1 yılı dolmadan boşanan var mı?

Bi alt mesajda cevapladım o hiç pişman değil ben önce yuvam yıkılmasın diye bunla konuşayım dedim ama laf anladığı yok annesine hizmetçi arıyo üstelik umreye gitmeden öncede kızları gelmedi ben gittim 4 gün gece gündüz bulaşık yemek servis bide üstüne bulaşık makinesi aldım kendilerine hizmetçi arıyolar yani

Aman uzatma boş ver boşa gitsin. Adam daha balayinda tokat atmış. Orada zaten belli etmiş kendini artık. Devam etmek demek hem ailesi ile hem kendisi ile bir ömür uğraşıp durmak demek. Anan seni milletin kahrini çekesin diye mi doğurdu.

Bir arkadaşım 7 aylıkken boşandı. Takı paylaşımı, eşya paylaşımı falan sıkıcı işler.. Allah kolaylık versin arkadaşım.

.
boşanma maksadıyla defol git derse nikah düşüyor evet çok kısa zamanda herşey tükendi bende tükendim önce bana ne büyük vaatlerde bulunmuştu kırk takla attı benle evlenebilmek için ama söylediği herşey yalan çıktı verdiği hiçbir sözde durmadı ve bi evin bi oğlu ailesi benden çok daha önemli onun için
zamanında yurtdışından biriyle nişanlandım. nikah yaptık formalite idi aslında nikah benm vize işlemleri için gerekti. anlaşamadık nikahtan iki ay sonra karşılıklı anlaşmalı boşanma davası açtık. evliliğin temelden sarsıldığı bir daha bir araya gelmenin mümkün olmadığı gerekçesiyle. tek celsede boşandık. hakim zaten kararlı duruşunuza bakıyo defalarca soruyo bir araya gelmeniz mümkün mü vs. evirip çevirmeden asla falan dersen etkili oluyo. benim eş yani aslında nişanlı türkiyede değildi bile avukatı vardı sadece. sen bir de şiddeti koyarsan dilekçene bence mahkeme uğraştırmaz fazla.

Canim 1 yil dolmadan bosanmaya yeltenenlerdenim ben de..
Ama ne fırtınalar dan gectik anlatsam roman olur. 3. Yılımızı doldurduk. 3yila hangi kavgaları sığdırdı k sorma.aileler, kendi problemlerimiz....
Ama bosanamadik,dilekceler verildi geri alindi, o cesareti bulamadik seviyoruz birbirimizi. Sadece ikimizde uste cikma pesindeyiz bunu biliyoruz bunu kırmaya çalışıyoruz oyle ya da böyle hep dedim ki hatalarimizdan aldigimiz tecrube baska iliskilerde isimize yarayacagina, kendi iliskimde yarasin dedim. Torpulemeye çalışıyoruz hala birbirimizi. Bakalim Allah büyük.

tamda biz :KK57:
bizde bu zamana kadar ayrılığın eşiğinde geldik hep ..
Biyerde olgunlaşıcaz ikimizde ama nerde ne zaman diye bekliyorum

Polisler niye hep böyle psikopat oluyorrr !!! Benimde sevgilim polis ve delirmiş gibi tavırları var kızınca sağı solu yumruklar telefon parçalar bazen ilerde sizin hesap bana şiddet uygulayabileceğini düşündüğüm için ayrılık kararı aldım... Hakkınızda hayırlısı olsun da özel değilse günlerinizde bide balayında neden tokat attı giyiminize falan mı kızdı

çok doğru bir karar vermişsiniz, üzülüyorum böyle olayları görünce, arkadaşlar bunu yapmayın inanın böyle olmayan o kadar çok erkek var ki. sizi çok sevmesi, sahiplenmesi bunların hiçbirinin önemi yok, size şiddet uyguluyorsa, orayı burayı yumrukluyorsa bu o insanların psikoljik sorunu olduğunu gösterir lütfen böyleleri ile yolunuza devam etmeyin.

konu sahibi, bir arkadaşımda 4 aylıkken bir celsede boşandı, iki tarafta mutlu olmadığını söylemiş 1-2 şahitte, evet mutlu değiller ve aile birliğini sağlayamadılar demişve 5 dakika içinde boşamış hakim. tabii tazminat, mal ayrımı falan gibi olayları yoktu.

bir arkadaş yediği tüm dayaklara, küfürlere rağmen evli kaldığını ve evliliğini kurtardığını birşeyleri düzelttiğini söylüyor. herkesin kendi hayatı ama babam gözümün içine bakarken, mesleğim param varken, sadece mutlu olmak aile olmak için evlenmişken böylesi bir muameleye tahammül etmezdim. aile olmak demek herşeye katlanmak demek değildir. lütfen kendinize değer verin ve böyle adamları kovun hayatınızdan. kendinize saygı duyun lütfen.:KK43:

Duygularım çok değişken herşey bitti artık hiçbirşey hissetmiyorum diyorum sonra yine hüzün bugün eve gittim birkaç esyamı almaya (çeyizim sonradan benim kartıyla aldıklarım duruyo daha) evde iyiydim ama evden çıkarken çok kötü oldum bu kadar mı kolaymış dedim hiçmi sevmedi dedim hadi beni umursamıyo namus şereftemi yok bu adamda iki haftadır nerdeyim hiçmi merak etmiyo normalde çok kıskançlık üstelik bilmiyorum ya keşke neler olacağını bile bilsem keşke onun kalbini açıp içinden neler geçtiğini görebilsem Allah'a havale ediyorum ve tevekkül ediyorum Allah'a artık yapacak bişeyim kalmadı..

Duygularım çok değişken herşey bitti artık hiçbirşey hissetmiyorum diyorum sonra yine hüzün bugün eve gittim birkaç esyamı almaya (çeyizim sonradan benim kartıyla aldıklarım duruyo daha) evde iyiydim ama evden çıkarken çok kötü oldum bu kadar mı kolaymış dedim hiçmi sevmedi dedim hadi beni umursamıyo namus şereftemi yok bu adamda iki haftadır nerdeyim hiçmi merak etmiyo normalde çok kıskançlık üstelik bilmiyorum ya keşke neler olacağını bile bilsem keşke onun kalbini açıp içinden neler geçtiğini görebilsem Allah'a havale ediyorum ve tevekkül ediyorum Allah'a artık yapacak bişeyim kalmadı..
canım ya :KK43: içinde hissettiğin duyguyu inan anlayabiliyorum tek farkımız ben nişandan döndüm ama hissetiğimiz acı kin nefret aynı benim eski nişanlımda polisti ailesi ile hiçbir sorunum olmadı çokta severdim onları ama eski nişanlım malesef senin eşin gibiydi sinirli agresif birde üzerine başka şeyler eklenince bitirdim herşeyi 2 ay olacak 4 yıllık bir ilişkiyi bitirmekte inan hiç kolay değil seni çok iyi anlıyorum benım düğünüme 5 ay vardı tüm eşyalarım hazırdı. düğün salonu tutulmuştu inan o kadar zor oldu ki bu durumu atlatabilmek hala odamda uyuyamıyorum nereye baksam çeyizmden birşeyler var etrafta ama şükrediyorum da bittiğine çok karmaşık duygular. Senin için en hayırlı olan neyse o olsun tabi ki kolay değil yaşadıkların ama Allaha sığın bol bol dua et malesef bu karakterde olan insanlar ne sevgıden nede vefadan anlamıyor. Mesleğin var çok sağlam bir şekide ayakta durabilirsin. Rabbim yardımcın olsun :KK43:

canım anlıyorum seni, ne kadar zor olduğunu da tahmin edebiliyorum. ama hepimizin başından geçiyor böyle şeyler. şu an ne desek boş gelecek sana ama inan lütfen, çok daha hayırlı olacak senin için. gönlünü ferah tut ve tevekkül et. zamanla yaraların kapanacak ve mutlu olacaksın ama bu adamla devam edersen, yeni yaralar açılacak.

gerçi bilmiyorum durumları, onu da tanımıyorum seni de. sevmemiş diye düşünme sevmiştir elbet, sevmese neden evlensin. ama herkesin sevme biçimi aynı değil ki. herkesin doğru düzgün karakteri yok maalesef. insanların çoğu ilişkiler biterken çok kötü insanlara dönüşüyor, bu senin hatan değil. bunun böyle olacağını bilemezdin, o eşyalarda canını acıtacaksa bırak gitsin, gözün görmesin hiçbir şeyi, boşver. bnim bir kaç boşanan arkadaşım var inan hepsi şimdi iyiki diyor, hatta evliliğini senelerce uzatan bir arakadşım ilk yıl boşanmalıydım yazık oldu yıllarıma diyor. inan geçecek. herşey geçiyor. şu an yaşadığın herşey, duygularındaki dengesizlik herşey çok normal, burada duygusuzlukla suçlayanlar olmuş çok merak ediyorum bir yazıdan mı anlıyorlar bunu? kimseyi ama hiç kimseyi umursama, senden daha değerli hiçbir şey yok hayatta. önce biz kendimizi seveceğiz ki başkaları da bizi sevsin.

Umarım hakkında hayırlısı neyse o olur. metanetini korumaya çalış.

Bir tanidiğım var 9. Ayinda boşandılar. Bir arkadaşımda 3. Ayinda boşandi.

Merhaba şimdi nasılsınız? Boşanma süreci nasıl gidiyor? Mahkemeniz oldu mu? Olaylarımız o kadar benziyor ki. Tabi hislerinede fazlasıyla ortağım. Allah yardımcın olsun umarım iyisindir. Bende 1 aylık evlilikten boşanıyorum mahkemem dava açtıktan 5 ay sonraya geldi:/ gelecek ay ilk mahkeme.
Daha 3 aylık evliyiz boşanma dilekçesini verdim ama dava günü 3 ay sonra belli olur dediler aranızda 1 yılı dolmadan boşanan varmı bu konudaki tecrübelerinizi merak ediyorum

Genel olarak evliliğin ilk yılları biraz gergin ve kırgın geçebiliyor aynı evi aynı hayatı paylaşmak... Huyuna geçmek ve alışmak bir yılı alıyor... zaten mahkeme de hemen boşamıyor zamana bırakıyor işinede geliyor çünkü görülecek çok dava var maalesef...bizimle aynı Zaman'da nişanlandık ve 1 ay arayla evlendiğimiz bir çift vardı eşimin arkadaşı...bir kez bir araya geldik ve ben o gün eşime bunlar ayrılır bak gör dedim... 3 ay içinde kavga döğüş 6. Aylarının sonunda boşandılar. Hemde ne boşanma....Üzüldüm Hakkı'nda hayırlısı...

erkekler evlendikleri 1 yıl içinde ailesi dha kıymete biniyor 1 yıl sonra kıymete binen sen oluyorsun ister istemez aileden kopuyor benim gözlemim böyle ilk bir yıl tehlikeli zaten

çok sudan sebeplerle bu hale gelmş bir evlilikte sevgi olduğunu düşünmüyorum ben bencede boşanmalısınız

Back
X