1 yılımızı doldurduk ama hala hamıle degıl!m!!!

canım benim, benim eşimde 3 ay önce ameliyat oldu...daha önce varikosel ameliyatı olup sonuç alanlar mı oldu çevrende merak ettim ...

benim çevremde olmadı ama okumuştm ben çok oluo düzelio die.eşimide ultrasona yollarkn hiç telaş yapmadm.düşün bayram tatili grdi araya kaç gn hatrlamadm ble .bu ameliyat dzelmesi için zaten cnm:)

yok canım ya ilçe de otruyoruz bayramdan sonra test yaptıracaktık doktor bayramdan önce gitmiş yaptıramadık hala içimde kaldı test yaptıramadık diye.SS il e ne zaman gidebiliriz diye onu düşünüyoruz...

Hadi yaaa kötü olmuş:44: aynı doktora yaptırmak zorunda mısınız başka doktor yok mu ilçede? Sıkma canını yaa gidersiniz mutlaka ilk fırsatta...

benim çevremde olmadı ama okumuştm ben çok oluo düzelio die.eşimide ultrasona yollarkn hiç telaş yapmadm.düşün bayram tatili grdi araya kaç gn hatrlamadm ble .bu ameliyat dzelmesi için zaten cnm:)

tabii ki canım bende zaten arkadaşa bahsetmiştim eşin mutlaka ameliyat olsun diye..inş biz de en yakın zaman da bu ameliyatın faydasını görürüz...bende bu konuda seninle aynı fikirdeyim 2 yıldır çocuğumuz olmayınca varikosel teşhisi konuldu ve çocuğunuz bundan olmuyor dedikleri zaman ne yalan söyleleyim sevindim demek bundan olmuyormuş diye düşünsene ne çaresiz insanlar var en azından bizim çaremiz vardı ama işin diğer yani eşimi ameliyata gönderirken 1 saat ameliyattan çıkana kadar ağla ağla bi hal oldum tabii ki ameliyata girmesini istemezdim ama nasip demek ki bunları yaşacakmışız...

Son düzenleme:
aç netten okut ya da söle oku bi de gzllikle ömrümz boyunca çocuumz olamıcak.çok seviorum seni clvelen nazlan braz.:)))

Heheeee keşke cilveye kanan biri olsa kocam :44: doktora gidip 2. Testi yaptıralım diyorum ama zamanı yok kii ona bile gidemiyoruz....

Kıyamam yaaa canım benim o gözyaşların en kısa zamanda mutluluk gözyaşın olur inşalllaaahhhhh

Hadi yaaa kötü olmuş:44: aynı doktora yaptırmak zorunda mısınız başka doktor yok mu ilçede? Sıkma canını yaa gidersiniz mutlaka ilk fırsatta...

yok canım başka doktor, bizim doktorumuz zaten il de ona gitme durumumuz yok bu aralar eşimin işinden dolayı izin alıp gitmek istemiyor.. yaşadığımız yerde gidecektik merakımızdan sonuçlar ne oldu diye ama doktorun gideceği tuttu..inş en yakın zamanda fırsat buluruz..

Kıyamam yaaa canım benim o gözyaşların en kısa zamanda mutluluk gözyaşın olur inşalllaaahhhhh

çok sağol canım inş allah isteyen herkesin dualarını duyar en yakın zamanda hep birlikte hamile kalır, bebeklerimiz ile ilgili paylaşımlarda bulunuruz...

İnşallahhh merak ediyorum yaaa buradaki birinin hamileyim yazdığını görünce inanki benmişim gibi sevincemm herkes aynı dertten müzdarib ne de olsa...

çok sağol canım inş allah isteyen herkesin dualarını duyar en yakın zamanda hep birlikte hamile kalır, bebeklerimiz ile ilgili paylaşımlarda bulunuruz...

Aminnnn bu ay içimde garip bi his var ama his hamile kalmış olmak için yeterli bi belirti mi bilmiyorum şimdilik tek belirtim bu

Son düzenleme:
İnşallahhh merak ediyorum yaaa buradaki birinin hamileyim yazdığını görünce inanki benmişim gibi sevincemm herkes aynı dertten müzdarib ne de olsa...

evet çağın hastalığı galiba herkes varikoselden yakınıyor ama allahım çaresi olmayan dert vermesin de artık her şeye her tedaviye razıyız en son artık ameliyat olduk bundan sonraki tedaviler allahın izni ile inş ameliyat kadar ağır olmaz...

Tam olarak kaç gün oldu sizin ameliyat olalı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…