1 yıl bile dolmamış evliliğim bitiyor..

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Öncelikle Herkese Merhaba,
1 yılı bile dolmamış evliliğimin bitiş günlerindeyim. Eşimin ailesiyle büyük kavgalar ettik. Ben görüşmüyordum yaklaşık 3 aydır ama son 1 aydır hiç görüşmüyorum telefonlarına bile çıkmıyorum. Gerçi onlarda sadece kavga etmek için arıyorlardı.
Dün eşimde benim ailemle konuşmama kararı aldı. Sonra uyumak için yatağa geçtiğimizde birden bire anneni Silivride biriyle görmüşler dedi. Annem küçük kız kardeşimle yaşıyor onu bırakacak kimsesi yok hayatta onu bırakıp silivriye gidecek bir insan değil.
ben kimin bu iftirayı attığını sordum söylemedi.Gece sinir küpüydüm. kv ve annemde kavgalı. Anneme iftira atacaklarını hiç düşünmemiştim. Sabah annemi aradım eşimin söylediğini söylemeden bir şekilde sordum sen hi hayatında silivriye gittin mi diye yoo hiç gitmedim dedi ve rahatlıkla. Yalan söylüyor gibi değildi yani.
Eşimi aradım. Benim anneme birdaha iftira atacak olursa mahvederim kimse benim anneme iftira atamaz şimdi arıyorum senin anneni dedim.
Sen annene sordun mu dedi evet sordum dedim
şimdi eşyalarını topluyorsun babanın evine gidiyorsun ve bir daha eve gelmiyorsun dedi.
bende kapattım.
şimdi işyerindeyim.
soracak olursanız eşinin ailesiyle neden kavgalısın diye:
görümcem bana instagramdan laf attı yok külkedisi yok kendini prenses sanma gibilerinden
ve kv ve görümce bana küstüler. görümce beni aradı durup dururken sen benden özür dileyeceksin sen kendini prenses mi sanıyorsun kardeşimi kandırabilirsin ama beni asla dedi ve senin ağzına s.carım o.pu k.ltak diye kufur etti gorumce bende yuzune kapattım ve kv mı aramıştım kv meğer onun yanındaymıs birlikte aramışlar ama bana yanında değilmiş gibi konuştu sonra bana iftira attılar guya ben sen kimsin ki demişim görümceme..
ama desem bile kufur edilir mi??? ben hayatımda böyle bişey görmedim.
kv da kızı istemiyor diye benımle gorusmuyor aılecek benden nefret etme kararı almışlar.
bana inat mı yapıyor nedir ama hafta sonu ikimizde evdeyiz her hafta sonu eşimi çağrıyor eskiden böyle yapmazdı bu olaylar olduğundan beri hadi gel senı beklıyorum hadi bize gel hastayım gelsene hep aynı ama
eşimin bu son sözünden sonra ben bugün eve gitmem, çunku bana annenı gorduklerını söylediler yanlısta gormus olabilirler haberın varmı dogru mu dıye sormadan dırek anneme ıftıra attılar.
bu evlılık bıtıyor. tesellilerinize çok ıhtıyacım var

Ne biçim bir aile ya?
Ayrıca erkeklerin kadını kovma, babanın evine git demesini anlamıyorum. Kendisi def olsun gitsin. Ne hakla, kimi kimin evinden kovuyor. Kapının önüne bırakacaksın böylelerini çöp niyetine.

İftira atılmış ya da atılmamış, saf gerçek gibi söyleyip diretmesi de saçmalık.

ilk satırları okuduğum zaman bitecek birşey tam görememişken konunun tümünü okuyunca
görünen o ki.. ne eşiniz değişir ne o ailenin pislikleri biter.
bencede gitmeyin o eve anneciğinize herşeyi anlatın.
arkanıza bakmadan gidin..
eşiniz olacak insan eğer birazcık insansa. birazcık size değer vermiş sevmiş ise eminim pişman olacak
herşeyi görebilecektir.
ailesinin ne kadar pislk oldugun da idrak edecektir.

ama şu durumda eğer kabullenirseniz hiç birşey değişmez herşey çok daha kötü olur
ne güzel işiniz de varmış allah yardımcınız olsun.

ayyy igrenc seylee bunlar.herseye tamam evet siz esinin ailesiyle iyi gecinemeyebilirsiniz de annenize nasil iftira atar.siz iyi dayanmissiniz ben ogrendigim gibi gider basardim kv evini.asil sen defol git diyin esinize.size atsa neyse annenize nasil iftira atarlar.kurtul gitsin bunlardan esininde ailesinden bi farki yok

önceki konularını hatırlıyor gıbıyım. böyle olması normal bastan bellıydı zaten

Evlendin diye esir olmadın bunlara.Görümcenim seninle iletişimi ve kullandığı kelimeler,annene atilan iftira bunların nasıl insanlar olduğunu gosteriyor aslinda.Yani affedilecek şeyler vardir birde affedilmeyecek şeyler.Ben bu yapilanlari affedemezdim.Ne demek anneni silivride görmüşler..Bu nasil bir cümle..Bu kadar kolay mı bunu söyleyebilmek..Iyi düşün doğru kararı ver.Katlanabilecek misin bu kadarına da..Ya kendilerini düzeltsinler özür dilesinler ya da uzak dursunlar senin ve annenin hayatından.Sana bilendiler diye anneni mi dillerine dolayacaklar.Kim vermiş onlara bu hakkı.

Görümcene sen kimsin ki demende bi sakınca mi varmış? Kim ki o ? Diyebilirsin de.. Cok sessiz kalıp kendini ezdirmissin bu pislik aileye. Sen kimsin ki degil çok daha büyük lafları hakediyorlar aslında. O küfürleri yedirmen gerekiyor hatta.. Adamdaki rahatlığa bak eşyalarını topluyorsun ve gidiyorsun ohh sen de ortalık malısin ya, gel diyince gelen, git diyince giden..
Arkana bakmadan çık git kendini daha fazla ezdirme sessiz kalma..

Çok benciller. Bir yuva kurulmuş o yuvaya zerre saygıları yok. Kendi oğullarının/kardeşlerinin iyiliğini değil kötülüğünü istiyorlar farkında değiller. Oğulları dönsünde ister boşanmış bir adam olarak dönsün ister başka şekilde. Yeterki paylaşmasınlar onun sevgisini başka kadınla.

Bizde ilk evlendiğimizde kayın validem eşime çok tartışıyorsunuz bir arada durmayın boşanın gel bize demişti. Ki biz evlenmeden öncede aynı evde yaşıyorduk. O zamanlar sesi çıkmıyordu evlenince sanki oğlunu kaybetmiş gibi geri alma çabasına girdi. Bir dönemde maddi sıkıntımız varken evi kapatın bizle yaşayın dedi:) düşününki benim felaketim onun sevinci, isteği, arzusu olabiliyor. Şimdi bu kadın oğlunun iyiliğini mi istedi hayır... senin kayın valideye bir de görümceler eklenmiş. Böyle insanların akıl yapısını anlamıyorum. Benim de oğlum var. İşini kaybetsin evini kybetsin sevdiği kadını kaybetsinde yeterki benim olsun diyebilir miyim? Yani işiniz çok çok zor. Onlar ellerini çekse belki mutlu olacaksınız. Bir evlilik kolay başlamıyor bu adamla yaşlanacağım dediğin kişiyi bulmak bazen bir ömür sürüyor. Böyle yıkılınca çok üzülüyorum. Ama sizin yapabileceğiniz pek bir şey yok. Bu noktada erkeğin denge sağlaması çok önemli. Tarafsız olup o korumalı bu evliliği. Size saygı duyulmasını o sağlamalı.

Hepsinin tek sebebi eşiniz, arsızlığı terbiyesizliği en baştan belliydi ama bu kdr ileri gideceğini düşünmemiştim.
İnşallah affetmezsiniz.

Bin olecegine bir kere öl. Bu adamdan koca olmaz canim.benim. senin arkanda degil koca gibi degil hepsini gectim erkek gibi degil. Mahalle karisi gibi onin bunun iftirasinin dedikodusunu yapiyor. Bu seviyesiz adamla kari kocalik oynama canim zaten. Cocugunuz da yokmus. Yol yakinken bosa

aynen.
iftira olmayabilir de başkasını annemde sanmış olabilirler ama direk annem sanıp annen silivride başka bi adamla görülmüş ne demek.. emin olmadan kendi gözleriyle görmeden..
olmadı bu evlilik. ailesi mahvetti herşeyi.
kv anneme benden nefret ettiğini söylemiş ve boşansınlar gerekirse demiş sonra da eşime annem için bikahvenin annesi boşanmanızı istiyor demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…