- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
- Konu Sahibi nailenamel
-
Haklısınız.. dava mı açayım ben şimdi.. ne diye açıcam ki anlaşmalı olmuyo bile 2 ay oldugu içinsanırım siz hırs yapmışsınız
hazmedememişsiniz ayrılmayı ve bi nevi intikam almak için evlilik yoluna girmişsiniz
ama kendinize ediyosunuz tek taraflı olmuyor..
bilet alır gibi 10 ay sonraya boşanma anlaşması yapmak hiç mantıklı değil..
ya tamamen akışına bırakırsınız ya da hemen bitirirsiniz..
bitirmeniz sizin yararınıza olacaktır zira aldatılmak güven zedelenmesi tamir edilebilir şeyler değil
ömür boyu sizin kamburunuz olur..
İnandim ve soklandim,Allah muhafaza,neler var=/Millet yorumumda şoklanmış ama olay gerçek. Kız 5 yıldan sonra oturum alınca boşanacaktı o zaman.
Hülya Avşar'da kör ve dilsizdi ama kulaginin dibinde bağırdılar Ferayeeeeeee diye,nereye kadar kör ve dilsiz?iyi de ben nişanlıyım şuan ve 33 yasındayım evlilik guzel hele güzel bi adama denk gelmişsiniz çokta guzel ama öyle bekar yada nişanlılık gbi takıldıgınz gibi değil ki yani bnn bilincindeyim en azından..evlilik her 2 tarafında idare edebileceği bişy .. Kadın kör ve dilsiz , erkekte sağır oldugu sürece yürütülür tabi bundan kastım ufak tefek seylerde..
madem bu adamı affetmedinz kendi içinzde neden devam ettinz mademevlendnz o zaman az mücadele edin 2 ay çok erken bir süre..
Ben bu adamdan eninde sonunda boşanıcam ama üzerinde etki bırakmak istiyorum yani beni bu kadar üzdü kendiside mutlu olamasın. iyi geçinip birdenmi boşansam.. Değer mi stratejiye
Haklısınız.. dava mı açayım ben şimdi.. ne diye açıcam ki anlaşmalı olmuyo bile 2 ay oldugu için
paravan evlilik nedir?bende girdim vallahi.paravan evliliği burda duydum.bir de şimdi açık evliliği duydum.başka evlilik çeşidi varsa söyleyin kızlar vallahi bilmiyorum
10 ay çok uzun süre bu yazdığınızdan sonra da boşanmayacaksınız gibi geliyor 10 ay sonra. Bence kendi içinizde çözeceksiniz sorunlarınızıTepki derken annem çok üzülür. Aldatması konusunda net bilgiye sahip değilim yani cinsel ilişki oldu mu olmadı mı ondan emin değilim. Ben bazen çok kırıcı olabiliyorum onu kırdım her konuda özgüvenini yerle bir ettim. Eğer sadece konuştuysa dertleştiyse kabul edebilirim benimde bazen ihtiyacım oluyor başka bi sese başka bi yoruma . Ama cinsel ilişki olup olmadıgı konusunda net olamadıgım için çok bocalıyorum olmadı diyor ama tam içim rahat olmuyor hep tedirginim mutsuzum
paravan evlilik nedir?
Cinsel yönelimin farklı olduğu halde heteroseksüel gözükmek için evlilik yapmak demek. Gay bir adamın yada lezbiyen bir kadının evlenip çocuk sahibi olması türkiyede çok yaygın aslındaparavan evlilik nedir?
ailenı ıkna etme dınle ahh ahh dıye benım gıbı kafanı taslara vurma eger aılen yok dıyorsa nedenı neEvlenmeden önce birbirinizi tanıma süreniz ne kadar olmuştu ? Bende 26 yaşındayım ve evlenmek için ailemi ikna aşamasındayım bunları atlattıp evlenmişsiniz biraz daha zaman verin bence evliliğinize belki de 3 ay sonra vazgeçeceksiniz boşanmaktan.
Yani zamanında alamadığınız bi karar için karşı tarafı bu kadar zor duruma sokmaya ne gerek vardı? Düğün dediğiniz şey masraf yorgunluk vs vs.Merhabalar hanımlar 26 yaşımdayım 2 aylık bir evliliğim var ama sürdüremiyoruz. Henüz yeni evli oldugumuz için hemen boşanmak istemedik aileler için, ama 1 yıl dolduktan sonra anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu süre içinde evin içinde nasıl davranmalıyım. düşman değiliz ev işlerine yardımcıdır kendisi . ama bu evliliğin açık ilişki olmasınıda istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum
Nedeni evlilikten önce bana ihanet etmesi aştım sandım düzelir sandım bana elinden geleni yapacağını söyledi . ki yaptıda herkonuda destek oldu olmaya devam ediyor ama bende sevgi tükenmiş malesef.
Eşlerin haberi oluyor k m u kiCinsel yönelimin farklı olduğu halde heteroseksüel gözükmek için evlilik yapmak demek. Gay bir adamın yada lezbiyen bir kadının evlenip çocuk sahibi olması türkiyede çok yaygın aslında
Kenan doğulu Beren saat çifti öyle mıymış hiç bilmiyordumEvlilik bağı olsa da çiftler anlaştığı sürece başkalarıyla flört edip cinsel ilişki yaşayabiliyor. Evlenmek için uygun kişiliğe sahip olmayıp yine de evlenen çiftler için uygun evlilik çeşidi bence.
Ünlüler de bu şekilde evlilik yaşıyor ama kadınlar çok kaldıramıyor gibi. Ben yabancıları biliyorum Türk ünlülerden pek emin değilim ama Kenan- Beren Doğulu böyle bir evlilik sürüyor bence boşanmadıkları için insanlara farklı geliyor boşatmaya çalışıyorlar
Türkiyede uygulanması mümkün değil gibi o kadar yaygın olmaz kadınlar bu durumu kaldırsa da kıskanç erkekler karısının başka erkeklerle flört ettiği düşüncesiyle gözünü karartabilir.
Ama bence eşitlik olduğu sürece evliliğe uygun olmayıp evlenen kişiler deneyebilir.
Evet bende görüşmesin istiyorum. ama ayrıyken cinsellik yaşamak ne kadar uygun olur ne kadar kaldırabilirim bilmiyorum
evet ama ben şuan boşanma + tepkileri kaldıramam. o kadar güçlü hissetmiyorum
Yazık yaa kızın haberi rızası yok nasıl kiymislar vicdansizlarAklıma Almanya'da evli bir çift geldi. Kızı Türkiye'den gelin olarak getirmişlerdi, erkek ailesinin baskısıyla bu kızla evlenmişti. Ev arkadaşı gibi yaşıyorlardı ama adam gidip erkek arkadaşıyla birlikte oluyordu.
beren saat kenan doğulu hiç anlamadığım şeyler.Evlilik bağı olsa da çiftler anlaştığı sürece başkalarıyla flört edip cinsel ilişki yaşayabiliyor. Evlenmek için uygun kişiliğe sahip olmayıp yine de evlenen çiftler için uygun evlilik çeşidi bence.
Ünlüler de bu şekilde evlilik yaşıyor ama kadınlar çok kaldıramıyor gibi. Ben yabancıları biliyorum Türk ünlülerden pek emin değilim ama Kenan- Beren Doğulu böyle bir evlilik sürüyor bence boşanmadıkları için insanlara farklı geliyor boşatmaya çalışıyorlar
Türkiyede uygulanması mümkün değil gibi o kadar yaygın olmaz kadınlar bu durumu kaldırsa da kıskanç erkekler karısının başka erkeklerle flört ettiği düşüncesiyle gözünü karartabilir.
Ama bence eşitlik olduğu sürece evliliğe uygun olmayıp evlenen kişiler deneyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?