- Konu Sahibi Sevilayerdogan
Allah razı olsun cnm darısı isteyen herkese olsunİnşallah kucağına sağlıklı sıhatlı almayıda nasıp etsin çok sevindim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun cnm darısı isteyen herkese olsunİnşallah kucağına sağlıklı sıhatlı almayıda nasıp etsin çok sevindim
809 cnmKaç çıktı sonuç canım
Günaydın Yoldayım hastaneye gidiyorum dua et bana ne olur809 cnm
Allahım yar ve yardımcın olsun.inşallah güzel sonuçlar alacksın bak içim kıpır kıpır oldu.Günaydın Yoldayım hastaneye gidiyorum dua et bana ne olur
İşimiz rast gitti 5dk verdik kanı Allah bana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah 2saat bekleyeceğizAllahım yar ve yardımcın olsun.inşallah güzel sonuçlar alacksın bak içim kıpır kıpır oldu.
çok şükür cnm hadi şanslı geliyor o zman desene çok şükürİşimiz rast gitti 5dk verdik kanı Allah bana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah 2saat bekleyeceğiz
Ay kurban olurum ağzına inşallah gelsin de kuzumçok şükür cnm hadi şanslı geliyor o zman desene çok şükür
ayyyyyyy cnmm benmn hadi hayırlı olsun gözümüz aydın kuzum
kaç çıktı değerin? doktorunu aradın mı?
264 çıktı evet konuştum canım perşembe tekrar kan vereceğimkaç çıktı değerin? doktorunu aradın mı?
ohh maşallah cnm264 çıktı evet konuştum canım perşembe tekrar kan vereceğim
Çok mutluyum valla içim içime sığmıyor inşallah keseyide kalp atısınıda duyarsam çok rahatlıyacamohh maşallah cnm
ayy hadi inşallah cnm mbenm hayrılsıı ile o da olur inşallahÇok mutluyum valla içim içime sığmıyor inşallah keseyide kalp atısınıda duyarsam çok rahatlıyacam
Bu gününe çok şükür rabbim isteyen dileyen bütün kullarına nasip etsin inşallahayy hadi inşallah cnm mbenm hayrılsıı ile o da olur inşallah