1 yılımızı doldurduk ama hala hamıle degıl!m!!!

Ben duymadim belki duyan vardir ama.Nasil bi terapi o

Korkma eger bisey de varsa ki insallah yoktur ogrenirsiniz ona gore tedavini olursun halolucak bi sorun icin yillarca beklemeye degmez degil mi he hicbir sorunda cikmayabilir bende ki gibi o zaman da Allah a dua etmekten baska caremiz kalmiyor

Ben duymadim belki duyan vardir ama.Nasil bi terapi o

Bi suru cesidi var, hani mahalle arasi kupa cekmek vardir ya bilirsin, millet grip olunca yaparlardi.. Onu salonlarda yapiyolar iste, 3 cesit yapiyolar bi atesli, bi kuru, bi de kanli.. Biz kanli olani yaptirdik.. Turkiyede bu kanli olan hacamat diye biliniyo..

Kanli mi bardak cekmeyi biliyorum da kanlisini ilk defa duydum o nasil bisey

Kanli mi bardak cekmeyi biliyorum da kanlisini ilk defa duydum o nasil bisey

Kupa basilacak yerleri basmadan once derinin altina inmicek kadar kucuk ignelerle deldiler sonra oralara kupayi bastilar iste... Bi pihti kan cikti ki sok olduk cok cikmadi AMA cok pihtiydi cikan kan... Iste o kan butun vucuttaki pis kanmis..

Vaaayyy hadi yaaa iyiymis bi kerelik mi yoksa seanslari var mi

inşallah inşallah bir sorun olmaz duam seninle allahım herzaman hayırlısını nasip etsin hakkımızdaki canım.... ovulasyon nasıl kullanıldıgını bile bilmiyorum ben ondan hiç denemdim ama onuda denersem herhal bidaki aya sarkar doktor işim ben onuda aklıma sokmadan doktora gideyim tıpış tıpış :)

Vaaayyy hadi yaaa iyiymis bi kerelik mi yoksa seanslari var mi

Seanslari var AMA hastaliga, yaptirma sebebine gore degisiyo, zaten doktorlar yapiyo.. Hep merak ediyodum, burda milletin sirtinda boynunda falan hep goruyodum morluklar yuvarlk yuvarlk manyak mi bu insanlar ya diyodum

Benim de dualrim bizimleeee...Ben de bilmiyorum kii nasil kullanildigini AMA bagimlilik yapabilir dogru diyosun hehee

ya ben sana bisey diyim mi artik normal yolla hamilelik cok zorlasti kendiliginden hamile kalan cok az insan var bi doktor demisti artik gun gelicek kimse normal yoldan cocuk sahibi olamicak demisti ama kimdi hatirlamiyorum

ya ben sana bisey diyim mi artik normal yolla hamilelik cok zorlasti kendiliginden hamile kalan cok az insan var bi doktor demisti artik gun gelicek kimse normal yoldan cocuk sahibi olamicak demisti ama kimdi hatirlamiyorum

Cunku artik yedigimiz ictigimiz hersey ya kimyasal ya da inorganik... Saglikli beslenme diye bise kalmadi.. Eskiden hatirliyorum annelerimizin ninelerimizin yanaklari hep al aldi.. Simdi cok zor yaa...

tamam cnım seni de listeye ekliyoruzz...

Arkadaslar ya bu ameliyat nerden oluyo nasil oluyo? Benim esime doktor full anestezi dedi en cok o tedirgin etti esimi zaten.. Bi aciklar misinizzz ? Sanirim mikrolaproskopi demisti iste.. Nerden ve tam olarak nasil yapiliyo?

Aynen oyle eskiden kadinlar 10-12 tane cocuk doguruyorlarmis simdi nerdeee anca koylerde organik gidalarla beslenenlerin o kadar cocugu var butun duzeni bozdular gecenlerde bi haber okudum adamlar mavi cilek yapmis genetigiyle oynayip sanki cok lazim

Ya bi de bise sorcam, bu ameliyati tam olarak nasil yapiyolar? Sanirim bi kac farkli yontemi var, sizinki nasil oldu beni bu konuda aydinlatir misin ya?
canım sadece alt tarafını uyuşturmuşlar konuşmaları felan duymuş eşim ama bir ara uyumuş dr 1 saat 15 dk sürer dedi tam zamanında çıktı. ameliyat sonrası ağrısı oldu bir gece hastanede yattık bir hafta yaşlı dede gibi yürüdü ama eşim aynı anda 3 ameliyat oldu hem fıtık hem varikosel hem de hidrosel. normalde kolay bir ameliyatmış bizimki 3ü bir arada olduğu için zor oldu.

Aynen oyle eskiden kadinlar 10-12 tane cocuk doguruyorlarmis simdi nerdeee anca koylerde organik gidalarla beslenenlerin o kadar cocugu var butun duzeni bozdular gecenlerde bi haber okudum adamlar mavi cilek yapmis genetigiyle oynayip sanki cok lazim

Sen burdaki meyveleri bi gorsen bu sefer Turkiye'dekilere sukredersin.. Burda butun meyvelerin tadi ayni daha dogrusu butun meyvelerin tadi yok ne yesen sanki ayni seyi geveleyip duruyosun...

Hii 3u bir ameliytda temiz is valla,cok gecmis olsun.. Bize soylenen karindan sag sol iki tarafindan delik acip o varikoselli damarlara pens takip oralara kan gitmesini durdurcaklar.. Sizinki de Boyle mi oldu?

Arkadaslar ya bu ameliyat nerden oluyo nasil oluyo? Benim esime doktor full anestezi dedi en cok o tedirgin etti esimi zaten.. Bi aciklar misinizzz ? Sanirim mikrolaproskopi demisti iste.. Nerden ve tam olarak nasil yapiliyo?

canım eşimin i tam uyutmuşlartı...belden şağısını uyuşturursak 4 saat sonra ayaklarını hisseder dedi..bizde bulunduğumuz şehirde yapmadığımız için tam uyutun erken uyansın hastaneden çıkalım bi sorun olmazsa dedik...kasık bölgesinden oluyor..3 santimlik bi kesim oluoyr..ordan oluyor..ilk ameliyatan çıktıktan bir saat kadr biraz ağrısı oldu..zaten ağı kesici verdier..sonra da eve geldik..hiç bir sorun çıkmadı şükür..

Hımm anladım 5,6 dikişlik bi işlem o zaman yaaa, damarı kesip cıkardılar mı yoksa kan gitmesini durdurmak için pens mi taktılar? Bi de sizinki tek taraf mıydı çift taraf mıydı?

Son düzenleme:
Hımm anladım 5,6 dikişlik bi işlem o zaman yaaa, damarı kesip cıkardılar mı yoksa kan gitmesini durdurmak için pens mi taktılar? Bi de sizinki tek taraf mıydı çift taraf mıydı?

bizimki çift taraflıydı..ama sol taraf da ilerleme vrdı..sağda yeni başlıyordu...çıkarmadılar..bişey de söyledeiler.ama netten izedğim kadarıyla kan gitmesini ngelemk için iple bağlıyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…