Sürekli yatıyorsan ondan olabilirBende çok baş dönmesi oluyor ya sersem gibiyim
Sürekli yatıyorsan ondan olab
Sürekli yatıyorsan ondan olab
İş yapmıyorum ama sürekli yatmiyorum ama bu kez başim döndüğü için uzanma ihtiyacı duyuyorum
Rabbim yardım etsin.Dualarım seninleKanamam devam ediyor kızlar, pruluton depo vuruldum hala kan geliyo adet gibi, progestan tableti iğneye çevirdiler ama onu da dr yazmadı, benim transfer başka ilde oldu çünkü...beta yaptılar negatif moralim çok bozuk, sanırım olmadı...
Bugün transfer gününü sayarsak altıncı günüm sağ kasığım çok ağrıyor ve sağ ayağım çekiliyor sizde varmı bi belirti kızlarKızlar napıyosunuz dinlenerekmi grçiriyorsunuz hepiniz?
Ben iki embriyo kıydum bakalım inşallah2 embriyo olunca tutunma şansı çokmu yüksek gerçekten?
Ayak bacak ağrısı hep tutunma belirtisi diyor arkadaşlar ama hadi inşallah sizinde 2 embryoBugün transfer gününü sayarsak altıncı günüm sağ kasığım çok ağrıyor ve sağ ayağım çekiliyor sizde varmı bi belirti kızlar
Bel ağrım çok fazla.Bu ağrı adete yakında oluuor o yuzdenBugün transfer gününü sayarsak altıncı günüm sağ kasığım çok ağrıyor ve sağ ayağım çekiliyor sizde varmı bi belirti kızlar
Çok şişkinlik oldu benim vücudumda goguslerime dokunamiyorum ara ara bel ağrısı oluyor ama devamlı değil şişkinlik çok rahatsız ediyor beni sizlerde varmı şişkinlik kizlarBugün transfer gününü sayarsak altıncı günüm sağ kasığım çok ağrıyor ve sağ ayağım çekiliyor sizde varmı bi belirti kızlar
Benim çok var şişkinlik göğüslerim karnım bazen daralıyorum nefesim gidiyor şişkinliktenÇok şişkinlik oldu benim vücudumda goguslerime dokunamiyorum ara ara bel ağrısı oluyor ama devamlı değil şişkinlik çok rahatsız ediyor beni sizlerde varmı şişkinlik kizlar
Nasıl gidiyor kizlar varmı test yapmayı düşünen cesaret edemiyorum yoksa bakmak istiyorum transfer gününü saymazsak 6. Gün bugün
Ben dün sabah yaptım canım,negatifti.10 ekim 5.gün embrıyosu benımkide.2tane transfer ettiler.10 ekim saat 18:00 de transferim oldu zaten.ben acelet ettim.şimdide 12.güne kadar hiç bakmıcam.Yaptım herşeyi göze alarak sonuç hayali bı çizgi var gibi ama kaptırmak istemiyorum kendimi yapan olursa bildirin kizlar ilk yapan benim sanırım
Ee maşallah canım silik çizgi varr hadi gözün aydınnYaptım herşeyi göze alarak sonuç hayali bı çizgi var gibi ama kaptırmak istemiyorum kendimi yapan olursa bildirin kizlar ilk yapan benim sanırım
Eki Görüntüle 3146244
Ben ftgrafı görmedim az önce.Silik var evet canım inşallah her geçen gün koyulaşsınYaptım herşeyi göze alarak sonuç hayali bı çizgi var gibi ama kaptırmak istemiyorum kendimi yapan olursa bildirin kizlar ilk yapan benim sanırım
Eki Görüntüle 3146244
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?