1 yıl sonra fotoğraf çekimi

2 sene once platoda ozel cekim 10 bin mi Ben istanbulun iyi semtlerden zekeriyakoyde bi platoda 2 sene once 1500tl'ye sac makyaj ve cekim yaptirmis. Ve harika olmustu. 10 binlik cekim yapan yeri merak ettim valla

Hatta simdi yaptigim sayfaya baktim artik gelinlik dahil guzel bi kampanya yapmis , konu sahibi icin link birakiyorum. Ben sac makyaj ve cekimlerden cok memnun kalmistim. Platoda gelinligimi, göl kenari icinse beyaz bi elbise alip giyinmistim.

Bende aynı sizin gibiyim. Çok ama çok içimde kaldı bunların hepsi. Benim eşim söylüyor fotoğraf çekimi için ama ben uzun süredir evliyim diye utanıyorum ama lütfen siz yapın.

Bu ne yaa!!! Hala böyle densizler var mı? Azıcık dişili olup da hem gelin önünde yürüyen hem gelin masasına oturan densize haddini bildirseydiniz.
Sizin yerinizde olsam butcemi esimle gezmeye, ustume basima guzel kiyafetler almaya, kendimde kucuk dokunuslar degisimler yaptirmaya, o halimle de esimle gittigimiz yerlerden guzel fotolar cektirmeye kullanirdim.
Yeniden gelinlik ve ilgili masraflar yerine aynı bütçeyi güzel bir tatile, gezme ve eğlenceye harcasanız, ikinci balayı yaşasanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca bu bütçeden kendinize uygun bir fotoğraf makinası alabilirsiniz ki etrafı çekersiniz. belki güzel bir hobi bile olur.

İlla da gelinlik ve düğün günü isterim diyorsanız birkaç saat için gelinlik masrafı yerine tanıdıklarınızın saklı gelinliğini alıp üzerinize terzide uydurursunuz, eşinizin damatlığı zaten vardır.

Hangi İl de oturuyorsunuz bilmem ama ben masrafin, bulunduğunuz il'e göre değişeceğini düşünüyorum..
Büyük şehirler de daha maliyetli sanırım

2. el gelinlikler ne kadar??
bende sandıkta duruyor satsam mi satmasam mi bilmiyorum.
eşim sattirmiyor ben satacagim. ölece duruyor.

eşimin amcası ve yengesi bizim bir adım önümüzde yürüdüler sahneye iki çocuğuyla beraber bizden de önce gelin masasına oturdular düğün bitene
Şaka mı bu? böyle bir düğüne gitsem gülmekten bayılırdim, geline ise cok üzülürdüm heralde

Kendi yaptığıniz düğünde nasil bu rezillikleri onayladıniz ? Eşiniz hic sizin yaninizda olmadi heralde

saçma değil bence olsun ozaman mutlu olursun önemli olan da bu

her sey zamaninda güzel. O an gectikten sonra bence artik degmez.Bence 10 bin lirayi alın güzel bir yere tatile gidin. Ya da güzel bir bilezik filan alın her gün takarsınız.

Bu konu eklenmediği için bir miktar üzüldüm.

Bu konu eklenmediği için bir miktar üzüldüm.
Kknin derinliklerinde buldum ama fotolar kalkmis. Yazilanlara bakilirsa bayaa bombaymis.

Yaptir tabiki, bedenin nasıl benimkini de beğenirsen atıyım özelden bak giy :) sonra geri isterim ama heee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…