1 yıl bile dolmamış evliliğim bitiyor..

Böylelerinden o kadar igreniyorum ki, kacin kurtulun bir an evvel, bir cöp bile birakmayin o annesinin kuklasina.

Annenize iftira atanlar Allahindan bulsun insallah, yanliz bir kadini dillerine dolayacak kadar dûsük insanlar.

Umarim cocuk yapip böylelerinin üremesine katki saglamamissinizdir.

bana bu cümleyi kurduktan sonra bugün o eve gitmem zaten

bunu yapabilecekleri hiç aklıma gelmezdi.
bu cümle nasıl bir cümle... bu nasıl aile..
insan geline küfür edermi ortada hiçbir şey yokken..
ben sizden güç ve teselli istiyorum. yardım edin bana

Eşinde de var suç. Yani onların ağzıyla lafa girip onları susturamamış.

yok daha 6 aylık evliyim.
cocuğum yok

Sen neden gidiyorsun. O utanmaz gitsin. Polise git gerekirse, kilidini değiştir. Gitsin ablacığıyla, anneciğiyle yaşasın. Ben olsam telefonu dinletme kararı aldırmaya çalışıp, hakaret davası da açarım.

Ya senin annen bekar kadın değil mı? Silivride biriyle görülse kime ne KİME NE?! Bekar hatun, e kalbi de var doğal olarak! Kimin haddine bunu sorgulamak?

2.si bu kendini bilmez kocaların eşlerini neden düşman gibi görüp, rekabet ettiklerini bi türlü anlayamadım. Siz yarismiyorsunuz ya siz el ele yuruyorsunuz bi anlayin bunu ablaklar bi anlayin ya!

Bosan kızım bosan, koşarak uzaklaş. Seni canı olarak nefesi olarak görecek, değerlerin en güzelini verecek olan birini çıkaracak karşına Allah.

Katlanmayin bu zırtapozlara ne olur güzellerim. Gitsinler analariyla, evde kalmış kız kardeşleriyle bir ömür mutlu mesut yaşasınlar.

annesi anne olmayınca görümce görümce değil .
kocan zaten insan değil doğal olarak evlilik evlilik değil.
bunlar sadece hayatını yaşamana köstek.
fesatlık hazımsızlık bir yuvayı nasıl yıkarın cevabı.
sen sana değer veren insanlarla ol.
bu kadar hakaret iftira kocan ve ailesinden soğutmuş olmalıydı seni.

yooookk.
ben o eve gitmem.
bugün eşyalarımı bile almadan iş çıkışı direk babama gidiyorum
eşyalarımı daha sonra da alırım
o eve gitmicem

yooookk.
ben o eve gitmem.
o eve gitmicem
bence toplayabileceğini topla eşyaların için bi daha muhatap olmak zorunda kalmazsın.

soğuttu zaten.
hele bugün.
ben bunları yaşadığıma inanamıyorum. ben böyle bir aileye nasıl düştüm nasıl görmedim nasıl

yooookk.
ben o eve gitmem.
o eve gitmicem
Gitme canım, sen canını yolda bulmadin. Annen de seni bu munasebetsizlerle uğraş diye doğurmadi. Elinde mesleğin de var. Hep mutlu ol insallah

Birak inceldigi yerden kopsun.
O gorumcene de hakaret davasi ac. Telefon kayitlarini cikarttir.

Gitme canım, sen canını yolda bulmadin. Annen de seni bu munasebetsizlerle uğraş diye doğurmadi. Elinde mesleğin de var. Hep mutlu ol insallah
inşallah.
evlendiğimden beri evliliğimi yaşayamaıdm ki birgün.
hepsi tribe girdi
görümcem en başta beni yemeğe çağırmadınız diye tribe girdi kaldı ki çalışan kadınım üstelik o zaman maddi sıkıntımda vardı yemeğe ailecek almam gerekiyordu
kaynanam kızımı yemeğe almaıdnız diye tribe girdi sonra beni yolda gormuş kuaförden dönerken ben onu görmedim benim yanıma gelmek yerine hemen kocamı aramış bak gördün mü kuaföre gidiyor beni aramıyor diye
kocamla bowling fotosu paylaştım diye kocama trip attı kv bowlinge gitmeyi biliyosun da beni aramıyosun
anneme geldi eşim
eşimi heryerden engelledler küstüler konuşmadılar nasıl benim anneme gidermiiş diye (daha kavgalar olmadan)
kufurler hakaretler nefret ediyorumlar havada ucuştu
işte son durumum bu
çok yazık oldu

soğuttu zaten. hele bugün.ben bunları yaşadığıma inanamıyorum. ben böyle bir aileye nasıl düştüm nasıl görmedim nasıl
adamın huyu suyu dahil ne kadar beter olacağını evlenmeden bilemiyorsun.belki mükemmel evliliğim yok.fakat şöyle bir iki sene çıkıp evlensem çoktan boşanmıştım.

adamın huyu suyu dahil ne kadar beter olacağını evlenmeden bilemiyorsun.belki mükemmel evliliğim yok.fakat şöyle bir iki sene çıkıp evlensem çoktan boşanmıştım.
yazık oldu
kurulan onca emeğe. allaha havale ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…