1 yılımızı doldurduk ama hala hamıle degıl!m!!!

Tam olarak kaç gün oldu sizin ameliyat olalı canım?

96 gün canım 3 ay 6 gün olmuş...doktorumuz gebelik olursa gelmene gerek yok olmazsa 6 ay sonra gelin dedi..demek ki 6 ay içinde gebelik olma ihtimali var inş o ihtimal bizi bulur...ameliyat sonrası gebelik şansımız eğer değerlerimiz düzelirse %40 canım..

olur canım neden olmasın inş hislerin de yanılmıyorsundur en azından eşin ameliyat olmaz...çifte bayram olur size...

İnşallahh yaa... Eşim de diyo ki inşallah ameliyata gerek kalmadan hamile olursun, işin yoksa ameliyat olduktan sonra bi de onları zapdetmeye çalış, en azından böyle korunmaya gerek kalmıyo diyo ama arkadaşın dediği de mantıklı yıllar sonra bi çocuk daha istesek ihtimal belki de hiç olmıcak... O da zor yaa yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum..

kardeş adet düzensizliği yaşayanların bölümüne yazmıştım.istersen orayı oku.hamile kalamamanın nedeni %99 erkekten kaynaklanır sana söyleyeyim.

Hımm baya yüksekmiş ihtimal.. Ay hadi inşallah yaa..

tabii ki canım ya bak bizim varikosel başlangıcımız evledikten 5 ay sonra başlamış meğer ultrason kağıdında yazıyordu...yani demek istediğim şu eğer evlendiğimiz ilk aylarda çocuk isteseydik belki ameliyata gerek kalmayacak,hamile kalacaktım ama ikinci çocuk zor olurdu belki de bizim varikosel çok ilerlemiş...o yüzden sizin varikosel başlangıcınız ne zaman o öenmli daha yeni başlamışsa ilerlememişse neden olmasın hamile kalma ihtimalin var tabii..her geçen gün alehinize işliyor bu varikosel ilerleyen bir hastalık damarlar sabit durmuyorki büyüyor da büyüyor yani...

kardeş adet düzensizliği yaşayanların bölümüne yazmıştım.istersen orayı oku.hamile kalamamanın nedeni %99 erkekten kaynaklanır sana söyleyeyim.

doğru canım eğer sorun erkekte ise gebelik biraz zor oluyor bayanın tedavisi kolay ama erkekte tedavi pek olmuyor olan sper mi değerlendiriyorlar...

Bilmiyomki ne zaman başlamış canım ben kağıtları hiç görmedimm ona ayrı bozuk moralim.. Eşim normalde çok dikkatlidir ama onun da boşluğuna denk gelmiş işte fotokopisini almak hiç gelmemiş aklınaa... Yok ya bu böyle olmıcak en kısa zamanda ben randevu alıp başka bi doktora götürcem eşimi...

canım gidin ultrason çektirdiğiniz hastaneden tekrar çıktı alın...bilgisayarda kayıtlı oluyor eşin tekrardan bi daha ultrason çektirmesin yani...ama doktor konusunda bence de başka doktora gidin ameliyata karar vermeden bi bakın diğer doktorla kıyaslama yapın aynı şeyleri mi diyor, sizin de işiniz kolaylaşır, daha iyi karar verirsiniz..biz buralardayız zaten bi sıkıntı olur,kafana takılan bir şey olursa sorarsın canım yardımcı olmaya çalışırım...

Son düzenleme:

Evet dediğin gibi yapıyım bence de en kısa zamanda... Saol canım cok yardımcı oldun hakkını helal et.. Dualarımdasınn

Evet dediğin gibi yapıyım bence de en kısa zamanda... Saol canım cok yardımcı oldun hakkını helal et.. Dualarımdasınn

ne demek canım helal olsun keşke birine faydam oluyorsa ne mutlu bana...sonuçta derdimiz ortak hepimiz bebek istiyoruz, başkasına anlatsan yarı dinler umursamaz ama bizim derdimizden ancak bizim gibi olanlar anlar o yüzden çok güzel, çok sıcak bi ortam.. böyle bi site iyi ki var :))

Son düzenleme:

Evet derdini söylemeyen derman bulamazmış diye boşuna dememişler işte Allahımm bunu aratcak dert vermesin halimize binlerce kez şükürler olsun...

merhabaaa ben evleneli 2 5 yıl oluyor son 1 yıldır ugrasıyoruz esım gectıgımız aralık ayında tek taraflı varıkosel amelıyatı oldu devlet hastanesınde her doktor aynı seyı soyluyodu yanı tek dr a baglı kalmadık amelıyat oncesı 40 mılyon sperm sayısı amelıyat sonrası 70 mılyona cıktı ben dıger arkadaslrn da tavsıye ettıgı gıbı kecı boynuzu ve kecı boynuzu pekmezı aldım onuda dr tavsıye etmıstı bnce amelıyat konusunu ıyıce arastrın

merhaba canım...peki hızınız, hareketlilik, morfolojiniz nasıldı sonra değerler kaç oldu tatlım??

Gitcez en kısa zamanda başka bi doktora daha canım ben en azından bi kaç test daha yaptırsın istiyorum eşim tek bi test ile karar vermek istemiyorum... Sizin morfoloji ve hareketlilik nasıldı? Şimdi var mı bebek?

merhaba canım...peki hızınız, hareketlilik, morfolojiniz nasıldı sonra değerler kaç oldu tatlım??
Canım ben hastaneye gittim tüpler için, ama doktor bakmadı eşimden bi test sonucu daha istedi, anlattık diğer doktorun hemen hiç test yapmadan direk ameliyat dediğini... Degerleriniz bi dahaki testte de yaklaşık çıkarsa ameliyata gerek yok ki dedi... Yarın alcaz sonucları çok merak ediyorum yaaa....

evet canım ben sana demiştim zaten bi kaç kere daha test yaptırın değerlerinniz çok kötü değildi çünkü... zaten direkt ameliyat demesi için en az 3 kere semen tahlili yaptırmanız llazım ki duruma göre karar alsın...sonucu yazarsın canım...

Tamam canım yarın alınca yazarım sonucu... Sende var mı gelişme?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…