Hoşgeldin yeni üye!
Haftada yedi gün çalışan adamdan nasıl bir performans bekliyorsun acaba?
ilk 6 ayda ne kadar sıklıkla oluyordu sayın yeni üye? son 6 ayda seyrelmesi bişeyler karıştırıyor hissi uyandırdı mı?
Birazcıkta beni düşünsünadam haftanın 7 günü çılgınlar gibi çalışsın bide gece mesaisi mi yapsın yahu
Hayır ilk 6 ay hafta da 3-4 defa olurdu.Evlenene kadar her gün mü şevişiyordunuz?
Yani
Değiştiğini nasıl anladınız?
2. sorumun cevabı bu değil.Birazcıkta beni düşünsün
Birazcıkta beni düşünsün
Hayır öyle istemiyorum..Bazen gerçekten çok zorsizde azıcık onun düşünün..
tam tersi olsaydı bıktım bu adamdan derdiniz
Merhaba esimle 1 Yildir evliyiz esimle her konuda anlasiyoruz,guluyoruz,egleniyoruz..Lakin iş yatak odasına gelince biraz anlaşamıyoruz..Eşim çok çalışıyor haftanın 7 günü çalışıyor..Herşeyini yapıyorum ama son 6 Aydır benim 10 günde bir 15 günde bir beraber oluyoruz.BEN DE çok istekli bir bayanim..İstekli olduğumu biliyor ama bişey de demiyor.sorunu biliyor ama bu konu hakkında söylemek istemiyor..2-3 ay önce konuştum biliyorum haklısın diyor baska bişey de demiyor..Bi daha da söylemedim..Cocugumz olsa anlarım o da Yok.Bazen çok üzülüyorum..Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ne olacak böyle ??
erkekler evlendikten sonra cinsellik konusunda neden değişirler ki ?
Şimdilik çalışma Bi durumum yok..Hem çalışsam eşit mi oluyoruz anlamadım ????Sen de haftanın 7 günü çalış o zaman sorun kalmaz
Sen de yorulursun o zaman isteğin azalır.Şimdilik çalışma Bi durumum yok..Hem çalışsam eşit mi oluyoruz anlamadım ????
Annesi gibi görmeye başlamıştır belkiÖyle ama anlıyorum onu gerçekten..Ama bazen de olmuyor..Herseyini yapıyorum..Sacını bile kurutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?