1 yılımızı doldurduk ama hala hamıle degıl!m!!!

ne güzel sevindim...bize moral oluyor böyle durumlar...eşim amliyattan sonra 7 milyondan 345 e yüselmiş..mühreşem br yükseliş...hngi ilaçları kulnaıdı eşin..

sağol cnm sonucunuda aldık zaten rabbim bağışlarsa 7 haftalık hamileyim. adını tam hatırlamıyorum ama provotion gibi birşeydi günde bir kez alıyordu.

cnm acele etme sakın başka bir dr daha git. 2 hafta önce bende hamile olduğumu evdeki testten öğrendim sonra kan verdim 203 çıktı 3 gün sonra yine verdim 245 çıktı dr kesinlikle canlı gebelik değil ya kimyasal ya da dış gebelik dedi yarın gel çaresine bakalım dedi. o an bitmiştim saatlerce ağladım. sonra karar verdim 3 gün daha bekleyip başka dr gidecektim iyi ki de böyle bir karar vermişim dr vajınal ultrasondan baktı haftama uygun kesem (4.4 mm) vardı kesinlikle normal gebelik dedi. bu cumartesi tekrar gittim kese 11mm olmuş beslenme keseside oluşmuş kendinide gördük kalp atışınıda duyduk cuma tekrar gideceğim
biraz daha bekle sonra karar ver acele etme rabbim verecekse her şekilde verir alacaksada alır ama emin olmadan adım atma

sağol cnm sonucunuda aldık zaten rabbim bağışlarsa 7 haftalık hamileyim. Adını tam hatırlamıyorum ama provotion gibi birşeydi günde bir kez alıyordu.

hmmm...bizede arimidex diye bir ilac yazdılar hormon ilacı...hyırlı ile bizede nasıp olur inşallah...

sağol cnm sonucunuda aldık zaten rabbim bağışlarsa 7 haftalık hamileyim. Adını tam hatırlamıyorum ama provotion gibi birşeydi günde bir kez alıyordu.

canım acaba ismi proviron mu idi..çünkü senin yazdığından ilaç yok gibi...

olabilir cnm dedim ya adını tam hatırlamıyorum biz onu kullandık. googleden baelki değişmiştir.ktım dış kapağı beyaz bizim ki grimsi mavi gibiydi b

anladım canım..varikoselle mücadelemiz başlıyor adlı topikte ameliat tarihleri ni yazmısız...ve sonlarına da sonuçlarını oraya beklerim seni de ekliyeceğim..bir çok kişiye umut oluyor..ameliyat tarihin kaçtı senin.

Canım bn de yarın doktora gdyrm konuştum bşka doktorla kesinlikle erkn teşhis dedi dua edin bnm için ne olur

Bu ozel hastanelerin cogu oyle canim bizim gittigimiz bi ozel hastane var esim icin gitmistik hipoglisemi cikti ama bin liraya yakin para aldilar olmayan napsin hic dusunmuyolar insanlari orasida baya pahaliymis 20 bin lira ne yaa yuhh yani cok afedersin

5 nisan canım 15 temmuz da ilk testimizi yaptırdıkı

merhabalar.... bende evleneli 1 yılım doldu benimde bebişim yok belirtide yok (( çok üzülüyorum hergün her saatimde dua ediyorum bütün isteyenlere ve kendime ....her ay döneminde günlerce aglıyorum hep bu ay diyerek 1 yılımı doldurdum yaşımda 30 bazen korkuyorum acaba yaşmı etkiliyo diye hiç doktorada gitmedim.... şuandada ay dönemindeyim ama artık kafaya koydum bikaç gün sonra inşallah doktora gidecem ((

Ben de hic doktora gitmek istemiyodum senin gibi cunku korkuyodum... Gitmeyince hic olmazsa umidim olur ya kaldiramicagim bise cikarsa diye dusunuyodum canim.. AMA saolsunlar arkadaslarim ikna ettiler gecen hafta gittim... Gitmek kesinlikle daha mantikli derdini veren Allah dermanini da... O kadar gelismis ki artik hersey aslinda hic vakit kaybetmemek lazim, insanin psikolojisi gercekten cok bozuluyo... Ben hic yasamadigim seyi yasadim son 5 aydir Falan adetim sacma sapan oluyo.. Normali 35gunde oluyorum 7gun suruyo AMA son aylarda 20 gune dustu en son hastaligim da 46gunde falan oldu.. Doktora soyledim bana dedi ki.. Sen duzenini hamile kalma stresinden kendin bozmussun dedi.. 30 yasla bi alakasi oldugunu hic sanmiyorum.. Bnce en kisa zamanda gitmelisin..

Evet aynen oyle umurlarinda mi adamlarin.. Bi de burda alternatif tip cok ileri yaa onu da denemek arastirmak istiyorum... Gecen biri tavsiye etmisti ozellikle kisirlik tedavisi icin cupping threapy.. Gecen benim icin gittigimizde hastaneden cikarken gozumuze ilisti SPA salonu girdik baktik yapiyolar biz de hemen yaptirdik.. Ben burda cok duydum siz hic duydunuz mu oyle seyler yaa?

aynen canım bende korkumdan ve ümidim kesilmesin diye gitmedim bunca zaman hep bidaki ay diyerek geçtim..benimde çok psikolojım bozuldu sıkıntıdan benimde canım ay halim 28 günde bir oluyordum son zamalarda kendimi kasmaktan 35de çıktı 20yede düştü saçma sapan birşey oldu .... hep kendiliğinden olsun diye uğraştım arkadaşlardan soğan suyunu duydum içtim o şekilde denedim birtek ovalasyon kullanmadım benimde artık arkadaşlar zorluyo artı birde eşim zorluyo çünkü her ay aglıyorsun psikolojini bozuyorsun diyor şuan temizlenince gidecem yine ay halimdeyim şimdide korkular sardı sorun varsa falan diye ( inşallah allahım en tez zamanda kucaklarımızı doldurur bize de rabbim nasip eder annelik duygusunu...

Amin canimm insallah.. Benim de herseyim normal haftaya tuplere bakcaklar insallah bi sorun yoktur da sadece esimin varikoseliyle ilgileniriz, bi de bende bi sorun cikmaz insallah... Ben de hic denemedim ovulasyon test aslinda onumuzdeki ay test mi denesek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…