1 yıl dolmadan boşanma

Arkadaşlar benim bir sorum olucak eşimden biraz utanıyorum yani danset diyor ama çekiniyorum bunu nasıl yenebilirim cilveli değilim

Bence her evliliğin oturması için belli bir süreye ihtiyacı var boşanmaların çoğu ilk 5 yıl oluyormuş. Bence eşinize biraz zaman verin

Evet ilk yılların zor geçtiği söylenir fakat bir tek kadınlara zormuş. adamlar sorunu çıkarıyor neden çekeyim neden..

konuşmayı da denedik ama en son hakaret, küfür ve tehdit işin içine girdi.
Çok ilginç yani düzeltmek için hiç bir çabası yok. Aslında anlaşmayı deneyin, ilk yıllar zor diyecektim ama bilemedim. Hele ki tehdit var. İlk yıllar aynı evin içinde anlaşmak çok zor. Ki biz uzun zamandır tanışıyorduk ama evlenince de başka huylar çıkıyor. Eşinizde de bir çaba olsa kestirip atmayın çok yeniymiş evliliğiniz diyecektim . Hakkınızda iyilikler diliyorum.

Evlilik iptali diye birşey var. Ona bi bakin derim. Evet 1 sene dolmadan anlasmali boşanamiyorsunuz.

Hayy ağzın bal yesin.

Eşimle günlerdir küsüm.
Kendisi ciddi bir kaza geçirdi.
Ameliyat oldu falan şehir dışında.
Kardeşi yanında diye ona emanet ettim.
İşimi bırakıp gitmedim bile.
(Evet ne biçim eşim biliyorum :) )
25 gündür falan da görmüyorum.
Hem uzak hem küsüz.

Annem yanımda biliyor durumu.
Özlemedin mi kocanı, nasıl bu halde kıyıyorsun falan diyor.

Dedim anne koca dediğin nedir yahu?
Koca= dert* kirli don*ekstra düşünmen gereken boğaz* karın ağrısı*ayak bağı
O kadar da güzel bir şey değil yani..

İmza: Türlü hayal kırıklıkları yaşamış 7 yıllık evli biri..

Boşanamazsın canım...çekişmeli acarsın ancak...Ben de anlaşmalı bitsin diye beklemiştim bir yıl sonra baktim bağlanmışim...yol yakınken kaç...benimkinin ilk halleri ve bu süreç degismiyor

Genelde konu sahipleri konuyu açtığında çoğunluk boşa kurtul der , ilk kez bu konuda konu sahibi boşansam olur mu? Gibisinden konuşmuş üyeler biraz daha dene çabala demiş. O yüzden tuhafıma gitti biraz
Konuya gelecek olursam da hukuki bilgim cok yok o yüzden sadece fikrimi söyleyeyim , bu kadar kısa sürede bile sizi bezdirdiyse hayat kısa içinizden geldiği gibi davranın, insallah istediğiniz gibi olur her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…