- 23 Ağustos 2019
- 746
- 1.987
- 113
- 36
- Konu Sahibi handeac123
-
Bebeğiniz kaç aylıkArkadaşlar bi gidip çocuk durmadı diye erken kalksaydiniz demişsiniz ama bebeğin uyku saati 8 gibiymiş düğün 9 da başlıyor ki 9 da yeni yeni başlar hemen gelin damat ortam hazır olmaz kimseye görünemezler ki az oturup kalksinlar düğün başlayana kadar 10 olur cidden uyku saati alışık olan bir bebek için uykusuzluk mümkün değil benim kızım 8 i bi kaç dk geçsin yıkar ortalığı bebeği 9 a kadar uyanık tutup düğüne nasıl götürecek bence evine gidip katılamayacağız demekle yanlış yapmışsınız hiç girmeyecektiniz öyle islere eşiniz akşam düğüne gidecek bizim hanım çocukla kaldı bugün biraz mizmizdi da erken uyudu diyecekti oldu bitti
Merhaba arkadaslar esimin amcasinin cocugunun dugunu vardi aksam 9da basliyordu kizim 8 9 da uyuyor o saatlerde ve durmuyor cok hareketli ozelikle uykusuzluga tahamulu yok. eşim bisey olmaz deyip durdu bizde oğlende evlerine gittik 1saat oturduk gelemiyecegimizi soyledik. Ama eşimle şiddetli kavga ettik ayip olmuş cok ben kendi akrabalarim bile goturmuyorum. 3 4 yaş gelsin kendi koşturacak zaten dedim.şuan konuşmuyoruz Sizce kim hakli.
Aynen benim kızım 5 yaşındaEşin haklı. 3/4 yaş ne alaka o yaş gelince gece yarisinda mi uyuyor bu bebeler. Senin gitmek canın istememiş çocuğa kılıf uydurmussun.
Eşi de haklı değil ki. Madem çocuk sıkıntı olacak gibi görülüyor, tek gidersin.eşiniz haklı diyenleri anlamıyorum. eşiniz tek başına gitseydi. el kadar bebeğe o kadar kalabalık ve gürültü ile eziyet etmenin ne gereği var? yatma saatinden sonra da çok huzursuz oluyorlar. bence karşı taraf anlayış gösterir buna. hatta düğünün ortasında çığır çığır ağlayan bir bebek istemez kimse. ben olsam ben de gitmezdim, iyi yapmışsınız.
11Bebeğiniz kaç aylık
Uzak olmakla tek gidememenin baglantisini cozemedim .Mesafe cok uzakti ve kavga ettik o yuzden
İyi de kadın yollamamış değildir ki adam sırf sinirinden kendi gitmedi kesinDünya sizin bebenizin etrafında dönmüyor.
Bebeğin düzenini bozmak istemeyişiniz anlaşılır, bunda sorun yok ama eşiniz düğüne tek başına katılabilirdi.
Değişik bir düşünce şekliniz var.
Eşiniz haklı. Gayet haksızsınız. Gidip 1 saat dursaydınız hiç birşey olmazdı.Merhaba arkadaslar esimin amcasinin cocugunun dugunu vardi aksam 9da basliyordu kizim 8 9 da uyuyor o saatlerde ve durmuyor cok hareketli ozelikle uykusuzluga tahamulu yok. eşim bisey olmaz deyip durdu bizde oğlende evlerine gittik 1saat oturduk gelemiyecegimizi soyledik. Ama eşimle şiddetli kavga ettik ayip olmuş cok ben kendi akrabalarim bile goturmuyorum. 3 4 yaş gelsin kendi koşturacak zaten dedim.şuan konuşmuyoruz Sizce kim hakli.
Allah bağışlasın
Merhaba arkadaslar esimin amcasinin cocugunun dugunu vardi aksam 9da basliyordu kizim 8 9 da uyuyor o saatlerde ve durmuyor cok hareketli ozelikle uykusuzluga tahamulu yok. eşim bisey olmaz deyip durdu bizde oğlende evlerine gittik 1saat oturduk gelemiyecegimizi soyledik. Ama eşimle şiddetli kavga ettik ayip olmuş cok ben kendi akrabalarim bile goturmuyorum. 3 4 yaş gelsin kendi koşturacak zaten dedim.şuan konuşmuyoruz Sizce kim hakli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?