10 gün olmuş daha bu kadının paylaşımını yapalı ya

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Ya ben deli olacam. Bu kaynanam beni verem edecek.
Ben eşek miyim ya. Alnımda öyle bir yazı mı var acaba.

Kaynım evlenecek seçimden bir hafta önce İstanbul da olacak düğün seçim haftası cumartesi de adana da olacak.

Adamlar düğün ertesi günü balayına gidiyor, ki kaynım işten çıktı.
(ben on gün iznimi kendinin geleni gideni ile hizmet bilmem ne davetlere bile gidemedim. Düğün sabahı erkenden indirdiler aşağı eve, kayınbabam işe gidecek mış te kahvaltı hazırlanacak mış)
Gelin cuma geliyor. Cumartesi düğün, düğün akşamına geri İstanbul a gidiyor. Neymiş oy kullanacakmışta bilmem ne. Pazar sabahı gitsin. Olmaz yorgun olurmuş.

Bana o kadar acındırdı kendini gözümün önünde kendi yüzüğünü bozdur du.
Annemi evden kovmaktan beter etti.

Bu gelini dört yıl okumuş ya. Babası avukat ya sosyete den diye. Bi kibarlık, bi hizmet, bi hürmet.

Kendimi frebliyemiyorum bu kadın beni cinlendiriyor ya ben nasıl sakinleşwcem bilmiyorum bana biri öneri versin. Kaynanası böyle olanlar nasıl geçim etti ya

Sakinnn ol önce :)) Biraz karışık anlatmışsın düzenle önce.
Bırak istediğini söylesin.. uygulayıp uygulamamak senin elinde değil mi?

Anneni kovmaktan beterr etmesine birsey diyemem. Anne baba deyince akan sular durur bende.

Kayinvalideniz nasil biri bilmiyorum ama aile olmak budur. Ozel bir durumlari var. Yardim ediverin. 1 ay degil,5 ay degil. Birkac gun.

Ama baska sikintilar da varsa birsey diyemem.

Anliyorim haksizlik diyorsun ama suan yaptiklari olmasi gereken zaten. Yeni gelinin yaptigini sende zamaninda yapsaydin. 4 yillik falan filab mevzusu degil de bu adamina gore muamele. Sen demekki basta oyle bir mesaj vermissin..

Yapmayin eltinizin en guzel gunlerini sakin zehir etmeyin..

Sorun ne anlamadim. Siz de uyanik olsaydiniz gitseydiniz balayina.
Ne anlatiyo ben anlamadim secim haftasi avukat sosyete
Avukat adam işsiz güçsüz adama kızını nasıl vermiş
Eltine sinir olacak bir durum yok bir kere, o o şartlarda evlenmiştir, sen zamanında gık demedin diye aynı şeyi eltinden de bekleyemezsin2
Sakinnn ol önce :)) Biraz karışık anlatmışsın düzenle önce.
Bırak istediğini söylesin.. uygulayıp uygulamamak senin elinde değil mi?
Sorun balayı yada eltim değil.
Bu kadına müstahak bile kadın sözde benden çok çekmiş elini eteğini herşeyden çekmiş.
Demiyor adam yerine konmuyrum hala benden dem vuruyor

Anneme evlli evine evi olmayan sıçan deliğine dedi. Yetmiyor gibi bütün misafilerimin yüzüne kapı çarptı kapalı kapıyı açıp misafirlerine karşı hızla örttü.

Benim canımı sıkan bana böyle zulüm ediyorken ona bu şekilde prenses muamelesi göstermesi.

Ben artık buz gibi oldum zaten bu kadına sırf eşim için katlanıyorum da.
Bu yaptıklarını yüzüne vurunca da vurdum duymaz sanki övüyor um gibi kasılıyor sinir oluyorum

Konu eltim değil konu bu kadını iki kaşık suda boğmak istiyor olmam

geçenlerde de sütü sana değil de başkasına kaynattırmıştı....

Yok artik!

Haklisin diyorum ve susuyorum... Cok terbiyesizmis kadin ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…