1 yıl dolmadan boşanma

orası öyle tabiki. kendisi her kavgamızda boşanalım der, keşke evlenmeseydik der.. tamam boşanalım derim asla kabul etmez. çok severek evlendik bilmiyorum neden ve nasıl bu duruma geldik

çekişmeli boşanma için avukat mı tutmam gerekiyor. bu işleri bilen birisi varsa rica ediyorum bir yol göstersin
Kesinlikle tutmalısınız diyemem cunku hic yasamadım ama sürecin saglıklı ilerlemesi acısından tutmanız gerekir diye düşünüyorum
Sonucta cekişmeli gözükecek deliller şahitler olacak

Evet ilk yılların zor geçtiği söylenir fakat bir tek kadınlara zormuş. adamlar sorunu çıkarıyor neden çekeyim neden..

konuşmayı da denedik ama en son hakaret, küfür ve tehdit işin içine girdi.
Ne yasadigini bilmiyorum hakli olabilirsin. Esinde caba yoksa da hic olmaz

ben evlenmeden önce çok mutluydum allah iyilerle karşılaştırsın.

Sadece 1 ay mı?

Ya bu adamlar hiç mi evlilik öncesi sinyal vermiyor?

En güzel örneği benim eşim evlilik sonrası değişmelerin
Bekarken adam adıma şiirler yazardı her gün. Üzgün olmama dayanamazdı.
Ama evlendikten sonra gördüm ki realist ve gaddar biri. Acıması yoktur, duygusallığı yoktur, üzülmesi yoktur.
Ben de evlenmeden önce aşk pıtırcığı, sevgimden öldüreyim, çok duygusal, hayalperest bir insandım.
Sonra eşimin gerçek halini anlamam, onu sindirmem, gerçeği görmem biraz sancılı geçti.
Şimdi kabullendik birbirimizi ama işte o kabulleniş biraz yoruyor insanı.

aynen benimki de öyleydi. tanıdığım tek evlenilecek, aile babası olacak, dünya iyisi, beni çok seviyor değer veriyor diye düşünürdüm.. keza ailem de öyle düşündü.

Anlasmali olmaz, çekişmeli dava acilacak diger taraf kabul edecek.

Anlasmali olmaz, çekişmeli dava acilacak diger taraf kabul edecek.
teşekkür ederim. hakime boşanmak istemiyorum derse süreç uzar ama değil mi? bir de şunu soracağım anlaşmalı boşanma davalarında dilekçeyi kendiniz doldurup kocanıza imzalatıp avukatsız boşanabiliyormuşsunuz, fakat çekişmelide avukatsız olmuyor sanırım. paylaşacak mal mülk yok, velayet yok, nafaka istemiyorum o yüzden avukat gereksiz geliyor

Şimdi mal mulk yok, cocuk yok, nafaka talebi yok iki taraf da bosanmak isterse ha cekismeli de olsa anlssmali da ayni islemleri yapmaniz gerek. İkisi icin de dilekce hazirlanamiz lazim. Bazi insanlar böyle şeyleri kendi yapabiliyor, arastiririm okurum ogrenirim, eşim de bosanmayi kabul eder, adliyeye gidip kosusturabilirim de derseniz kendiniz yapabilirsiniz.

Evden ayrıl dava için 1 yılın dolmasını bekle ben öyle yapmıştım.

Sadece 1 ay mı?

Ya bu adamlar hiç mi evlilik öncesi sinyal vermiyor?
9 yıl sevgili nişanlı olduğum, dönem dönem aynı evde yaşadığım adama evlendikten 40 gün sonra boşanma davası açtım Sinyal falan vermedi Boşanma sebebimiz şiddet.

lütfen biraz anlatabilir misiniz süreci neler yaptınız
tam 40 gün sonra çekişmeli dava açtım. Karşı taraf boşanmayı reddettiği için (ilk celsede eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum dedi) hakim evlilik birliği sağlanması bıdı bıdı diyerekten diğer celseyi 6 ay sonraya attı.. Bu da çıktı geldi eve evlilik birliğini sağlıycam diye.. Ben de evi terkettim. 6 ay sonra da davaya gitmeyerek düşürttüm davayı uzayacaktı çünkü. Çok çabaladı bi süre kapılarda yattı,yalvardı yakardı, ben numaralarımı değiştirdim, hatta annemlerin evini satıp başka ev alıp taşındık ailemle birlikte. Kayboldum yani ortalıktan ulaşamadı. 1 yılımız dolmadan 1 ay önce de işyerimi avukat aradı anlaşma metnini kendisi hazırlatmış, davayı kendisi açmış. Bu kadar basit oldu tek celsede bitti.

9 yıl sevgili nişanlı olduğum, dönem dönem aynı evde yaşadığım adama evlendikten 40 gün sonra boşanma davası açtım Sinyal falan vermedi Boşanma sebebimiz şiddet.

çok geçmiş olsun. benim eşim de gözü dönse şiddet uygulayabilir ben hiç güvenmiyorum. helal olsun size ve ailenize.. avukat tuttunuz mu çekişmeli dava açarken?

çok geçmiş olsun. benim eşim de gözü dönse şiddet uygulayabilir ben hiç güvenmiyorum. helal olsun size ve ailenize.. avukat tuttunuz mu çekişmeli dava açarken?
Ben bir defa şiddet gördüm. Çok şükür ilk ve son oldu. Daha önce eğilimi bile olmamıştı 9 yıl boyunca. Ama dilerim siz o şiddeti görmeden (gerçi bu da bi şiddet ama) bitirirsiniz.Çünkü inanın sanıldığından çok çok ağır bir travma. Çekişmelide avukat tuttum. Ama çekişmeliyi önermem. Ailenizin yanına gidin. 1 yıl dolunca anlaşmalı açın. Yoksa çekişmelide 2 yılı aşabilir davanız (avukatım öyle demişti). Size de geçmiş olsun bu yaşadığınız da bi tür şiddet zaten.

Bence de hiç uğraşmayın dediğiniz gibi hep bayanlar uğraşıyor.Heleki elinde ekmeği olan bayanların mutsuz evliliği sürdürmeye çalışması çok anlamsız.Umarım en kısa zamanda atlatıp çok mutlu olursunuz

Yeminle manyak bunlar. Kuytuda yatıp, bir kadına hayatı nasıl cehennem ederim diye fırsat bekliyorlar o zaman.

Kadın düşmanların kökü kurusun inşallah.

Yeminle manyak bunlar. Kuytuda yatıp, bir kadına hayatı nasıl cehennem ederim diye fırsat bekliyorlar o zaman.

Kadın düşmanların kökü kurusun inşallah.
İmzayı atınca tapuladım sanıyolar gidemez sanıyolar da ondan (çoğu hemcinslerimiz sağolsun).. Ama her kuşun eti yenmez derim ve çekilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…