Aşılama 10/03/2021 ilk Aşılamam

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amiin inşallah adet gelmeden önceki belirtilerin aynısı diyebilirim. Günü gelince oldum o yüzden çok belirti aramamak lazım akışında artık her şey..
ben 2 gündür her an adet olacakmışım hissi var ama adetime 5 gün var daha bilmiyorum ya koku duyarliligim artmış sadece

canım son durumun ne bana bugün mesaj atmışlar test yaptırın diye erken yapmışım 3 gün testi adetime gün var bekliycem
Hadi inşallah güzel haberler gelir ben aşılamadan sonra ara vermiştim tüp bebeğe başladık bizde bakalım. Bir haftadır iğne kullanıyorum yarın yumurta kontrolü yapılacak

merhaba sizin aşılama sonucunuz ne oldu acaba

İnşallah güzel haberi almışsınızdır. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

Amiiin inşallah aşılamadan beklediğimiz sonucu alamadık hayırlısı böyle imiş tüp bebek tedavisine başladık bakalım
Hayırlı olsun.. Rabbim inşallah bu sefer nasip eder.. Eylül gibi bu sürece biz de başlicaz. Bakalım sonuç ne olacak. 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi ile denedik olmadı

Hayırlı olsun.. Rabbim inşallah bu sefer nasip eder.. Eylül gibi bu sürece biz de başlicaz. Bakalım sonuç ne olacak. 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi ile denedik olmadı
Evet bizde bir ay klomen denedik rahimmfilmi cekildi sonra 3 ay daha klomen çatlatma iğnesi denedik olmadı aşılama denedik olmadı sıra tüp bebek dedi hayırlısı Allah'tan en iyisini Rabbim bilir

Evet bizde bir ay klomen denedik rahimmfilmi cekildi sonra 3 ay daha klomen çatlatma iğnesi denedik olmadı aşılama denedik olmadı sıra tüp bebek dedi hayırlısı Allah'tan en iyisini Rabbim bilir
Hayırlı olsun inşallah. Rabbim bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin

hayırlısı olsun ben üst üste hiç denemedim klomen tedavisini hep bir ay denedik bıraktık aşılama da da tekrar denemiycem şimdilik dün regl oldum zaten umarım sen olumlu sonuç alırsın canım

aşılamanın 12. günü yaptırdım doktorum öyle demişti ama.negatif çıktı ve tam vaktinde regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…