Aşılama 10/03/2021 ilk Aşılamam

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim kullandığım ilaç gonal f 900 dozluktu 1300 küsur yazıyor internette. Sizin baktığınız gonal f 450 lik doz herhalde o 800 küsur görünüyor internette
AA evet ben ona baktım

Selamün aleyküm hayırlı sabahlar.. Benim aşılama serüvenim olumsuz sonuçlandı. Sabah namazına kalktım adet olmuşum ve üç günüm var daha adet tarihine Demekki ilaçlar iğneler erkene aldı.. Hayırlısı bakalım kismetten öteye yol yok..

Bende sizle aynı durumdayım sorun yok ama kürtajdan sonra hamile kalamadim.Herşeyde bir hayır vardır yada zamani rabbim büyük inşallah tez zamanda hayırlısı ile kendiliğinden evlat nasip eder .

Sonucunuz ne çiktı merak ettim.Bende gecen salı 2. Aşılamamı oldum umutla bekliyorum.Rabbim inşaAllah tez zmanda nasip etsin inşaAllah

Çok güzel hayırlı olsun inşallah tutunur bebeğiniz, aşılama yaptırmak için bi tedavi gerekiyor mu , yoksa karar verdiğimizde yapılıyormu. Mensin hangi döngüsünde yapılır. Bizde bi daha ki aya belki nasip ..

Sonucunuz ne çiktı merak ettim.Bende gecen salı 2. Aşılamamı oldum umutla bekliyorum.Rabbim inşaAllah tez zmanda nasip etsin inşaAllah
Bugün adet oldum tutmadı daha doğrusu adet öncesi kahverengi lekelenmeler geldi bu gece adet sökülür diye hissediyorum amiiin inşallah hayırlı zamanda hayırlı hayırlı gelsin bebislerimiz

İnşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olur karar verdiğinizde adetin en geç 3. Günü kontrole gidiyorsunuz doktor tedaviye engel olacak herhangi bir kist ya da başka bir şey görmüyorsa yumurta büyüten aşamaya geçiyor. Bunu klomen vb hap ile deneyen doktorlar da var gonal f gibi iğnelerle deneyen doktorlarda var. Ben zaten aşılama öncesi 3 ay klomen tedavisi görmüştüm bu kez iğne ile şansı biraz daha artırmaya çalıştık her şey nasip kismet

Bugün adet oldum tutmadı daha doğrusu adet öncesi kahverengi lekelenmeler geldi bu gece adet sökülür diye hissediyorum amiiin inşallah hayırlı zamanda hayırlı hayırlı gelsin bebislerimiz
Bakarsınız yerleşme lekesidir.İnşaAllah öyledir ve umarım adet olmazsınız.Test yapmış mıydınız?

Bakarsınız yerleşme lekesidir.İnşaAllah öyledir ve umarım adet olmazsınız.Test yapmış mıydınız?
Pek zannetmiyorum test yapmadım daha adetime 2 gün var dün geldi lekeler hala adet sökülmedi ama peceteye gelen önceki adet donemlerim gibi psikolojimi adet olacakmis gibi hazırladım bende

Pek zannetmiyorum test yapmadım daha adetime 2 gün var dün geldi lekeler hala adet sökülmedi ama peceteye gelen önceki adet donemlerim gibi psikolojimi adet olacakmis gibi hazırladım bende
Merhaba öncelikle tüm yazılanları okudum umarım o kanama yerleşme kanaması dur ve tutmuştur güzel haberler ver inşallah bizde üç yıldır bebek bekliyoruz eşimde sperm sorunu vardı varikoselden ameliyat oldu 6 gecti üstünden bende artık bu ayda olmazsa mayısta aşılama düşünüyorum hangi ilde yaptırdınız devlet mi özel mi acaba ve 2500 lira gayet iyi bir fiyat

O kanama adet kanaması belirtisi imiş malesef kısmet değilmiş Allah'tan hayırlısı Sizinde inşallah aşılamaya geçmeden kendiliğinden olur inşallah
Ben aşılamayı özel bir hastanede yaptırmıştım Osmaniye Kadirli de.. Paranın yarısı zaten yumurta büyütücü iğneye gitmişti

Anladım teşekkür ederim bilgi için ben Gebze'de yasıyorum İstanbul'da yaptırmayı düşünüyorum nasipse inşallah tez zamanda kavusuruz bebişlerimize

merhabalr bende yeni katıldım ve benimde dün ilk aşılamam yapıldı ben 4 yıllık evliyim eşim 3 yıl yurt dışındaydı yılda bir kaç ay geliyordu 1 yıldır deniyoruz ikimizde de sorun yok aciklanamayan infertilite dedi ve aşılama önerdi çünkü bende klomen ve catlatma iğnesi olmuştum bir kaç defa doktorum çok ölümlü konuştu tabi kısmet nasip ama bende aşılamadan sonra 20 dk yattım sonra gidebilirsin dediler

Merhaba aşılamanız hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız

hadi ya kısmet hayırlısı böyleymiş vakti değilmiş demek ki peki tutmadığını nasıl anlayabiliriz herhangi bir belirti felan yaşamış miydiniz
Amiin inşallah adet gelmeden önceki belirtilerin aynısı diyebilirim. Günü gelince oldum o yüzden çok belirti aramamak lazım akışında artık her şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…