1 yılımızı doldurduk ama hala hamıle degıl!m!!!

Benim ay icinde hamilelik aklima pek gelmiyo aslinda isten gucten ama adetime bi hafta kala basliyorum gun saymaya, gecen ay 13 gun gecikti hastaligim farkinda olmadan o surecte kendimi hamile olduguma ikna etmisim demek ki, Ben de test yaptim ilk defa hayatimda:44: tabi sonucu gorunce resmen aglama krizi gecirdim evet okucam Meryem suresini bi de Ali Imran suresini soyledi gecen gun annem onu da okumaya baslicam... Allah daha cok dua etmemi istiyo demek ki...

Iyiymis hayirlisi yaa kismet iste ordaki doktorlar nasil peki ilgililer mi

Bunlar daha cok parayla ilgililer yaa su gittigimiz ozel hasteneden nefret etcem yakinda resmen para tuzagi yaa... Adamlar ameliyatlardan yari yariya aliyolr Tamam mi.. Esim ultrasound sonuclarini alip doktorun yanina girdi ve ciktiginda yikilmisti sanki... Onu sorcam ya bi de bak... Burdaki doktor 80.000 yuan dedi ameliyata yani yaklasik 20 bin TL yapiyo... Baska hicbi secenek sunmadi salak adam dicem kusura bakma lutfen, google dan varikoseli anlatan bi kagit vermis esimin eline istersen hemen ameliyat icin randevu yazalim demis...bu insanlar insanlarin mecburiyetini caresizligini firsat biliyolar yaa onlara bedduam yok sadece Allaha havale ediyorumm...

canım üzülme sadece sabret.....

Bizim de sadece bi kere test yapti doktor, 7milyon cikti AMA hic cocuk olma ihtimali var Falan dememis esime, artik doktor nasil empoze etmisse esime ameliyati, esim klinikten -nerdeyse ameliyat olmassan ölceksin gibi bi psikolojiyle- cikti...

RABBİM TEZ VAKİTTE KUCAKLARIMIZA BEBEKLERİMİZİ VERİR İNŞ...CANIM EŞİN DE Bİ GÖRÜNSÜN..VARİKOSEL VAR MIYOK MU İYE..SPERM SAYISI NE KADR GENELDE DOKTORLAR EN AZ 20 MİLYON OLMASI GERKETİĞİNİ SÖYLÜYOR..TABİ 1 MİLYONLADA KLINIR MI KALINIR..AMA YİNEDE VARİKOSEL VARA AMELİYATI SPERM SAYISINIDA CANLILIĞINDA SORUN VARA ONUN TEDAVİSİNİ GÖRSÜN...BİZDE YAKLAŞIK 3 YILDIR EVLİYİZ ..EŞİMDE VARİKSEL VARDI..Syımız 1 milyon ile 5 milyon arası değişiyordu..eşim sonunda amliyat oldu 3 hafta önce ..şimdi değerleri yükseltmek için ilaç tedavisi görüyor..

arkadasim 7 milyon sperm sayisi az - varikosel kaynakli olabilir benim esiminde son testi 8 milyon ama hareketli orani az yani bi suru parametre var test sonucunda - varikosel ameliyatina karar verdik biz kismetse sali gunu yaptiricaz cok dr a danistim kesin hemen ameliyat yaptirin diyorlar asilama bile ondan sonra denenir diyorlar

Aminnn insallah canimm sag salim tontis tontis bebeklerimiz olsun Evet canim varikosel var esimde cift tarafli... 7milyondu sperm sayisi,AMA cok dusuk olmasina ragmen hareketlilik orani baya iyi.. Esim ameliyata hic yanasmiyo yaaa.. Direk kestirip atti olmam diye..

ne guzel icimi rahatlattin ddemekki 7 milyondan 345 milyona cikti 3 ayda cok iyi ya oyleyse bende ameliyata tereddut eetmeyelim hemen olsun ki sonucu gorelim Insallah RABBIM her isteyene tez zamanda hayirli evlat nasip eylesin

olur olur bence esinde durumu gorunce senin bebek istedigini anlayinca olur - benimkide olmam ben tup bebek yapariz diyordu simdi kendisi de olmak istiyor cunku ameliyat cok basit bir seymis bunu anlarsa ameliyat olan bikac kisiyle gorusurse ikna olur ..

sağol cnaımmm inşLLAH RABBİM CÜMLEMİZE TATTIRIR İNŞ...benim eşimde yanaşmıyordu...ki burdaki ve başka siterlede dolaşarak varikoselden sonra hamilelikleri anlattım..ameliyatın aslında ne kadr basıt oldugunu anlatark inka ettim..ve sonun da oldu..ameliyattan gerçekten çekinmesine hiç gerek yok...yklaşık 45 dk kadr sürdü..çift taralı idi..vriskoel tek taraflı daha az sürüyor..ve en önmlisi e mikrocerrahi ile olmaı...aynı gün hastaneden çıktık 3 gün kadr evde dinlendi..kalkarke otuturken biraz zorlandı ağrısı olmadı hiç..şimdi söylüyor keşke öğrenir öğrenmez ameliyat olsaydım diye..eşini ikna et..iyi bir doktorda mikrocerrahi le ameliyata..ki zaten variksoelden dolayı spermler yükselmiyor biz 2 yıl boyunca ilaçlar kulandık ama variksoel oldugu için fayda etmedi...bakalım bundan sonra mücadeleiz başlıyor aslında..

Arkadaşlar SAT tarihim 22.08.2013 adeti sadece 2 gün bile görmedim. 10 eylülde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sonrasında 24 üne kadar bekledim regl olmadım. KAn testi yaptırdım 852 çıktı. Aradan 48 saat geçtikten sonra 1466 çıktı beta hcg değerim. 28.09.2013 te muayeneye gittik vakinal ultrasonla baktı keseyi gördü 3 mm dedi herşey olması gerektiği gibi dedi. Haftaya gne gel dedi. Dün gittim kesede düzenszlik var dedi pazartesi kürtaj yapacağız dedi. Kızlar bu bnim 3 . Oldu. Neden bu kadar acele ediyorlar. Geç gelişmiş olamaz mı? Yardım lütfen

Insallah mucadeleye hic gerek kalmaz en hayirli zamanda kucaklariz:) bu arada Ali Imran suresinin 28.ayetini surekli okumak lazimmis.. Allah in izniyle sifamizi buluruz insallah... Bu ay sonu bi gidiyim baktiriyim su tuplerime , sorun yoksa esime odaklancaz artik, dedigin gibi belki de olunca keske erkenden olsaydim dicekk...

ne guzel icimi rahatlattin ddemekki 7 milyondan 345 milyona cikti 3 ayda cok iyi ya oyleyse bende ameliyata tereddut eetmeyelim hemen olsun ki sonucu gorelim Insallah RABBIM her isteyene tez zamanda hayirli evlat nasip eylesin

amin canım insallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı imanlı bebekler nasip eder insaalh. özel kür uygulamadım sadece 2 ay ilaç içti.

Nasil yani dis gebelik mi canim?

inş gerek kalmaz canımmm...2 ay sonra kontrole gideceğizzz...RABBİM YÜZÜMÜZE GÜLER İNŞ...
tamam canım sağol...hem kendim için hem de heipinizi çin okuyacağım..

ne güzel sevindim...bize moral oluyor böyle durumlar...eşim amliyattan sonra 7 milyondan 345 e yüselmiş..mühreşem br yükseliş...hngi ilaçları kulnaıdı eşin..

inş gerek kalmaz canımmm...2 ay sonra kontrole gideceğizzz...RABBİM YÜZÜMÜZE GÜLER İNŞ...
tamam canım sağol...hem kendim için hem de heipinizi çin okuyacağım..

Ben de okucam ben deee hem de hepimize...Peki ameliyat olduktan ne kadar sure sonra tekrar deneyebilirsiniz diyo doktorlar?

Ben de okucam ben deee hem de hepimize...Peki ameliyat olduktan ne kadar sure sonra tekrar deneyebilirsiniz diyo doktorlar?

diğer doktorlar banyo ilşki 1 hafta yasak dedi...bizim gittiğ.miz doktorda kendini iyi hisetiğinde banyonuda yap..çocuk da yap dedi...ama tabiki 3 ay beklememiz gerekiyor ki spermler kendini 3 içine yenilerler...olacağından deil ama isterseniz yapın dedi...ALLAHIN İŞİ BELLİ OLMAZ DİYORDU...siz rahat davrann dedi..

Himmm anladimm..yani ameliyat sonrasi 3ay daha beklemek lazim tabi bi de ondan oncesi var ameliyata ikna etme kismi ee o zaman ben bu yil pek hamilelik beklemiyim olursa surpriz olsun

Himmm anladimm..yani ameliyat sonrasi 3ay daha beklemek lazim tabi bi de ondan oncesi var ameliyata ikna etme kismi ee o zaman ben bu yil pek hamilelik beklemiyim olursa surpriz olsun

önmli olan ameliytı kabul etmesi...olduktan sonra kimisi 2 . ayında hamile kalıyor bu da TAKTİRİİLAHİ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…