- Konu Sahibi CrystalDoll
-
canım üzülme sadece sabret. bizimde ilk ay olmadı hemen dr gittik bende sorun çıkmadı ama rahim filmi çektirmedim. eşimde sol tarafta varikosel çıktı sayısı 7. 200. 000 di dr bu sekilde de çocuk olabilir dedi ama yinede ameliyat oldu çünkü fıtık ve hidrosel de vardı. bir iki ay yapamadık eşimin rahatsızlığı nedeniyle çocuk çalışması. sonra ki ay olmadı tekrar eşim 3 dolunca ameliyattan sonra tekrar test verdi sayısı 345 milyon olmuş o ayda hamile kaldım. eşimde ameliyattan korkuyordu ama sonra anladı ki korkacak birsey değilmiş.
bir de en önemlisi stres yapma. ben bu ay olmaz dedim aklıma getirmedim çünkü yeni işe atandım sehir değiştirdim gezdik eğlendik bebek fikrini sildik üstelik bu ayda olmazsa rahim filmi çektirecektim hatta aşılama düşümnüyordum. şunu unutma rabbim öyle bir zamanda veriyor ki sen bile gercekten doğru zaman diyorsun. bol bol dua et meryem süresi oku.
Iyiymis
Iyiymishayirlisi yaa kismet iste ordaki doktorlar nasil peki ilgililer mi
canım üzülme sadece sabret.....
Evliligimin ilk yili doldu AMA Ben hala hamile degilim.... Simdilik sadece ultrason ve hormon testlerini yaptirdim hepsi gayet normal... Butun tecrubeli arkadaslarin yardimina ihtiyacim var... Cunku Pekin'de yasiyorum ve ne bi arkadasim var ne de ailem yanimda... Su an bana en yakin sizlersiniZ.... Yardimlarinizi ve onerilerinizi bekliyorumm...
RABBİM TEZ VAKİTTE KUCAKLARIMIZA BEBEKLERİMİZİ VERİR İNŞ...CANIM EŞİN DE Bİ GÖRÜNSÜN..VARİKOSEL VAR MIYOK MU İYE..SPERM SAYISI NE KADR GENELDE DOKTORLAR EN AZ 20 MİLYON OLMASI GERKETİĞİNİ SÖYLÜYOR..TABİ 1 MİLYONLADA KLINIR MI KALINIR..AMA YİNEDE VARİKOSEL VARA AMELİYATI SPERM SAYISINIDA CANLILIĞINDA SORUN VARA ONUN TEDAVİSİNİ GÖRSÜN...BİZDE YAKLAŞIK 3 YILDIR EVLİYİZ ..EŞİMDE VARİKSEL VARDI..Syımız 1 milyon ile 5 milyon arası değişiyordu..eşim sonunda amliyat oldu 3 hafta önce ..şimdi değerleri yükseltmek için ilaç tedavisi görüyor..
canım üzülme sadece sabret. bizimde ilk ay olmadı hemen dr gittik bende sorun çıkmadı ama rahim filmi çektirmedim. eşimde sol tarafta varikosel çıktı sayısı 7. 200. 000 di dr bu sekilde de çocuk olabilir dedi ama yinede ameliyat oldu çünkü fıtık ve hidrosel de vardı. bir iki ay yapamadık eşimin rahatsızlığı nedeniyle çocuk çalışması. sonra ki ay olmadı tekrar eşim 3 dolunca ameliyattan sonra tekrar test verdi sayısı 345 milyon olmuş o ayda hamile kaldım. eşimde ameliyattan korkuyordu ama sonra anladı ki korkacak birsey değilmiş.
bir de en önemlisi stres yapma. ben bu ay olmaz dedim aklıma getirmedim çünkü yeni işe atandım sehir değiştirdim gezdik eğlendik bebek fikrini sildik üstelik bu ayda olmazsa rahim filmi çektirecektim hatta aşılama düşümnüyordum. şunu unutma rabbim öyle bir zamanda veriyor ki sen bile gercekten doğru zaman diyorsun. bol bol dua et meryem süresi oku.
Aminnn insallah canimm sag salim tontis tontis bebeklerimiz olsunEvet canim varikosel var esimde cift tarafli... 7milyondu sperm sayisi,AMA cok dusuk olmasina ragmen hareketlilik orani baya iyi.. Esim ameliyata hic yanasmiyo yaaa.. Direk kestirip atti olmam diye..
Aminnn insallah canimm sag salim tontis tontis bebeklerimiz olsunEvet canim varikosel var esimde cift tarafli... 7milyondu sperm sayisi,AMA cok dusuk olmasina ragmen hareketlilik orani baya iyi.. Esim ameliyata hic yanasmiyo yaaa.. Direk kestirip atti olmam diye..
sağol cnaımmm inşLLAH RABBİM CÜMLEMİZE TATTIRIR İNŞ...benim eşimde yanaşmıyordu...ki burdaki ve başka siterlede dolaşarak varikoselden sonra hamilelikleri anlattım..ameliyatın aslında ne kadr basıt oldugunu anlatark inka ettim..ve sonun da oldu..ameliyattan gerçekten çekinmesine hiç gerek yok...yklaşık 45 dk kadr sürdü..çift taralı idi..vriskoel tek taraflı daha az sürüyor..ve en önmlisi e mikrocerrahi ile olmaı...aynı gün hastaneden çıktık 3 gün kadr evde dinlendi..kalkarke otuturken biraz zorlandı ağrısı olmadı hiç..şimdi söylüyor keşke öğrenir öğrenmez ameliyat olsaydım diye..eşini ikna et..iyi bir doktorda mikrocerrahi le ameliyata..ki zaten variksoelden dolayı spermler yükselmiyor biz 2 yıl boyunca ilaçlar kulandık ama variksoel oldugu için fayda etmedi...bakalım bundan sonra mücadeleiz başlıyor aslında..
ne guzel icimi rahatlattin ddemekki 7 milyondan 345 milyona cikti 3 ayda cok iyi ya oyleyse bende ameliyata tereddut eetmeyelim hemen olsun ki sonucu gorelim Insallah RABBIM her isteyene tez zamanda hayirli evlat nasip eylesin
Arkadaşlar SAT tarihim 22.08.2013 adeti sadece 2 gün bile görmedim. 10 eylülde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sonrasında 24 üne kadar bekledim regl olmadım. KAn testi yaptırdım 852 çıktı. Aradan 48 saat geçtikten sonra 1466 çıktı beta hcg değerim. 28.09.2013 te muayeneye gittik vakinal ultrasonla baktı keseyi gördü 3 mm dedi herşey olması gerektiği gibi dedi. Haftaya gne gel dedi. Dün gittim kesede düzenszlik var dedi pazartesi kürtaj yapacağız dedi. Kızlar bu bnim 3 . Oldu. Neden bu kadar acele ediyorlar. Geç gelişmiş olamaz mı? Yardım lütfen
Insallah mucadeleye hic gerek kalmaz en hayirli zamanda kucaklariz:) bu arada Ali Imran suresinin 28.ayetini surekli okumak lazimmis.. Allah in izniyle sifamizi buluruz insallah... Bu ay sonu bi gidiyim baktiriyim su tuplerime , sorun yoksa esime odaklancaz artik, dedigin gibi belki de olunca keske erkenden olsaydim dicekk...
inş gerek kalmaz canımmm...2 ay sonra kontrole gideceğizzz...RABBİM YÜZÜMÜZE GÜLER İNŞ...
tamam canım sağol...hem kendim için hem de heipinizi çin okuyacağım..
Ben de okucam ben deee hem de hepimize...Peki ameliyat olduktan ne kadar sure sonra tekrar deneyebilirsiniz diyo doktorlar?
diğer doktorlar banyo ilşki 1 hafta yasak dedi...bizim gittiğ.miz doktorda kendini iyi hisetiğinde banyonuda yap..çocuk da yap dedi...ama tabiki 3 ay beklememiz gerekiyor ki spermler kendini 3 içine yenilerler...olacağından deil ama isterseniz yapın dedi...ALLAHIN İŞİ BELLİ OLMAZ DİYORDU...siz rahat davrann dedi..
Himmm anladimm..yani ameliyat sonrasi 3ay daha beklemek lazim tabi bi de ondan oncesi var ameliyata ikna etme kismiee o zaman ben bu yil pek hamilelik beklemiyim olursa surpriz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?