim bu olsun sonra 1 aylık koruma programı sonra tekrar kilo verme yoksa geri alıyorum

ya bide bugün bildirim yokmu duruma bakayım diye girdim öğle arası liste falan yok kaptişimde gelmiş gitmiş neyse oğlumla ilgileneyim okula gidince özlüyom keratayı

merhaba hanımlar ben kaç gündür yoğunluktan dolayı giredemedim...
benim bu hafta kilom aynı maleseff.......57.9
inşl. bu günden sonra daha sık geleceğim takıma....
bugünkü yediklerimi yazayım....
sabah bir elma bir armut
aralarda çay
öğlen 5 ceviz ve yağsız gevrek
ara 4 tane üzüm draje
akşam az pilav az yeşil fasulye ve 5 kadar köfte birde salata...
az öncede 2 armut yedim...
çok mu yemişim yahu..........

ehh biraaz çok olmuş hayatcım, ama sen öğlen yemiosun ya belki ondan çok geldi bizekaydirigubbakcemile2

günaydın günaydın hanımlaarr
oldukça koşuşturmalı bir hafta geçiriyorum, hadi hayırlısı

hemen şu liste işini bir tamamlayalım güzeller

1.TAKIM **128. ETAP** SONUÇLARI ETAP ONUNCUSU
nrymn( 57,2/ %)
herbal ( geri dönmek üzere ayrıldı 88,5 )
hayat70(57,9/ %)
lolo ( 86/ % )
çelik198408 ( 72,3 / %)

1. TAKIM TOPLAM KıLO ( %)

twilightcım, denemen süren hala devam etmekte, uyum konusunda skıntı yok değil mi;?

1.TAKIM **128. ETAP** SONUÇLARI ETAP ONUNCUSU
nrymn( 57,2/ %)
herbal ( geri dönmek üzere ayrıldı 88,5 )
hayat70(57,9/57,9/0/0 %)
lolo ( 86/ % )
çelik198408 ( 72,3 / %)

1. TAKIM TOPLAM KıLO ( %)

çok yememişsin hayat cımda senin bi bünyeyi şaşırtman lazım bence şöyle 1 haftalığına sıkı bi spor programına gir bence hayatcım kaçları okutuyon bide

bende okula gidiyom arkadaşlar ilgilenemycem 71.1 kilom geçen hafta kaçtım onu bile hatırlamıyorum

hadi 1. takım 1. olsun inş

canım ben 2. sınıf okutuyorum...
aslında spor yapmam lazım bundan sonra hergün 1 saat spor yapacağım.. kafama koydum bakalım gerçekleştirebilecekmiyim...

Back
X