- Konu Sahibi CrystalDoll
-
Aynı ısssız adada gemi bekleyen insanlar gibiyizbi gemi yanaşsa da içi keçiboynuzu, incir falan dolu olsa....
hangi şehirde hangi hastaneye gidiyorsun?
Olsun yaaa ne olucak benim yengem 38 yaşında doğurdu eşimin yengesi 40 yaşında doğurdu Allah vericekse veriyor yaşa falan bakmıyo bu işler
4 parçaya ayırsan yeterli canım sabah aç karnına akşam yatmadan önce iç canım...valla ben bi kere denedim içmeyi içemedim inş sen içebilirsin canım...
Benım önümüzdeki aya kaldı o zaman...
aahhahIlahi gece gece guldurdun valla beni yorumunla Allah'ta seni guldursun Ama tam super bir anlatim olmus..Valla yaa evdeki keci boynuzu bitecek napicam diye karalar bagliyorum az kaldi:18:
benn buldummmm bu ay sonu Türkiye den birileri geliyomuş arkadaşın.. Ona söyledim getırtcek.. Sen de öyle yap cnm gelen giden yok mu hiç?
ee hadi gozun aydin ozamanYa iki kisi gitti getirttim ama onlarda yarimsar kilo getirdiler az kaldi zaten bi kur icin 7 tane kullaninca dogal olarak az kaldi.Ben gunluk yapiyorum acaba bi kac gun kullansak olmazmi ki Sen en son ne zaman gittin Turkiye'ye yada yakin zamanda gidecekmisin?
bende .çektireceğim rahim filmi.adetin bittikten sonra ilk 3 gün içinde yapıyorlar sadece o işlemi
Aaaaa hamilesiinnnnçok sevindimmm bak gerek kalmadı rahim filmine falann... çok tebrik ederim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin... Artık hamilesin duan kabul olur inşallah bekliyoruz dualarını... İnşallah ben de rahim filmine gerek kalmadan hamile oldugumu öğrenirim ay çok umutlandım şimdiii
denemek için yaptım canım.ovulasyon testi erken gösteriyor diyorlar onda çift çıktı hamilelik testi negatif. son 3 gün bakalım
E hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorumm inşallah...
belirti melirti yok ya hayırlısı olur inşalah
Böyle olunca insan cok kötü oluyo bi önceki ay benim 13gün gecikti arada ateşim çıkıyodu sonra bi anda ter basıyodu midem falan kötüydü.. Tamam dedim bu kez oldu 13 gunün sonunda test yaptım ama negatifti... Yıkıldım sanki... Ama bi gün olucak... Umarım en en e kısa zamanda hayırlı haberi alırsın canım...
Allah gönlüne göre versin canım inşallah en iyi zamanda hamile kalırsın... Benim de bütün herseyım normal işte sadece tüplere bakacaklar..eşimde iki taraflı varikosel varmış onu öğrendik 7milyon çıktı sperm sayısı.. Bu sayıyla kalınır mı hamile yeterli mi bilmiyorum doktorlara sorunca hemen ameliyat diyolar kendileri para alcaklar yaaa hiç seçenek söylemiyolar insana yaa... Ne yapmam gerekiyo bilmiyorum..
benimde başm ağrıyor ateşim var ama hamileliğe yormuyorum.neden gecikmiş?
şimdi okudumda bunu bence hemen ameliyat olmalı cnm sonra geri dönüşü olmaz.hadi ilki oldu diyelim ki çok zorlanırsınız ikinciyi isterseniz ileride inan bana çok üzülürsün.varikosel denilen şeyde zaman kaybetmemen lazım
Hoşgeldinn..Öyle mi dersin yaaa:44: aslında ben ilkine odaklandığım için hiç ikinci çocuk olayını düşünmemiştim.. Sanırım haklısın.. Varikoselle hamile kalmanın hiç mi ihtimali yok yaa ben öncelikle kendimi buna ikna edemiyorum sanırım yaaa son günlerde bunu düşünmeye başladım...
Hoşgeldinn..Öyle mi dersin yaaa:44: aslında ben ilkine odaklandığım için hiç ikinci çocuk olayını düşünmemiştim.. Sanırım haklısın.. Varikoselle hamile kalmanın hiç mi ihtimali yok yaa ben öncelikle kendimi buna ikna edemiyorum sanırım yaaa son günlerde bunu düşünmeye başladım...
bugün benim eşimde ultrasonla varikosele baltrdı bzmde olmuo çnkü perm sayısı normal olduğu halde.kardeşinde var çnkü varikosel.eşiminde tek yumurtalığı yok.dr çocuun olur ama bi bakalam varikosele demiş.şükürki çıkmadı ama çıksaydıda moralimi bozmucaktm Allah bilior.hemen ameliyatla hallediyorlar.bence ir anönce halledin o işi.düşünsene her gn şansın dahada azalıor.ben iyiliğin için sölüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?