1 yıl bile dolmamış evliliğim bitiyor..

Al eşyalarını git benim de eşim ailesini çok sever arada sıkıntılar olur ama krizi eşim iki tarafı da kırmadan halleder belli senin eşinde sıkıntı var boşver üzülme al eşyalarını çık git dönmemek üzre

byle insanlar olmaasın ya senn kayinvalidnnde kızı vaar onada byle yapılsa napar acaba ben anllamiyorum vallla. bnde cok cektim canm 1sene olmus olmamis evleneli esimle tartistik babamn evde durdum neyse geldi aldi beno sonra 2kere daha byle oldu gine zorda olsa geldi sonkinde gelmedi ven geldim ama benim esim ailemle 2 bucum sene knusmadi yalvardim yaakardm hasta oldu cenaze oldu gtmedi kaynanm ve kynm bayraaamda yalvardı oyle barıştı smdi iyiyiz allaha skur bnm ne kaynanm ne kaynm ne gorumcelerim ne esimden skintim yok ama benim ortancı eltim var bana iyi gözüküp bütün laflari aldi aldi amdi bnmle knusmuyo oda kendi kendine sorun ckariyo buyuk kaynmn mal varligini almaya çalışıyo yağlayıp ballıyo bnm kucuk sebepptn çocuğum olmuyo tüp bebege giristik bildigi halde bana neler yapppiyo bırak cnm allahlarndan bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…