10 gün olmuş daha bu kadının paylaşımını yapalı ya

evvela eltinin bi sucu yok bunu bi kesinlestirelim.
kv nizin cifte standart uyguladigini mi dusunuyorsunuz ?
Eltim e kızmıyorum ki az bile yapıyor. Şimdiki aklım olsaydı bu kadını pişman ederdim beni alacağına zor aldım bu gelini kaybetmeyim diye tedirgin olurdu. Ben kendine acıdım isteklerinden vaz geçtim. Kadının yaptığına bak düşünmüyorum. Yapıyor çifte standart yapıyor bana kendini öyle acındırdı ki tek oğlum mutlu olsun bilmem ne bana vicdan azabı duy duracak kendine gelin gelirken taktığı annesinden yadigar yüzükle küpesi i bozduracaktı.

Yatak örtüsü almış ben yokken. Ben kullanmam dedim bana alırsan al yoksa ne kullanırım ne başkasına veririm evde çürür deyip vicdan meselesi yaptırdı zamanında şöyle para saydım o parayı böyle biriktirdim benim çeyizim hazırdı getirdi zorla dört tane yün yorgan yaptı istemiyorum dedim.oğlunun önü sıra kendi anası yapsaydı Alırdı dedi. Coca Cola dan çıkan bardağı tabağı çeyizimin arasına koydu sanki tabağım bardağım yok gibi çıkarınca yine aynı oğlunu doldurdu. Oğluda o bardaktan istiyorum yoksa kullanmam hiçbirini dedi.

Bu gelini bırak dört yorganı tencere tabağını iki yorganı bile çok görüyor istemiyor aferim akıllılık yapıyor avukatın kızı senin pis yün yorganına kalmadı. Ağzını açıkta birşey diyemiyor çünkü kendilerinden üstün karşısındaki okumuş kültürlü.

Benim annem babam benim için kültürlü eğitimli annem onu tavrıyla gömerdi yerin dibine ama acıdı cahil kızım boşver bana onun yaptıkları değil senin onu kafana takman yıkıyor dedi.

Ama işte zoruma gidiyor bana acındırdı kendini. Ona sanki adnan Menderes gibi sabancı gibi bonkör görünüyor o sinir ediyor

konuyu anlamayan arkadaşlar;
konu sahibine göre, biz konuyu anlamayan kişiler, konuyu anlamak için değil yorum yapmak için okuyormuşuz...
içinizde anlamadığı şeye yorum yapabilen var mı acaba?
Anlamadığınız halde hala yorum yapıyorsunuz lütfen paylaşalımlarımı göz ardı ediniz ve paylaşımı mı terk ediniz

kısa ve öz görüşme bu kadınla o zaman..
Piskolokta aynı şeyi dedi ama altlı üstlü yüz ve bu kadın eşime hep bu ev senin diye okumuş. Eşimde bütün parasını eve yatırmış o yüzden çıkmak istemiyor.
Çıkınca evi kiraya verse bile para veemszmiş ya evde oturur muş ya parayı unuturmuş öyle oğlu için değil kendi için çalışıyor beni de kendine hizmetçi edecek ama maymun gözünü açtı görüyor senin çiekefliğini acırmıyım sana daha ben

sizde satın evi

Ben seni anladim konu sahibi.
Kadin sinirli haksizliga ugramis ustune gitmeyi kendinize vazife bilmeyin.
alinti yapip yapip sinir etmeyin zaten cekmis belli.
konu sahibi kv deni evden kov direk en temizi imkanin varsa esinide cope at.
hepsi birbirinden igrencler..
o kulturlu vede okumus kiz ona gununu gosterir sevinmelisin...
el ustunde tuttugu gelini en ufak bir falsosunda dunyayi dar eder ona.
ben en kucuk eltiyim ve eltilerimde kv den uzaktayim diye esim iyi diye hep haset ederler bana sen bu konuma dusme olur ki eltin iyibiridir...
herkes bir sansi hak eder!

sizde satın evi
Tapu babasının üzerine bu kadın iki evin işini üzerim yıkmak için aşağıda sizin yukarıda sizin diye millete anlattı sanki evin tapusu bizde gibi
Bir gün böyle konuşurken dedim ver tapuyu o zaman ev benim derim dedim Kadın anlama kıtlığı var hala ev sizin yorumu yapıyor eşime dedim madem ev bizim getir tapuyu yoksa anana söyle bana ikide bir ev sizin deyip durmasın dedim. Anasıda susmaya susmaz dediğim dediktir de oğlu benim yüzümden evi terk eder de bir daha yüzüne bakmaz diye korkuyor.
Madem suçsuzsun niye korkuyorsun sağda solda benden bahsediyor mu diye soruyormuş sağol derdim değildin ama dert ettin bana kendini uyuz karı ya sinir oluyorum off

Ben elime birşey demiyorum onun üzerinden gönderme yaptığım için de kızıyorum kendime ama başka türlü anlamıyor eşim annesi hep haklı onun gözünde kadın hemen hakkını savunuyor helal etmem. Ben eltimi seviyorum ona aile yapısından elimden geldiğince bahsetmwmwyw çalışıyorum. Böylesi daha iyi eltim çok samimi dili güllü misali böyle canımlı cicimli konuşur. Ben yapamam kaynanam da buna aldanıyor aldansın o aldansın ben hakkımı Allah a havale ediyorum bana yaptıklarını ödeyecek er ya da geç

Eltinizin düğün meseleleri sizi ilgilendirmez siz de kendinizi ezdirmeseydiniz zamaninda.Sinirleniyorsaniz uzak durun ayrıntıları ogrenmeyin.
Kayinvalidenize kiziyorsaniz tavrımızı belli edin bu saatten sonra eskisi gibi hizmet etmeyin mesafeli olun

Maalesef klasik kıskanç kv durumu.
elinin altında kölesi, oğlunu kullanarak ezdiği geliniyle kendi bozuk psikolojisini rahatlatmaya çalışıyor.
sen onu kaale alıp cevap verdikçe, kocanla aran bozulunca, canını sıkınca o bununla mutlu oluyor muhtemelen.
yapman gereken duymazdan görmezden gelmek.
param yok mu dedi, kapı gibi kocam var ondan al de. direkt eşine yönlendir sen muhatap olma mümkün olduğunca.
bir şeyler mi veriyor al, evinin dip köşesine koy veya bir fakire ver.
eşin ailesini mi savunuyor, haklısın de geç.
eşin ailesiyle birlikte seni ezerse işte o zaman sesini çıkar, kavga etmeden rest çek.
canını öyle gereksiz şeyler için sıkıp kendini yiyip bitirme. kocanla iyi ol gerisini salla.,
ev işini yapmanı mı istedi, üstten yap, beğenmezse vazgeçer ya da kendi evinde işin bitmesin hiç, öyle bir hava oluştur.
öyle ki yorgunluktan elin kalkmaz olsun.
az politik ol yahu.

İlk önce kocam anneciydi bu bir kaç aydır bana biraz daha iyimser yaklaşıyor önceden annen diyemezdim hemen konuyu kapatırdı şimdi söylüyorum. Ekliyorum da sırf senin için katlanıyorum emin ol kimse umrumda değil gerçektende eşim için katlanıyorum. O görmemiş ilk sevgilisi benim bu beni çok mutlu ediyor herşeyi bende seviyor başka bir hayal yok gözünde ama işte annesi bide bunun üç harflileri var ona benden haber uçuruyor kadın kene gibi üzerime kamera mı takmış ne herşeyden haberi var çekiyorum kendimi ilk gelini gitti artık o beni çok arar. İyiki gelmiş eltim

Parantez içinde olan senin yaşadıkların mı? 2 defa okudum anlamadım. Anlayan arkadaşları tebrik ederim.
Sinirden girizgâhı iyi yapamamışsın.

Parantez içinde olan senin yaşadıkların mı? 2 defa okudum anlamadım. Anlayan arkadaşları tebrik ederim.
Sinirden girizgâhı iyi yapamamışsın.
Parantez içinde yazdıklarım benim yaşadıklarım. Yorumlardan anlamaya çalışırsanız sevinirim çünkü her anlattığımda tekrar tekrar sinir oluyorum o anları yaşıyorum. İlginiz için teşekkür ederim. Yorumları da takip edemem derseniz. Yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…