- 12 Ekim 2022
- 180
- 110
- 23
- 43
Çok çok erken daha bence beklememiz en güzeli canım.varmı sende bir belirti?Bende aynı dayanamayip ilk yapan hangimiz oluruz bilmiyorum ama test yapan olursa sonucu bizlerle de paylaşın lütfen merak ediyoruz valla
Göğüste hassasiyet var arada bı çok da belli olmayan sancılar karın ağrısı gibi gelip geçici şiddeti olmayan usutuode hasta olmuş gibi gibi bişi embriyolardan olduğunu düşünmüyorum açıkçası ama bakalım bir kaç güne düğ üm çözülürÇok çok erken daha bence beklememiz en güzeli canım.varmı sende bir belirti?
Aynı aynıyız.Hayırlısıyla pozitifler gelsin inşllhGöğüste hassasiyet var arada bı çok da belli olmayan sancılar karın ağrısı gibi gelip geçici şiddeti olmayan usutuode hasta olmuş gibi gibi bişi embriyolardan olduğunu düşünmüyorum açıkçası ama bakalım bir kaç güne düğ üm çözülür
Rabbim sağlıkla kucağımızı doldursun inşallahSelam kızlar, 10 ekimde dondurulmuş iki embriyo transferi oldum, ilk gün açık pembe leke geldi, az öncede akıntıyla bir leke geldi ama bu sefer rengi koyu kırmızıydı, karın ağrım var, sürekli yatmadım aksine bol bol yürüdüm, ilkinde hep yatmıştım, bunda daha az dikkat ediyorum, bakalım nolcak, 4.gün embriyosu a kalite
Bakalım hayırlısı belirtim da yok, içimde tuhaf hisslerRabbim sağlıkla kucağımızı doldursun inşallahBol bol değilde orta karar az az kendini yormadan yürü istersen canım İnşallah o lekeler tutunma belirtisidir
Hayırlısıyla pozitif haberi veririsin inşallah cnm ilk kimd n haber alucaz bakalım hep yakın günler yada aynı gün transferSelam kızlar, 10 ekimde dondurulmuş iki embriyo transferi oldum, ilk gün açık pembe leke geldi, az öncede akıntıyla bir leke geldi ama bu sefer rengi koyu kırmızıydı, karın ağrım var, sürekli yatmadım aksine bol bol yürüdüm, ilkinde hep yatmıştım, bunda daha az dikkat ediyorum, bakalım nolcak, 4.gün embriyosu a kalite
Ben şuanda arabeks dinleyıp ağlıyorumBakalım hayırlısı belirtim da yok, içimde tuhaf hissler
Kuzu dondurulmuş transfer öncesinde ne ilaç kullandın ? Birşey verdiler miHayır Mart ayında yumurta toplama işlemi yapıldı nasipte Ekim'de transfer olmak varmışdondurulmuş embriyo transferi oldum ben
Adetin ikinci günü estrofeme başladım transfere başladım ve halada kullanıyorum oksopar ve progesteron bogekten iğne devamında coraspirin ve folik asitKuzu dondurulmuş transfer öncesinde ne ilaç kullandın ? Birşey verdiler mi
Anladım kuzumm çok sağolAdetin ikinci günü estrofeme başladım transfere başladım ve halada kullanıyorum oksopar ve progesteron bogekten iğne devamında coraspirin ve folik asit
Rabbim yardimcin olsun kuzunu sana bagaslasin inşallah cnm progesteron iğneyi doktor yazsada sigorta odemiyo zaten kendin alabilirsin eczanedenKanamam devam ediyor kızlar, pruluton depo vuruldum hala kan geliyo adet gibi, progestan tableti iğneye çevirdiler ama onu da dr yazmadı, benim transfer başka ilde oldu çünkü...beta yaptılar negatif moralim çok bozuk, sanırım olmadı...
Doktorumla iletişime geç canım en doğru bilgiyi o verir hakkında hayırlısı olsun inşallahEczane devlet ödüyo dedi ama bilmiyorum, hemşire de kanaman durursa hapa devam et iğne ağır dedi, pazartesi 12.48 transferim
Bende çok baş dönmesi oluyor ya sersem gibiyimKızlar nasılsıniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?