- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
AA evet ben ona baktımBenim kullandığım ilaç gonal f 900 dozluktu 1300 küsur yazıyor internette. Sizin baktığınız gonal f 450 lik doz herhalde o 800 küsur görünüyor internette
Bende sizle aynı durumdayım sorun yok ama kürtajdan sonra hamile kalamadim.Herşeyde bir hayır vardır yada zamani rabbim büyük inşallah tez zamanda hayırlısı ile kendiliğinden evlat nasip eder .Selamün aleyküm hayırlı sabahlar.. Benim aşılama serüvenim olumsuz sonuçlandı. Sabah namazına kalktım adet olmuşum ve üç günüm var daha adet tarihineDemekki ilaçlar iğneler erkene aldı.. Hayırlısı bakalım kismetten öteye yol yok..
Sonucunuz ne çiktı merak ettim.Bende gecen salı 2. Aşılamamı oldum umutla bekliyorum.Rabbim inşaAllah tez zmanda nasip etsin inşaAllahSelamün aleyküm..Merhaba Kadınlar Kulübü takipçileri. Uzun süredir uzaktan takip ediyordum bugün yazmak nasip oldu.
2 yıllık evliyim. Evliliğin ilk üç ayı bazı hastalıklardan dolayı bebek düşünmedik nerdeyse 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz ama olmadı. Açıklanamayan infertilite tanisindayim. Haziran 2020den bu yana da düzenli doktor kontrolüne gidiyorum. Pandemi olmasa idi daha erken tedavilere başladık vardır bir hayır. Birde 2020 Ocak ayında eşimle umredeydik orda bol bol dua ettim gönlümden hep geçende ikizlerim olsun isterim kabeye bakıp bol bol dua ettim. Şimdi aceba diyorum ikiz gönlümden geçti diyemi duam kabul olacakta ikizde tüp bebekle oluyor diye normal yolla gebe kalamiyorum mi diye kafamın bir yerinde kurcalıyor beni neyse bu ayrıntıyı gecelim.Tüm testlerimiz yapıldı eşimde bende sıkıntı yok.Haziran ayı 2020de klomen tedavisi başladık olmayınca rahim filmi çektirmek istedim. Ağustos ayında rahim.filmi çekildi temiz çıktı çok şükür. Ekim ayında doktora yeniden gittik kist oluşmuş adet ile atılır dedi. Kasım ayında tekrar doktora gittik klomen tedavisine yeniden başladık 3 ay klomen +ovitrelle iğnesi kullandım. Olumsuz sonuçlanınca bu ay aşılamaya başladık. Şuan Aşılamam yapıldı dedikleri gibi 5 dakika sürede tamamlandı fakat benim rahim ağzı biraz darmis onu açtılar. O yüzden biraz acı çektim ben. Doktor dirayetliymissin maşallah başkası olsa şimdiye çoktan dayanamazdi dedi. Bende acıyor ama çok belli etmedim demekki dayaniliyor. Rahim ağzını açtıktan sonra şimdi bol bol dua et asilamani yapıyorum dedi. Çok şükür yapıldı iki saat olduğum yerde yatmami istedi. Burda okuduğum yorumlarda işlem sonrası herkes kalkıp gittiğini yazmış bana iki saat yat dedi. 1 saatim doldu 1 saatim kaldı bende hep erteledigim buraya yazayım dedim beklerken.
Allah'tan hayırlısı... Zor bir süreç.. yaşayan bilir. O'na sığındık bugün Miraç kandili inşallah hayırlı sonuçlanır. Olmazsa da artık doktora gitmeyi birkaç süre ertelerim diye düşünüyorum. Dualarınıza talibim. Dua eder dua beklerim. Güzel haberlerim olur ise burdan duyururum inşallah. Hepinizin kandili mübarek olsun dua ile selamün aleyküm
Çok güzel hayırlı olsun inşallah tutunur bebeğiniz, aşılama yaptırmak için bi tedavi gerekiyor mu , yoksa karar verdiğimizde yapılıyormu. Mensin hangi döngüsünde yapılır. Bizde bi daha ki aya belki nasip ..Selamün aleyküm..Merhaba Kadınlar Kulübü takipçileri. Uzun süredir uzaktan takip ediyordum bugün yazmak nasip oldu.
2 yıllık evliyim. Evliliğin ilk üç ayı bazı hastalıklardan dolayı bebek düşünmedik nerdeyse 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz ama olmadı. Açıklanamayan infertilite tanisindayim. Haziran 2020den bu yana da düzenli doktor kontrolüne gidiyorum. Pandemi olmasa idi daha erken tedavilere başladık vardır bir hayır. Birde 2020 Ocak ayında eşimle umredeydik orda bol bol dua ettim gönlümden hep geçende ikizlerim olsun isterim kabeye bakıp bol bol dua ettim. Şimdi aceba diyorum ikiz gönlümden geçti diyemi duam kabul olacakta ikizde tüp bebekle oluyor diye normal yolla gebe kalamiyorum mi diye kafamın bir yerinde kurcalıyor beni neyse bu ayrıntıyı gecelim.Tüm testlerimiz yapıldı eşimde bende sıkıntı yok.Haziran ayı 2020de klomen tedavisi başladık olmayınca rahim filmi çektirmek istedim. Ağustos ayında rahim.filmi çekildi temiz çıktı çok şükür. Ekim ayında doktora yeniden gittik kist oluşmuş adet ile atılır dedi. Kasım ayında tekrar doktora gittik klomen tedavisine yeniden başladık 3 ay klomen +ovitrelle iğnesi kullandım. Olumsuz sonuçlanınca bu ay aşılamaya başladık. Şuan Aşılamam yapıldı dedikleri gibi 5 dakika sürede tamamlandı fakat benim rahim ağzı biraz darmis onu açtılar. O yüzden biraz acı çektim ben. Doktor dirayetliymissin maşallah başkası olsa şimdiye çoktan dayanamazdi dedi. Bende acıyor ama çok belli etmedim demekki dayaniliyor. Rahim ağzını açtıktan sonra şimdi bol bol dua et asilamani yapıyorum dedi. Çok şükür yapıldı iki saat olduğum yerde yatmami istedi. Burda okuduğum yorumlarda işlem sonrası herkes kalkıp gittiğini yazmış bana iki saat yat dedi. 1 saatim doldu 1 saatim kaldı bende hep erteledigim buraya yazayım dedim beklerken.
Allah'tan hayırlısı... Zor bir süreç.. yaşayan bilir. O'na sığındık bugün Miraç kandili inşallah hayırlı sonuçlanır. Olmazsa da artık doktora gitmeyi birkaç süre ertelerim diye düşünüyorum. Dualarınıza talibim. Dua eder dua beklerim. Güzel haberlerim olur ise burdan duyururum inşallah. Hepinizin kandili mübarek olsun dua ile selamün aleyküm
Bugün adet oldum tutmadı daha doğrusu adet öncesi kahverengi lekelenmeler geldi bu gece adet sökülür diye hissediyorum amiiin inşallah hayırlı zamanda hayırlı hayırlı gelsin bebislerimizSonucunuz ne çiktı merak ettim.Bende gecen salı 2. Aşılamamı oldum umutla bekliyorum.Rabbim inşaAllah tez zmanda nasip etsin inşaAllah
İnşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olurÇok güzel hayırlı olsun inşallah tutunur bebeğiniz, aşılama yaptırmak için bi tedavi gerekiyor mu , yoksa karar verdiğimizde yapılıyormu. Mensin hangi döngüsünde yapılır. Bizde bi daha ki aya belki nasip ..
Bakarsınız yerleşme lekesidir.İnşaAllah öyledir ve umarım adet olmazsınız.Test yapmış mıydınız?Bugün adet oldum tutmadı daha doğrusu adet öncesi kahverengi lekelenmeler geldi bu gece adet sökülür diye hissediyorum amiiin inşallah hayırlı zamanda hayırlı hayırlı gelsin bebislerimiz
Pek zannetmiyorum test yapmadım daha adetime 2 gün var dün geldi lekeler hala adet sökülmedi ama peceteye gelen önceki adet donemlerim gibi psikolojimi adet olacakmis gibi hazırladım bendeBakarsınız yerleşme lekesidir.İnşaAllah öyledir ve umarım adet olmazsınız.Test yapmış mıydınız?
Merhaba öncelikle tüm yazılanları okudum umarım o kanama yerleşme kanaması dur ve tutmuştur güzel haberler ver inşallah bizde üç yıldır bebek bekliyoruz eşimde sperm sorunu vardı varikoselden ameliyat oldu 6 gecti üstünden bende artık bu ayda olmazsa mayısta aşılama düşünüyorum hangi ilde yaptırdınız devlet mi özel mi acaba ve 2500 lira gayet iyi bir fiyatPek zannetmiyorum test yapmadım daha adetime 2 gün var dün geldi lekeler hala adet sökülmedi ama peceteye gelen önceki adet donemlerim gibi psikolojimi adet olacakmis gibi hazırladım bende
Merhaba öncelikle tüm yazılanları okudum umarım o kanama yerleşme kanaması dur ve tutmuştur güzel haberler ver inşallah bizde üç yıldır bebek bekliyoruz eşimde sperm sorunu vardı varikoselden ameliyat oldu 6 gecti üstünden bende artık bu ayda olmazsa mayısta aşılama düşünüyorum hangi ilde yaptırdınız devlet mi özel mi acaba ve 2500 lira gayet iyi bir fiyat
merhabalr bende yeni katıldım ve benimde dün ilk aşılamam yapıldıSelamün aleyküm..Merhaba Kadınlar Kulübü takipçileri. Uzun süredir uzaktan takip ediyordum bugün yazmak nasip oldu.
Merhaba aşılamanız hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınızmerhabalr bende yeni katıldım ve benimde dün ilk aşılamam yapıldıben 4 yıllık evliyim eşim 3 yıl yurt dışındaydı yılda bir kaç ay geliyordu 1 yıldır deniyoruz ikimizde de sorun yok aciklanamayan infertilite dedi ve aşılama önerdi çünkü bende klomen ve catlatma iğnesi olmuştum bir kaç defa doktorum çok ölümlü konuştu tabi kısmet nasip ama bende aşılamadan sonra 20 dk yattım sonra gidebilirsin dediler
çoook teşekkür ederim umarım olumlu olurMerhaba aşılamanız hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız
Benim aşılama olmadı Mart ayı idi iki ay geçti aradan hayırlısı bakalımçoook teşekkür ederim umarım olumlu olursizin kaçıncı gününüz
normal gecikme mi sizinkiBenim aşılama olmadı Mart ayı idi iki ay geçti aradan hayırlısı bakalım
Yok üstüne üç kez adet oldum aşılama tutmadı yaninormal gecikme mi sizinkipko felan var mı
hadi ya kısmet hayırlısı böyleymiş vakti değilmiş demek ki peki tutmadığını nasıl anlayabiliriz herhangi bir belirti felan yaşamış miydinizYok üstüne üç kez adet oldum aşılama tutmadı yani
Amiin inşallah adet gelmeden önceki belirtilerin aynısı diyebilirim. Günü gelince oldum o yüzden çok belirti aramamak lazım akışında artık her şey..hadi ya kısmet hayırlısı böyleymiş vakti değilmiş demek ki peki tutmadığını nasıl anlayabiliriz herhangi bir belirti felan yaşamış miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?