10 gün olmuş daha bu kadının paylaşımını yapalı ya

Durumunuz varsa al sen de kocanı git bir hafta tatile.

Eşin ne diyor bu duruma?

Benim kv de farklı davranır, benimle daha usturupludur, eltim hem küçük hem eğitimsiz belli bir işi yok ailesini de sevmiyo, yaptığı hoş değil ama öyle işte

Durumunuz varsa al sen de kocanı git bir hafta tatile.

Eşin ne diyor bu duruma?
Eşime dedim konuştum annesini bana karşı savunuyor annesinin ne denli cahil olduğunu biliyor sonra
Hadi biz de gidelim ayağına yatıyor.
Sonra kıskandım olacak bilmem ne
Ben anlatamıcam derdimi yerimde olmanızı hiç istemezdim.

Bu kadın tam bir cahil beni de sinir hastası edecek
Ya bir kadın kocası ile tatile gidiyor. Bu dönemde eşimde tatile gitmek istiyor ama ben sevmiyorum beni başkasının evinde tatil olurmu buna da balayı diyen zihniyet bir kadın neyse bana dokunaklı dokunaklı bu karı koca tatili hak ediyor çok çalıştılar diyor.

Şimdi dicen yeni gelinindw çok çalıştı tatil hak ediyor. Gelinin n suçu var. Bu kadın böyle deli ediyo beni ya hayır duymıcam. Kocamı dolduruyor

Niye söylediklerine kulak asıyorsun ki? Cahil işte.

Boşver kocan bizde gidelim diyorsa hiç durma. Kıskanç diyeceklerse zaten derler emin ol.
Sen de cevabını verirsin, yeni gelinken beni balayımdan alıkoyup kp ye kahvaltı hazırlattınız ben de şimdi tadını çıkartıyorum gibi. Kafana takma. Durumunuz varsa cidden sizde güzel bir yere gidip kafa dinleyin derim.

Senin konularindan hicbir sey anlamiyorum

evvela eltinin bi sucu yok bunu bi kesinlestirelim.
kv nizin cifte standart uyguladigini mi dusunuyorsunuz ?

Bütün maaşını biletlere harcadı daha bileti aldığı kişiler para vermedi (annesi - kardeşi - babası, akrabaları yani parayı istemiyor onlar verene kadar)
Öyle bile olsa anası müsade etmez. Gidin köye dedenin evde kalın der. Antalya ya gidelim uzaktan akrabası otele çağırdı. Aman ne işiniz var milletin üzerinde yük olmayın diyor oğluna bana da gidin gidin diyor. Böyle iki yüzlü dediği dediğini tutmuyor. Bu kadın benim sayemde günahsız kalacak ya bütün günahını yüklüyor böyle bana gıybetini ettirip

Ben de hiçbir şey anlamadım. Kendinizi biraz daha anlaşılır ifade edebilir misiniz? Bişeye sinir olmuşsunuz ama kime, kim kime ne demiş, gelin, kaynana, anne, eş, hepsini karıştırmışsınız hanımefendi. Derdiniz tam olarak nedir? Cümlelerinizde özne kullanır mısınız? Kimden bahsettiğinizi anlayalım. Bişeyler yapılmış ama kimin yaptığı belli değil. Tam olarak kimden şikayetçisiniz?

Eşiniz ve siz kaç yaşındasınız?

ben kayınvalıdenın sana nıye boyle davrandıgını anladım
senı anlamıyor bence
bende senı anlamıyorum
konusmanda yazdıgın gıbıyse ınsanın bı sıddete meyılı artıyor
sabrımı tuketıyorsun yemın ederım hangı konuyu actıysan 3 kere okumak zorunda kalıyorum
bak benım kayınvalıdemde eltımle bana bambaska davranır
eltımın bosanmasına neden olmus önce bırbırlerıne gırmısler olaylar.. olaylar...
ben evlendıkden 1 hafta sonra yıldırım nıkahı yaptılar tekrar
onlar tekrar evlenınce bu kez benı bosatmaya calıstı ona kul köle oldu
yakında ona da sevgısı bıter...bana döner
yanı sıkıntı yok kafaya takma
ayrıca balayına gıdemedın dıye gıden eltın ıcın boyle dusunmen cok yanlıs kocaman ınsansın yahu

konuyu anlamayan arkadaşlar;
konu sahibine göre, biz konuyu anlamayan kişiler, konuyu anlamak için değil yorum yapmak için okuyormuşuz...
içinizde anlamadığı şeye yorum yapabilen var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…