• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıl bekledim..

nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız bana neler söyledı senınle evlenılmez sen ortam kızısın cocuklarına bakmazsın fln cok beddua ettim ama senın gibi sonradan cok dinne sığındım hatta suanda sabah namazlarında çok dua ediyorum hayrlısını istiyorum ama onunda değerımı anlamısını istiyorum ama ben aşık olamam tekrar emınım kaderim zaten kötü zannetmıyorum öyle biri cıkıp hayatımı değiştircek fln

sen dua etmeye devam et bak gör eninde sonunda her şey düzelicek hemde kısa bi sürede ya o sana geri dönücek ve mutlu olucaksın yada sen onu unutup istememeye başlıycaksın rabbim isteyeni boş çevirmiyor hayırlısını veriyo seni anlıyorum ona alıştın bende döndüğünde o kadar mutlu oldum ki bütün dertlerinde yanında olmaya çalıştım onu dinledim ve açıkçası ettiğim beddualar yüzünden kendimi suçluda hissettim ama bana o kadar kötü şeyler yaşattı ki ben beddua etmesem bile allah onu eninde sonunda cezalandırıcaktı. hala seviyorum onu ama şimdide gurur yapıyorum ve bu seferde ben istemiyorum. yinede onsuz duramıyorum günde bi saat iki saat ne koparsam kardır diye düşünüyorum ona çok alıştım ve başka biriyle bi ilişki yaşayamam ama onunlada yaşayamam aynı lafları hatta çok daha ağırlarını bende duydum ve herkesin önünde yaşandı olaylar şimdi gururum el vermiyor bakın bana o kadar şey yaptı ama ben köpek gibi affettim demeye. hayırlısı artık. Senin derdin için açılmış konuya ben içimi döktüm canım kusura bakma vallahi ama dayanamadım. Eğer illa onu istiyosan onun içinde dua et ölmüşlerine yasin oku çok huzurlu oluyosunn tesbih çek ama durmadan ben her zaman araba kullanırken yemek yaparken çalışırken hep teşbih çektim dua ettim ve rabbim bi şekilde ihtiyacım olanı yani onu verdi bana çok şükür

sen dua etmeye devam et bak gör eninde sonunda her şey düzelicek hemde kısa bi sürede ya o sana geri dönücek ve mutlu olucaksın yada sen onu unutup istememeye başlıycaksın rabbim isteyeni boş çevirmiyor hayırlısını veriyo seni anlıyorum ona alıştın bende döndüğünde o kadar mutlu oldum ki bütün dertlerinde yanında olmaya çalıştım onu dinledim ve açıkçası ettiğim beddualar yüzünden kendimi suçluda hissettim ama bana o kadar kötü şeyler yaşattı ki ben beddua etmesem bile allah onu eninde sonunda cezalandırıcaktı. hala seviyorum onu ama şimdide gurur yapıyorum ve bu seferde ben istemiyorum. yinede onsuz duramıyorum günde bi saat iki saat ne koparsam kardır diye düşünüyorum ona çok alıştım ve başka biriyle bi ilişki yaşayamam ama onunlada yaşayamam aynı lafları hatta çok daha ağırlarını bende duydum ve herkesin önünde yaşandı olaylar şimdi gururum el vermiyor bakın bana o kadar şey yaptı ama ben köpek gibi affettim demeye. hayırlısı artık. Senin derdin için açılmış konuya ben içimi döktüm canım kusura bakma vallahi ama dayanamadım. Eğer illa onu istiyosan onun içinde dua et ölmüşlerine yasin oku çok huzurlu oluyosunn tesbih çek ama durmadan ben her zaman araba kullanırken yemek yaparken çalışırken hep teşbih çektim dua ettim ve rabbim bi şekilde ihtiyacım olanı yani onu verdi bana çok şükür

Yok canım iyi ki anlattın neler varmıs neler benim ehliyetim yok işim yok okulum yok ama senye halletcem dediğin gibi hep dua etcem ben bugun araştırdım baktım bu arkdaşlarıyla iftara yemeğe gitcekler ben bunu görmeye gidiyim gitmeyim arasında kaldım iş için aradılar onuda bahane ettim bindim otobuse ne görüyüm bunun amacının otobüsüne bindim kuzenıne para uzattım göz göze geldik yaa yok böyle tesadüf ben bunların düğününe gitmiştim amcası kuzenleri cok yakından tanır beni bende kader hiç akllıma gelmzdi ama kızılay avm ye gittim arkdaslarını buldum otrmuslar bi yere ama bebimki yoktu saat 19.30 bekledım bide susadım oruc ağzıma iş görüşmsine gittim göremedim gene ya bugun 9 da actım orucumu onun yüzünden :) ya ben cok takıntılıyım erkek arkdasım var yakın bunun faceden kim etkilediyse hangi kızla samıyse face ekledım kızları nereye gittini ne yaptını biliyorum annesini kuzenlerını cok takip ediyorum 2 haftadr cok akrabasıyla karsılastım bugun zaten sok oldum bence bu kader ne niyetle gittim bindiğim otobus ne cıktı vayy be :D

Back