- 28 Mart 2015
- 670
- 1.494
- 113
bana bu cümleyi kurduktan sonra bugün o eve gitmem zatenBin olecegine bir kere öl. Bu adamdan koca olmaz canim.benim. senin arkanda degil koca gibi degil hepsini gectim erkek gibi degil. Mahalle karisi gibi onin bunun iftirasinin dedikodusunu yapiyor. Bu seviyesiz adamla kari kocalik oynama canim zaten. Cocugunuz da yokmus. Yol yakinken bosa
bunu yapabilecekleri hiç aklıma gelmezdi.Evlendin diye esir olmadın bunlara.Görümcenim seninle iletişimi ve kullandığı kelimeler,annene atilan iftira bunların nasıl insanlar olduğunu gosteriyor aslinda.Yani affedilecek şeyler vardir birde affedilmeyecek şeyler.Ben bu yapilanlari affedemezdim.Ne demek anneni silivride görmüşler..Bu nasil bir cümle..Bu kadar kolay mı bunu söyleyebilmek..Iyi düşün doğru kararı ver.Katlanabilecek misin bu kadarına da..Ya kendilerini düzeltsinler özür dilesinler ya da uzak dursunlar senin ve annenin hayatından.Sana bilendiler diye anneni mi dillerine dolayacaklar.Kim vermiş onlara bu hakkı.
Eşinde de var suç. Yani onların ağzıyla lafa girip onları susturamamış.aynen.
iftira olmayabilir de başkasını annemde sanmış olabilirler ama direk annem sanıp annen silivride başka bi adamla görülmüş ne demek.. emin olmadan kendi gözleriyle görmeden..
olmadı bu evlilik. ailesi mahvetti herşeyi.
kv anneme benden nefret ettiğini söylemiş ve boşansınlar gerekirse demiş sonra da eşime annem için bikahvenin annesi boşanmanızı istiyor demiş.
yok daha 6 aylık evliyim.Böylelerinden o kadar igreniyorum ki, kacin kurtulun bir an evvel, bir cöp bile birakmayin o annesinin kuklasina.
Annenize iftira atanlar Allahindan bulsun insallah, yanliz bir kadini dillerine dolayacak kadar dûsük insanlar.
Umarim cocuk yapip böylelerinin üremesine katki saglamamissinizdir.
bana bu cümleyi kurduktan sonra bugün o eve gitmem zaten
yooookk.Ya senin annen bekar kadın değil mı? Silivride biriyle görülse kime ne KİME NE?! Bekar hatun, e kalbi de var doğal olarak! Kimin haddine bunu sorgulamak?
2.si bu kendini bilmez kocaların eşlerini neden düşman gibi görüp, rekabet ettiklerini bi türlü anlayamadım. Siz yarismiyorsunuz ya siz el ele yuruyorsunuz bi anlayin bunu ablaklar bi anlayin ya!
Bosan kızım bosan, koşarak uzaklaş. Seni canı olarak nefesi olarak görecek, değerlerin en güzelini verecek olan birini çıkaracak karşına Allah.
Katlanmayin bu zırtapozlara ne olur güzellerim. Gitsinler analariyla, evde kalmış kız kardeşleriyle bir ömür mutlu mesut yaşasınlar.
bence toplayabileceğini topla eşyaların için bi daha muhatap olmak zorunda kalmazsın.yooookk.
ben o eve gitmem.
bugün eşyalarımı bile almadan iş çıkışı direk babama gidiyorum
eşyalarımı daha sonra da alırım
o eve gitmicem
soğuttu zaten.annesi anne olmayınca görümce görümce değil .
kocan zaten insan değil doğal olarak evlilik evlilik değil.
bunlar sadece hayatını yaşamana köstek.
fesatlık hazımsızlık bir yuvayı nasıl yıkarın cevabı.
sen sana değer veren insanlarla ol.
bu kadar hakaret iftira kocan ve ailesinden soğutmuş olmalıydı seni.
Gitme canım, sen canını yolda bulmadin. Annen de seni bu munasebetsizlerle uğraş diye doğurmadi. Elinde mesleğin de var. Hep mutlu ol insallahyooookk.
ben o eve gitmem.
bugün eşyalarımı bile almadan iş çıkışı direk babama gidiyorum
eşyalarımı daha sonra da alırım
o eve gitmicem
Birak inceldigi yerden kopsun.Öncelikle Herkese Merhaba,
1 yılı bile dolmamış evliliğimin bitiş günlerindeyim. Eşimin ailesiyle büyük kavgalar ettik. Ben görüşmüyordum yaklaşık 3 aydır ama son 1 aydır hiç görüşmüyorum telefonlarına bile çıkmıyorum. Gerçi onlarda sadece kavga etmek için arıyorlardı.
Dün eşimde benim ailemle konuşmama kararı aldı. Sonra uyumak için yatağa geçtiğimizde birden bire anneni Silivride biriyle görmüşler dedi. Annem küçük kız kardeşimle yaşıyor onu bırakacak kimsesi yok hayatta onu bırakıp silivriye gidecek bir insan değil.
ben kimin bu iftirayı attığını sordum söylemedi.Gece sinir küpüydüm. kv ve annemde kavgalı. Anneme iftira atacaklarını hiç düşünmemiştim. Sabah annemi aradım eşimin söylediğini söylemeden bir şekilde sordum sen hi hayatında silivriye gittin mi diye yoo hiç gitmedim dedi ve rahatlıkla. Yalan söylüyor gibi değildi yani.
Eşimi aradım. Benim anneme birdaha iftira atacak olursa mahvederim kimse benim anneme iftira atamaz şimdi arıyorum senin anneni dedim.
Sen annene sordun mu dedi evet sordum dedim
şimdi eşyalarını topluyorsun babanın evine gidiyorsun ve bir daha eve gelmiyorsun dedi.
bende kapattım.
şimdi işyerindeyim.
soracak olursanız eşinin ailesiyle neden kavgalısın diye:
görümcem bana instagramdan laf attı yok külkedisi yok kendini prenses sanma gibilerinden
ve kv ve görümce bana küstüler. görümce beni aradı durup dururken sen benden özür dileyeceksin sen kendini prenses mi sanıyorsun kardeşimi kandırabilirsin ama beni asla dedi ve senin ağzına s.carım o.pu k.ltak diye kufur etti gorumce bende yuzune kapattım ve kv mı aramıştım kv meğer onun yanındaymıs birlikte aramışlar ama bana yanında değilmiş gibi konuştu sonra bana iftira attılar guya ben sen kimsin ki demişim görümceme..
ama desem bile kufur edilir mi??? ben hayatımda böyle bişey görmedim.
kv da kızı istemiyor diye benımle gorusmuyor aılecek benden nefret etme kararı almışlar.
bana inat mı yapıyor nedir ama hafta sonu ikimizde evdeyiz her hafta sonu eşimi çağrıyor eskiden böyle yapmazdı bu olaylar olduğundan beri hadi gel senı beklıyorum hadi bize gel hastayım gelsene hep aynı ama
eşimin bu son sözünden sonra ben bugün eve gitmem, çunku bana annenı gorduklerını söylediler yanlısta gormus olabilirler haberın varmı dogru mu dıye sormadan dırek anneme ıftıra attılar.
bu evlılık bıtıyor. tesellilerinize çok ıhtıyacım var
inşallah.Gitme canım, sen canını yolda bulmadin. Annen de seni bu munasebetsizlerle uğraş diye doğurmadi. Elinde mesleğin de var. Hep mutlu ol insallah
adamın huyu suyu dahil ne kadar beter olacağını evlenmeden bilemiyorsun.belki mükemmel evliliğim yok.fakat şöyle bir iki sene çıkıp evlensem çoktan boşanmıştım.soğuttu zaten. hele bugün.ben bunları yaşadığıma inanamıyorum. ben böyle bir aileye nasıl düştüm nasıl görmedim nasıl
yazık olduadamın huyu suyu dahil ne kadar beter olacağını evlenmeden bilemiyorsun.belki mükemmel evliliğim yok.fakat şöyle bir iki sene çıkıp evlensem çoktan boşanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?