Hayalinizin peşinden gitmek icin caba göstermenizi bu evlilik ve çocuk telasesi içinde hedeflerinize ulaşmanizi gerçekten takdir ettim. Tabiiki hepimiz firsatimiz varsa ve ulaşılabilecek durumdaysak aklımızda olanları gerçeğe çevirmek adına deneyebiliriz.
Olumsuz düşünmeniz icin degil sadece gerçekleri söylemek adına, ilerde ben ne yaptım dememeniz adına Evli ve çocuklu olduğunuz için bunları söylemek istedim;Aylarca 12-12 çalışmayı, gece nöbetçi amiri oldugunuzda kızınızı bırakacak yer aramayı , senelik izinlerin ikinci bir Emre kadar kapanmasını, izinler açılsa dahi rütbe sırasına ve aciliyete gore izne çıkmayı,ayni şehirde bile sabit yerde olmamayı , gerektiğinde eve gitmemeyi , en az iki kez sarka gitmeyi, umulmadık anda es durumu tayininin reddedilme ihtimalini, erkek egemen bir kurumda amir dahi olsanız gölgede bırakılmayı , dedikoduların odağı olmayı, devrecilik görmeyi, meslek dışı geldiğiniz icin her yaptığınızın en az baskomser olana kadar memur tarafından bile elestirilecegini, branşlasamadiginiz surede bir gün orada 2 ay sonra başka yerde çalışmayı, bayramların çoğunda ailelerinizin yanında degil iste olmayı, en az 10-15 sonra bi nebze daha rahata ermeyi ve tüm bunlar olurken de bir yandan evi ve çocuğu idare etmeyi göze alabiliyorsanız şansınızı deneyin tabiiki..( çocuklara iyi bir gelecek sadece eve giren maaşın yüksek olması degil lütfen bunu aklinizdan çıkarmayın)