düzelir diye bekleme canım ,iş olacağına varır,sen yeterince mücadele etmişsin,tamam sen çok sevmişsin bırakta o da senin kadar eviyormu gör bakalım,seven adam senin eşinin yaptıklarını asla yapmaz kaldıki gurur hiç yapmaz...benim diyeceğim kurtul ondan zaten çalışıyomuşsun hayatına temiz bir sayfa aç tabi şayet o mücadele etmezsse yok gelirde özür dileyip hatasını telafi ederse elbette ona fırsat ver...yoksa bu iş böyle olmaz...bende çalışıyorum eşim bana işlerde falan hiç yardım etmez,bebeğimi daha bir gece kalkıp kucağıma getirmemiştir ama eşim diyo ben sevmiyorum ,anlamıyorum işten güçten sende kendine harap etme diyo temizlikçi de tut,bakıcıda tut...yani eğer eşin yardımcı olmuyosa bunları karşılamalı..bende bu saçma kıskançlığı anlamam benim okulumdada var böyle öğretmenler bayan çalışıyo ama eşi ona erkeklerle aynı ortamda olmayacaksın,oturmayacaksın falan diyo.kadın ise tenefüslerde bile sınıfında oturyo...var mı böyle saçmalık..g..tün yiyosa çalıştırma o zaman karını ,yok yemiyosa kes sesini üzerine düşen görevi yap erkek gibi