1 yılımızı doldurduk ama hala hamıle degıl!m!!!

Aynı ısssız adada gemi bekleyen insanlar gibiyiz bi gemi yanaşsa da içi keçiboynuzu, incir falan dolu olsa....

aahhah Ilahi gece gece guldurdun valla beni yorumunla Allah'ta seni guldursun Ama tam super bir anlatim olmus..Valla yaa evdeki keci boynuzu bitecek napicam diye karalar bagliyorum az kaldi:18:

4 parçaya ayırsan yeterli canım sabah aç karnına akşam yatmadan önce iç canım...valla ben bi kere denedim içmeyi içemedim inş sen içebilirsin canım...

Teşekkür ettim canımm... Ben hepsini aynı anda yapmıyım en ıyısı yaa... Sımdı ıncır ıcıyom, belki havuç da yaparımm soğana psikolojıkmen hazır hıssetmem lazım

aahhah Ilahi gece gece guldurdun valla beni yorumunla Allah'ta seni guldursun Ama tam super bir anlatim olmus..Valla yaa evdeki keci boynuzu bitecek napicam diye karalar bagliyorum az kaldi:18:

benn buldummmm bu ay sonu Türkiye den birileri geliyomuş arkadaşın.. Ona söyledim getırtcek.. Sen de öyle yap cnm gelen giden yok mu hiç?

benn buldummmm bu ay sonu Türkiye den birileri geliyomuş arkadaşın.. Ona söyledim getırtcek.. Sen de öyle yap cnm gelen giden yok mu hiç?

ee hadi gozun aydin ozaman Ya iki kisi gitti getirttim ama onlarda yarimsar kilo getirdiler az kaldi zaten bi kur icin 7 tane kullaninca dogal olarak az kaldi.Ben gunluk yapiyorum acaba bi kac gun kullansak olmazmi kiSen en son ne zaman gittin Turkiye'ye yada yakin zamanda gidecekmisin?

Hımmm.. Yarım kiloda yaklaşık kaç tane oluyo? :44: ben Ağustosta gittim sanırım ocakta gitcem bi daha... Ama o zamana kadar gerek kalmaz inşallah yaaa

bende .çektireceğim rahim filmi.adetin bittikten sonra ilk 3 gün içinde yapıyorlar sadece o işlemi

Aaaaa hamilesiinnnn çok sevindimmm bak gerek kalmadı rahim filmine falann... çok tebrik ederim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin... Artık hamilesin duan kabul olur inşallah bekliyoruz dualarını... İnşallah ben de rahim filmine gerek kalmadan hamile oldugumu öğrenirim ay çok umutlandım şimdiii

Son düzenleme:

denemek için yaptım canım.ovulasyon testi erken gösteriyor diyorlar onda çift çıktı hamilelik testi negatif. son 3 gün bakalım

belirti melirti yok ya hayırlısı olur inşalah

Böyle olunca insan cok kötü oluyo bi önceki ay benim 13gün gecikti arada ateşim çıkıyodu sonra bi anda ter basıyodu midem falan kötüydü.. Tamam dedim bu kez oldu 13 gunün sonunda test yaptım ama negatifti... Yıkıldım sanki... Ama bi gün olucak... Umarım en en en kısa zamanda hayırlı haberi alırsın canım...

Son düzenleme:

benimde başm ağrıyor ateşim var ama hamileliğe yormuyorum.neden gecikmiş?

şimdi okudumda bunu bence hemen ameliyat olmalı cnm sonra geri dönüşü olmaz.hadi ilki oldu diyelim ki çok zorlanırsınız ikinciyi isterseniz ileride inan bana çok üzülürsün.varikosel denilen şeyde zaman kaybetmemen lazım

benimde başm ağrıyor ateşim var ama hamileliğe yormuyorum.neden gecikmiş?

Sanırım hava değişikliği... Son adetim de normal olmam gereken tarihden 10gün erken oldu... Sapıttı iyice anlıcalığın.. Bakalım bu ay neye benzicek çok merak ediyorum...:44::44::44:

Hoşgeldinn..Öyle mi dersin yaaa:44: aslında ben ilkine odaklandığım için hiç ikinci çocuk olayını düşünmemiştim.. Sanırım haklısın.. Varikoselle hamile kalmanın hiç mi ihtimali yok yaa ben öncelikle kendimi buna ikna edemiyorum sanırım yaaa son günlerde bunu düşünmeye başladım...

bugün benim eşimde ultrasonla varikosele baltrdı bzmde olmuo çnkü perm sayısı normal olduğu halde.kardeşinde var çnkü varikosel.eşiminde tek yumurtalığı yok.dr çocuun olur ama bi bakalam varikosele demiş.şükürki çıkmadı ama çıksaydıda moralimi bozmucaktm Allah bilior.hemen ameliyatla hallediyorlar.bence ir anönce halledin o işi.düşünsene her gn şansın dahada azalıor.ben iyiliğin için sölüorum

ihtimali geç sen ben sana bekleme diyorum bu hafta hallet.sonra bana çok dua ediceksn:)

Saol canım fikrini paylaştığın için.. Ama haklısın.. Sizin sorun ne peki? Sen baktırdın mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…