- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi nailenamel
-
beren saat kenan doğulu hiç anlamadığım şeyler.Evlilik bağı olsa da çiftler anlaştığı sürece başkalarıyla flört edip cinsel ilişki yaşayabiliyor. Evlenmek için uygun kişiliğe sahip olmayıp yine de evlenen çiftler için uygun evlilik çeşidi bence.
Ünlüler de bu şekilde evlilik yaşıyor ama kadınlar çok kaldıramıyor gibi. Ben yabancıları biliyorum Türk ünlülerden pek emin değilim ama Kenan- Beren Doğulu böyle bir evlilik sürüyor bence boşanmadıkları için insanlara farklı geliyor boşatmaya çalışıyorlar
Türkiyede uygulanması mümkün değil gibi o kadar yaygın olmaz kadınlar bu durumu kaldırsa da kıskanç erkekler karısının başka erkeklerle flört ettiği düşüncesiyle gözünü karartabilir.
Ama bence eşitlik olduğu sürece evliliğe uygun olmayıp evlenen kişiler deneyebilir.
Benim ailem daha tanımadan pek istemiyorlar çünkü başka şehre gelin gidecek olmam ve henüz iş bulamayışımailenı ıkna etme dınle ahh ahh dıye benım gıbı kafanı taslara vurma eger aılen yok dıyorsa nedenı ne
lütfen aılenı dınle ıstersen konumu oku ben aılemı dınlemedım ve sonuc bakk onlar senın goremedıgını goruyorlar emın olBenim ailem daha tanımadan pek istemiyorlar çünkü başka şehre gelin gidecek olmam ve henüz iş bulamayışım
Öyle gibiler emin değilim tabiiKenan doğulu Beren saat çifti öyle mıymış hiç bilmiyordum
Bilen de vardır bilmeyen de herhalde. Bilmeyenler cinsel hayatlarını sorguluyor genelde.Eşlerin haberi oluyor k m u ki
Merhabalar hanımlar 26 yaşımdayım 2 aylık bir evliliğim var ama sürdüremiyoruz. Henüz yeni evli oldugumuz için hemen boşanmak istemedik aileler için, ama 1 yıl dolduktan sonra anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu süre içinde evin içinde nasıl davranmalıyım. düşman değiliz ev işlerine yardımcıdır kendisi . ama bu evliliğin açık ilişki olmasınıda istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum
Nedeni evlilikten önce bana ihanet etmesi aştım sandım düzelir sandım bana elinden geleni yapacağını söyledi . ki yaptıda herkonuda destek oldu olmaya devam ediyor ama bende sevgi tükenmiş malesef.
Evlilikten once diye yazmıs ya2 Aylık evlisin ve eşin ihanet mi etti? Allah binbir belasını versin, şerefsizin. Madem neden evlendi? Ev işlerinde yardımcı olsa ne olur kızım adam daha yeni evlendin hemen ihanet etmiş. Hayır ne ara aldattı onu da anlamadım ben şimdi..
Evlilik öncesi olan birseyi bukadar isitip o ne sürmek tabiki önünüzü göremezsiniz ama içinizde bittiyse hersey ve 10 ay icindede değişen bişey olmazsa bosaninMerhabalar hanımlar 26 yaşımdayım 2 aylık bir evliliğim var ama sürdüremiyoruz. Henüz yeni evli oldugumuz için hemen boşanmak istemedik aileler için, ama 1 yıl dolduktan sonra anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu süre içinde evin içinde nasıl davranmalıyım. düşman değiliz ev işlerine yardımcıdır kendisi . ama bu evliliğin açık ilişki olmasınıda istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum
Nedeni evlilikten önce bana ihanet etmesi aştım sandım düzelir sandım bana elinden geleni yapacağını söyledi . ki yaptıda herkonuda destek oldu olmaya devam ediyor ama bende sevgi tükenmiş malesef.
Gecen kenan doğulu ile beran saat sarmaş dolaş göruldü. Ayrilmiyorlar.beren saat kenan doğulu hiç anlamadığım şeyler.
ikisi de kendi kafasinda..
kenan doğulu üzgün..
sanirim çocuk meselesi anlaşamiyorlar
beren kısırmış. amerikada tedavi felan görüyodu.
bide kaynanasiyla anlaşamiyordu.
bla bla..
şimdi beren kendine başka sevgili bulmuş daha boşanmadan.
zaten ilişkileri bitmiş resmi olarak boşanamadilar.
Ev arkadaşı gibi olun yalnız bence akışına bırakınca zaman merhem oluyor yaralara ihanete bir şey diyemem asla affetmesi hazmetmesi zordur. Ama nedense 10 ay sonra bu yuva kurtulur gibi hissettim . Aldatılmadım ama eşimi asla affetmem derken 6 ay sonra mutlu bir evliliğim olduMerhabalar hanımlar 26 yaşımdayım 2 aylık bir evliliğim var ama sürdüremiyoruz. Henüz yeni evli oldugumuz için hemen boşanmak istemedik aileler için, ama 1 yıl dolduktan sonra anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu süre içinde evin içinde nasıl davranmalıyım. düşman değiliz ev işlerine yardımcıdır kendisi . ama bu evliliğin açık ilişki olmasınıda istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum
evet şaşirtti hepimiziGecen kenan doğulu ile beran saat sarmaş dolaş göruldü. Ayrilmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?