10 aylık evliyim ve evimi terkettim

beni köle almış başka denecek birşey yok sadece yuvam yıkılmasın diye çabalıyorum çok zor kurdum ben o yuvayı bir anda parçalansın istemiyorum aslında çok sabırlı bir insanım ondan kaybediyorum belkide çokmu şey istiyorum bilmiyorum beni birazcık olsun anlasın bana bir gram güvensin ben evlendikten sonra neler duydum ama eskide kalmış diye birşey demiyorum gerçi içim içimi yiyor bende çok kıskancım ama ben ona sonsuz güveniyorum aldatma konusunda felan ama o bana güvenmiyor asıl benim güvenmemem gerekiyor ...

ay bu ne yaaa okurken ben fena oldum ezık mıdır nedır,sen nıye gıttınkı onu almasaydın eve.
yada çık işten baksın sana madem buı kadar kıskanc ruh hastası o bence,ne demek calısırken telefonu acık bırakmak,şaka gıbı . kendıne guvenı yok onun özel olmazsa sadece merask ettıgım için soruyorum cok kıskanc ınsanların cınsel performansları kotu oluyormus kendılerıne guwenlerı olmuyormus acaba bundan mı?

10 ay gibi bir sürede birbirinize alisma icin kisa bir zaman..bu surece birde hamilelik ve ardindan bebeginizi kaybetmeniz(basiniz sagolsun) eklenmis haliyle birbirinizin hareketlerine tahammul sinirlariniz asilmaya baslanmis..en iyi cozum sabir ve ani kararlar vermeden etraflica dusunme olucaktir....

düzelir diye bekleme canım ,iş olacağına varır,sen yeterince mücadele etmişsin,tamam sen çok sevmişsin bırakta o da senin kadar eviyormu gör bakalım,seven adam senin eşinin yaptıklarını asla yapmaz kaldıki gurur hiç yapmaz...benim diyeceğim kurtul ondan zaten çalışıyomuşsun hayatına temiz bir sayfa aç tabi şayet o mücadele etmezsse yok gelirde özür dileyip hatasını telafi ederse elbette ona fırsat ver...yoksa bu iş böyle olmaz...bende çalışıyorum eşim bana işlerde falan hiç yardım etmez,bebeğimi daha bir gece kalkıp kucağıma getirmemiştir ama eşim diyo ben sevmiyorum ,anlamıyorum işten güçten sende kendine harap etme diyo temizlikçi de tut,bakıcıda tut...yani eğer eşin yardımcı olmuyosa bunları karşılamalı..bende bu saçma kıskançlığı anlamam benim okulumdada var böyle öğretmenler bayan çalışıyo ama eşi ona erkeklerle aynı ortamda olmayacaksın,oturmayacaksın falan diyo.kadın ise tenefüslerde bile sınıfında oturyo...var mı böyle saçmalık..g..tün yiyosa çalıştırma o zaman karını ,yok yemiyosa kes sesini üzerine düşen görevi yap erkek gibi

Canım benim
evlenince değişir,
olmadı e baba olunca değişir,
yok gene olmadı bi 2.ciyi doğurayımda...
Kaç kişinin hayatı bu beklentiyle geçti gitti biliyor musun.
Malesef bu tip huylar değişmiyor. Ailesinede bu tavırları gösterdiğini yazmışsın. Bazı insanlar nedense ''her koşulda haklı''oluyorlar.
Kıskançlık, şiddet eğilimi, bencillik gibi huylar kişilik zaafiyetidir canım değişmesini bekleme, değişir mi diye sorma.
Sen katlanabilecekmisin onu düşün. Çünkü zamanla sevginden geriye pek birşey kalmayacak.

cnm Rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin...
ama bana göre doğru olanı yapıyorsun bir ekmek gibi görülebilir ama birikmişlik var... çok fevri biri anladığım kadarıyla rahatınada düşkün ileride çocuğunuz olsaydı daha kötü durumda olacaktınız... ki eğer şimdi dönersen şiddetin gelmeside an meselesi olur söyliim...
en ufak bir olayda ortalığı ayağa kaldıran adamdan başka ne bekleyebilirsin ki

Rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin

akşam dayanamadım işten çıkmadan kayınvalidemi aradım söyledim kadın şok oldu akşam buraya geliyorsun dedi bende gittim eşimde 10 da geliyor normalde aramışlar burda gel demiş gelmedi kayınpederimede kayınvalidem söylemiş geldi eve aramış eşimi bekle geliyorum demiş sonra bizide aldı gittik beraber bir gittimki sinirli sinirli oturuyor babam başladı oğlum sizin derdiniz ne ne yapmaya çalışıyorsun nedemek telefon açık kalacak yaa sen o zaman düzgün bir iş bul çok paralı karını çalıştırma ama baba pek işleri olmuyor telefonu açık kalabilir boş boş oturuyorlar ben girdim araya tabii telefonum açık kalmasada saatte bir arayıp rapor veriyorum dedim tabi ben ağlamaya başladım kayınpederim bu kızı bu müberek gecede ağlatıyorsun bu sana revami dedi ben aldım sen sevdin sen aldın o işyerinde çalıştyığınıda biliyordun gerçi başka işyeri olsun ordada aynsıını yapacak..işten ayrılsam evden çıkarmayacak o başka bayağı bir bağırdı bundan sonra bir şey olduğunu duyum seni atarım kızım o benim onu alırım senide süründürürüm dedi bagırdı çağırdı sonra kalkın barışın dedi bende annenizle küstüğümde böyle barışırdık dedi..ben tabi kalkmadım zorla elimi tuttu kaldırdı bir daha sarıldık birbirimize..sonra onlarea gittik savur yaptık orda kaldık bende işe geldim bir şey demedi tek bazalı yatak vardı iki tane kaynanam ayrı yatın sıkışlmayın bu sıcaskta dedi bende tam yatacaktım buraya gel burda yat dedi sarıldı bana o kadar çok mutlu oldum ki onunla küs olduğum zaman mutlu oolamıyorum...tekrar edecek biliyorum huylu huylu vazgeçmez ....bunları anlattığımı duysa bu sefer boşar beni internet alemini sevmiyor hiç..

senin adına çok sevindim.helal olsun kayınvalden ve kayınpederine gerçekten takdir ettim..ama eşinin bunu tekrar ederse kabullenmemelisin bir şans verdiğini ve bir daha tekrarlanırsa asla geri dönmeyceğini anlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…