1 yıl bile dolmamış evliliğim bitiyor..

Böyle şeyleri okudukça deli oluyorum bende eşimin ailesi ile fazla görüşmüyorum eşimle aramda ki sebepten kaynaklı hepsi bana tavir aldı üstelik kendi oğulları yüzde bir milyon haksız iken
..kendileride bunu bildiği halde....Çok mu önemli peki değil ...ya ben anlayamıyorum bunların derleri ne benimde erkek kardeşlerim var nasıl onların eşine böyle birseyi reva görürüm allahtanda mi korkunuz yok be vicdansizlar....bi milleti rahat bırakın ya çok duskunseniz evlendirmeyin oğlunuzu milletin kızının günahına niye giriyorsunuz...

Ezik gibi davranma
Çıkış saatinde git evine .gerekirse onu eve alma.kapiyami dayandı ara polis cagir.hem hakaret hem iftira herşeyi yapacaklar sonra rahat rahat oturacaklar
Böyle bir dünya yok.onlar sana huzur vermiyorsa sen hiç verme

benim içinde hiç önemli değildi.
görüşmüyorduk, ama onların yaptıkları boylarını aştı. sebepsiz yere..
mesela görümcem bana neden instagramdan onları yazdı anlamıyorum. beni neden aradı neden küfür etti kaynanam neden böyle yaptı
ve ben bunları en başta nasıl görmedim
hele eşim
en önemlisi o ne zaman böyle birisi oldu

Ne boş muhabbetler bunlar ya
Eşin de bunlara kapılmış
Daya kapıya bi kamyonet evin yarı eşyasını da al giderken

ben o evde olmak istemiyorum
babamın evine gidicem orda kalıcam

bakın nasıl görmedim nasıl bilmedim falan diyorsunuz da açtığınız hemen hemen her konu görümce ve k.valide temalı daha evlenmeden bile bir sürü sorun varmış yani siz bile bile lades demişsiniz

bakın nasıl görmedim nasıl bilmedim falan diyorsunuz da açtığınız hemen hemen her konu görümce ve k.valide temalı daha evlenmeden bile bir sürü sorun varmış yani siz bile bile lades demişsiniz
çunku hıc aklıma gelmedi böyle şeyler olacağı
ben hayatımda böyle bişey hiç görmedim benim annem babam ayrı
annem babanemle kavag ederdi ama böyle şeyler hiç yuaşanmazdı

Bu bir gerçek ki erkekler evlendikten sonra anasına bacısına ayrı bir düşkün oluyorlar....en iyisi hiç muhattap olmamak gerçi sizin durum farklı durup dururken sokup hakaret etti diyorsunuz....muhtemelen kendi mutsuzlugunun acısını sizden çıkarıyordur....mesela benim kimseyle uğraşacak ne gücün nede enerjim var muhattap bile olmuyorum onlarda benim olmuyor...Ama neden olmadıklarını bende bilmiyorum:))
Sosyal medya da her fotoğrafın altına kurban olurum sanalar vs vs 30 yaşında ki adam e pes yani...annesinin sevgi dolu msjlari....önceden umursamıyordum ama bana karşı nefretlerini gördükten sonra bende onlara karşı soğudum sağolsun esimde arkamda değildi..Bende restimi çektim esimde pişman oldu yaptıklarına söylediklerine....sende çek restini bak nasıl pişman olacak....anne bacının yeri ayrı eşin yeri apayrı......

Bak sakın adımından geri dönme. Ve bu iftirayı attıklarını ispat edersen bi de iftiradan hakaretten dava aç. O görümcen denen pisliğin ettiği küfürler de duruyorsa ona da hakaret davası aç. Bu aileyi mahvet güzelce süründür tekmeyi bas gitsin.
Allah belalarını versin. Biri benim anneme iftira atsa yeminim olsun öldürürüm, gözüm görmez.
Sakın ha sakın boşanmamazlık yapmayın.

yok işte bizde tam tersi
ona göre annesi bitanedir.
ya bizde nerdeyse 60 yaşında kadın kv instagram açmış eşimi takip etti sonra eşimin tek olduğu bütün fotoları beğendi benımle olanları begenmedı bunu gorunce komığime gitti açıkcası
sonra birden bre eşimi engelledi bence benimle olan fotolarıını görmemek için.

bu insanlarla hayat gecmez
hepsine ver yolu gitsin kendi iğrenclıklerınde boğulsunlar
yazık etme kendıne hiççç de üzülme, sevin ki daha yenı evlısın ve en basından nasıl ınsanlar olduklarını gormussun
evliliğinin bitmesi önemli değil, önemli olan işin gucun olması, ailenin olması ve saglıklı olman.
bu adamdan eş koca olmaz

görümcem telefonda arayarak hakaret etti mesaj ispatım yok.. malesef..

Bu nedir yahu ?
NAsıl terbiyesizlikler bunlar .

Bir ilişkide saygı yoksa sevgide olmasın !

Arkana bakmadan kaç

adalet diye bişey olduğuna inanmıyorum bunların yanına kalacak yaptıkları herşey..
ben zaten dönmem bitmiştir ben artık çok yoruldum uğraşamam

adalet diye bişey olduğuna inanmıyorum bunların yanına kalacak yaptıkları herşey..
ben zaten dönmem bitmiştir ben artık çok yoruldum uğraşamam
uğrasma zaten
ben de bosandım 4 sene evlilik üzerine hicbir sey talep etmedım 1 ayda bıttı hersey
allaha sukurler olsun ki bosanmısım yoksa yazık olurmus kendıme :)

Mümkün olduğunca evliliklerin sonlandırılmamasından yanayım fakat küfür,iftira vb gibi şeyler tolere edilebilir değil..

Şuan kendinizi kırgın ve üzgün hissediyorsunuz ama onlardan kurtulduğunuzda "iyi ki" deyip mutlu olacağınız günler çok uzak değil..çocuğunuz olmadan bitmeside ayrıca bir artı..hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…