Kızlar merhaba Ben 72 Arkadasım 68 Kilo kendimizi motive etmek amacıyla ( sizlerinde katkılarıyla tabi) konu açalım dedik
Hergün neler yediğimizi yazmaya karar verdik tabi birde kalori hesabı yaparsak süper olur
Neyse cok fazla uzatmayayım eğer sizlerde bizim kilomuza yakınsanız sizlerde katılın beraberce verelim kilocuklarımızıııı
Kızlar merhaba Ben 72 Arkadasım 68 Kilo kendimizi motive etmek amacıyla ( sizlerinde katkılarıyla tabi) konu açalım dedik
Hergün neler yediğimizi yazmaya karar verdik tabi birde kalori hesabı yaparsak süper olur
Neyse cok fazla uzatmayayım eğer sizlerde bizim kilomuza yakınsanız sizlerde katılın beraberce verelim kilocuklarımızıııı
Günaydınn diyetimizin ilk günü başlamış bulunmaktaa
Saat 9:30da uyandım ve hemen kahvaltımı yaptım yediklerim şunlar;
1dilim çavdar ekmeği: 61 Kl
2siyah zeytin: 18 Kl
1yeşil zeytin: 5Kl
1Çay bardağı meyve suyu: 50 Kl Toplamda 134 Kalori almışımm
Yediklerimizin kalorilerini yazarsak öğrenmek isteyenlerede yardımcı olmuş oluruz diye düşündüm
Öğlen yine 1,5 cordon blue: 387Kl
1domates: 9Kl
1yk yoğurt:15Kl yediimm Toplam sabahla beraber 586Kl yarım saatte yürüdüm 108Kl gitti ordan kaldımı bana 478 Kalori
Birazdanda 1Tabak Dolusu Salata(2 porsiyona denk geliyor oda toplam 246Kl) ve 1Adet fırında Çipura(219) yiyeceğim
Bugünü Toplam 943Kalori ile kapatamayacagım çünkü 2 adette mısır yicem
128 * 2 = 256Kl + 943Kl = 1199Kalori ile günü bitiricem cok şükürr
Aferin iyi gidiyorsun bebişiim
Ben dün akşam bir Bir tabak makarna ve 2yk yoğurt yedim sonra kız istemeye gittik kuzenime ya ordada Kola,Kahve,Börek kek pasta birsürü sey yapmıslar veeee ben hiçbirinden almadımmm kendime burdan kocaman teprik koyuyorumm
Bu sabahta yarım domates,az peynir,yarım çaybardağı meyvesuyu ve yarım dilim ekmek yedimm göbişimin azaldıgını farkettim bugün