- 26 Mayıs 2012
- 2.232
- 751
- 198
- Konu Sahibi CrystalDoll
-
Ben duymadim belki duyan vardir ama.Nasil bi terapi oBu ozel hastanelerin cogu oyle canim bizim gittigimiz bi ozel hastane var esim icin gitmistik hipoglisemi cikti ama bin liraya yakin para aldilar olmayan napsin hic dusunmuyolar insanlari orasida baya pahaliymis 20 bin lira ne yaa yuhh yani cok afedersin
Evet aynen oyle umurlarinda mi adamlarin.. Bi de burda alternatif tip cok ileri yaa onu da denemek arastirmak istiyorum... Gecen biri tavsiye etmisti ozellikle kisirlik tedavisi icin cupping threapy.. Gecen benim icin gittigimizde hastaneden cikarken gozumuze ilisti SPA salonu girdik baktik yapiyolar biz de hemen yaptirdik.. Ben burda cok duydum siz hic duydunuz mu oyle seyler yaa?
Korkma eger bisey de varsa ki insallah yoktur ogrenirsiniz ona gore tedavini olursun halolucak bi sorun icin yillarca beklemeye degmez degil mi he hicbir sorunda cikmayabilir bende ki gibi o zaman da Allah a dua etmekten baska caremiz kalmiyor
Ben duymadim belki duyan vardir ama.Nasil bi terapi o
Kanli miBen duymadim belki duyan vardir ama.Nasil bi terapi o
Bi suru cesidi var, hani mahalle arasi kupa cekmek vardir ya bilirsin, millet grip olunca yaparlardi.. Onu salonlarda yapiyolar iste, 3 cesit yapiyolar bi atesli, bi kuru, bi de kanli.. Biz kanli olani yaptirdik.. Turkiyede bu kanli olan hacamat diye biliniyo..
Kanli mibardak cekmeyi biliyorum da kanlisini ilk defa duydum o nasil bisey
Vaaayyy hadi yaaa iyiymis bi kerelik mi yoksa seanslari var miKanli mibardak cekmeyi biliyorum da kanlisini ilk defa duydum o nasil bisey
Kupa basilacak yerleri basmadan once derinin altina inmicek kadar kucuk ignelerle deldiler sonra oralara kupayi bastilar iste... Bi pihti kan cikti ki sok olduk cok cikmadi AMA cok pihtiydi cikan kan... Iste o kan butun vucuttaki pis kanmis..
inşallah inşallah bir sorun olmaz duam seninle allahım herzaman hayırlısını nasip etsin hakkımızdaki canım.... ovulasyon nasıl kullanıldıgını bile bilmiyorum ben ondan hiç denemdim ama onuda denersem herhal bidaki aya sarkar doktor işim ben onuda aklıma sokmadan doktora gideyim tıpış tıpış :)Amin canimm insallah.. Benim de herseyim normal haftaya tuplere bakcaklar insallah bi sorun yoktur da sadece esimin varikoseliyle ilgileniriz, bi de bende bi sorun cikmaz insallah... Ben de hic denemedim ovulasyon test aslinda onumuzdeki ay test mi denesek?
Vaaayyy hadi yaaa iyiymis bi kerelik mi yoksa seanslari var mi
inşallah inşallah bir sorun olmaz duam seninle allahım herzaman hayırlısını nasip etsin hakkımızdaki canım.... ovulasyon nasıl kullanıldıgını bile bilmiyorum ben ondan hiç denemdim ama onuda denersem herhal bidaki aya sarkar doktor işim ben onuda aklıma sokmadan doktora gideyim tıpış tıpış :)
Vaaayyy hadi yaaa iyiymis bi kerelik mi yoksa seanslari var mi
Seanslari var AMA hastaliga, yaptirma sebebine gore degisiyo, zaten doktorlar yapiyo.. Hep merak ediyodum, burda milletin sirtinda boynunda falan hep goruyodum morluklar yuvarlk yuvarlk manyak mi bu insanlar ya diyodum
ya ben sana bisey diyim mi artik normal yolla hamilelik cok zorlasti kendiliginden hamile kalan cok az insan var bi doktor demisti artik gun gelicek kimse normal yoldan cocuk sahibi olamicak demisti ama kimdi hatirlamiyorum
özel tıp merkezinde 265 tl
tamam cnım seni de listeye ekliyoruzz...
Aynen oyle eskiden kadinlar 10-12 tane cocuk doguruyorlarmis simdi nerdeee anca koylerde organik gidalarla beslenenlerin o kadar cocugu var butun duzeni bozdular gecenlerde bi haber okudum adamlar mavi cilek yapmis genetigiyle oynayip sanki cok lazimya ben sana bisey diyim mi artik normal yolla hamilelik cok zorlasti kendiliginden hamile kalan cok az insan var bi doktor demisti artik gun gelicek kimse normal yoldan cocuk sahibi olamicak demisti ama kimdi hatirlamiyorum
Cunku artik yedigimiz ictigimiz hersey ya kimyasal ya da inorganik... Saglikli beslenme diye bise kalmadi.. Eskiden hatirliyorum annelerimizin ninelerimizin yanaklari hep al aldi.. Simdi cok zor yaa...
canım sadece alt tarafını uyuşturmuşlar konuşmaları felan duymuş eşim ama bir ara uyumuş dr 1 saat 15 dk sürer dedi tam zamanında çıktı. ameliyat sonrası ağrısı oldu bir gece hastanede yattık bir hafta yaşlı dede gibi yürüdü ama eşim aynı anda 3 ameliyat oldu hem fıtık hem varikosel hem de hidrosel. normalde kolay bir ameliyatmış bizimki 3ü bir arada olduğu için zor oldu.Ya bi de bise sorcam, bu ameliyati tam olarak nasil yapiyolar? Sanirim bi kac farkli yontemi var, sizinki nasil oldu beni bu konuda aydinlatir misin ya?
Aynen oyle eskiden kadinlar 10-12 tane cocuk doguruyorlarmis simdi nerdeee anca koylerde organik gidalarla beslenenlerin o kadar cocugu var butun duzeni bozdular gecenlerde bi haber okudum adamlar mavi cilek yapmis genetigiyle oynayip sanki cok lazim
canım sadece alt tarafını uyuşturmuşlar konuşmaları felan duymuş eşim ama bir ara uyumuş dr 1 saat 15 dk sürer dedi tam zamanında çıktı. ameliyat sonrası ağrısı oldu bir gece hastanede yattık bir hafta yaşlı dede gibi yürüdü ama eşim aynı anda 3 ameliyat oldu hem fıtık hem varikosel hem de hidrosel. normalde kolay bir ameliyatmış bizimki 3ü bir arada olduğu için zor oldu.
Arkadaslar ya bu ameliyat nerden oluyo nasil oluyo? Benim esime doktor full anestezi dedi en cok o tedirgin etti esimi zaten.. Bi aciklar misinizzz ? Sanirim mikrolaproskopi demisti iste.. Nerden ve tam olarak nasil yapiliyo?
canım eşimin i tam uyutmuşlartı...belden şağısını uyuşturursak 4 saat sonra ayaklarını hisseder dedi..bizde bulunduğumuz şehirde yapmadığımız için tam uyutun erken uyansın hastaneden çıkalım bi sorun olmazsa dedik...kasık bölgesinden oluyor..3 santimlik bi kesim oluoyr..ordan oluyor..ilk ameliyatan çıktıktan bir saat kadr biraz ağrısı oldu..zaten ağı kesici verdier..sonra da eve geldik..hiç bir sorun çıkmadı şükür..
Hımm anladım 5,6 dikişlik bi işlem o zaman yaaa, damarı kesip cıkardılar mı yoksa kan gitmesini durdurmak için pens mi taktılar? Bi de sizinki tek taraf mıydı çift taraf mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?