10 gün oldu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nazamandidimhaci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2021
40
23
3
35
Boşanalı 10 gün oldu... Bazen acayip mutlu huzurlu umutlu oluyorum sonra bi anda düşüyorum ağlamak istiyorum umutsuz kalıyorum. Çocuğumuz var o yüzden iletişim halindeyiz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah pişman olmayız diyoruz ikimiz de.. pişman değilim ama dengesiz ruh hali ne zaman geçiyor ?

Sebebi neydi paylaşmak isterseniz eğer?

Boşanmaya karar verdiyseniz demek ki geçerli sebepleriniz vardı.Ama ikinizin de "inşallah pişman olmayız" demesi ilginç bir durum. Ayrılmak bence aradaki duygusal bağı bitirip kendi yoluna bakmaktır. Böyle bir durumda neden pişman olasınız ki ? Şu anki dengesiz ruh haliniz eski alışkın olduğunuz düzenle ilgili. Şu an yeni sürece alışmanız da biraz sizin elinizde.Hedonik uyum diye bir kavram var. İnsan bir şeyi veya durumu düzenli olarak yaşadığında o durum onun rutini gibi oluyor ve bunu isteyerek de olsa bıraktığında bile beyin alışık olduğu durumu arıyor bir süre. Siz bu dönemi melankolik geçirirseniz daha da zorlanırsınız.Bunun yerine size iyi gelen aktiviteler yapın arkadaşlarınızla görüşün ve eski evliliğinizle ilgili güzel anılar aklınıza gelirse eşinizden boşanma sebebi olan kötü yönlerini aklınıza getirin. Bilinçaltımızı mutluluğa ya da mutsuzluğa yönlendirmek bizim elimizde 🥰

Son düzenleme:
Hayat şekliniz değişmiş gelgitler çok normal değil mi..
Sevgiliden ayrılınca bile dengemiz şaşıyor evliliği bitirmek doğal olarak bizi sarsabilir, nedenlerimizi sorgulayabiliriz. Ama bir günde alınmış karar değildir sonuçta, boylesi gerekliymiş. Insan her şeye alışıyor kendinize zaman verin duygularınızı bastırmayin

Evliliğin ilk yıllarında çok toyduk ve karşılıklı saygımızı yitirdik. Yıllar içinde bu yaşananlar bizi yordu . Karşı taraf borçlara yalanlara başvurdu kendini ispatlamak adına ama hepsi üst üste bindi.. en sonunda toksik bir ilişkiye donustuk ve boşanmamız gerektiğine karar verdik .

Evliliğin ilk yıllarında çok toyduk ve karşılıklı saygımızı yitirdik. Yıllar içinde bu yaşananlar bizi yordu . Karşı taraf borçlara yalanlara başvurdu kendini ispatlamak adına ama hepsi üst üste bindi.. en sonunda toksik bir ilişkiye donustuk ve boşanmamız gerektiğine karar verdik .

Bi kadın Türkiye de kolay kolay boşanmaz. Yalancı ve borç yapan biriyle zaten aynı yatağa girmeye tiksinir insan. Kurtulmuşsunuz ne güzel. Cocuk da iyi bir şey millet cocuk için evleniyor sen böyle bir zorunluluğun olmayacak

Ilk mesajım ben tam yazmadan gönderilmiş tekrardan yazdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X