Eşime dedim konuştum annesini bana karşı savunuyor annesinin ne denli cahil olduğunu biliyor sonraDurumunuz varsa al sen de kocanı git bir hafta tatile.
Eşin ne diyor bu duruma?
Eşime dedim konuştum annesini bana karşı savunuyor annesinin ne denli cahil olduğunu biliyor sonra
Hadi biz de gidelim ayağına yatıyor.
Sonra kıskandım olacak bilmem ne
Ben anlatamıcam derdimi yerimde olmanızı hiç istemezdim.
Bu kadın tam bir cahil beni de sinir hastası edecek
Ya bir kadın kocası ile tatile gidiyor. Bu dönemde eşimde tatile gitmek istiyor ama ben sevmiyorum beni başkasının evinde tatil olurmu buna da balayı diyen zihniyet bir kadın neyse bana dokunaklı dokunaklı bu karı koca tatili hak ediyor çok çalıştılar diyor.
Senin konularindan hicbir sey anlamiyorumSorun balayı yada eltim değil.
Bu kadına müstahak bile kadın sözde benden çok çekmiş elini eteğini herşeyden çekmiş.
Demiyor adam yerine konmuyrum hala benden dem vuruyor
Anneme evlli evine evi olmayan sıçan deliğine dedi. Yetmiyor gibi bütün misafilerimin yüzüne kapı çarptı kapalı kapıyı açıp misafirlerine karşı hızla örttü.
Benim canımı sıkan bana böyle zulüm ediyorken ona bu şekilde prenses muamelesi göstermesi.
Ben artık buz gibi oldum zaten bu kadına sırf eşim için katlanıyorum da.
Bu yaptıklarını yüzüne vurunca da vurdum duymaz sanki övüyor um gibi kasılıyor sinir oluyorum
Konu eltim değil konu bu kadını iki kaşık suda boğmak istiyor olmam
aynen ben de ...Senin konularindan hicbir sey anlamiyorum
Senin konularindan hicbir sey anlamiyorum
Anlamak için değil yorum yapmak için okuyorsunuz dur belkiaynen ben de ...
yorum yapabilmek için önce anlamak gerekir... ok?Anlamak için değil yorum yapmak için okuyorsunuz dur belki
Bütün maaşını biletlere harcadı daha bileti aldığı kişiler para vermedi (annesi - kardeşi - babası, akrabaları yani parayı istemiyor onlar verene kadar)Niye söylediklerine kulak asıyorsun ki? Cahil işte.
Boşver kocan bizde gidelim diyorsa hiç durma. Kıskanç diyeceklerse zaten derler emin ol.
Sen de cevabını verirsin, yeni gelinken beni balayımdan alıkoyup kp ye kahvaltı hazırlattınız ben de şimdi tadını çıkartıyorum gibi. Kafana takma. Durumunuz varsa cidden sizde güzel bir yere gidip kafa dinleyin derim.
Pekala şuan anlamadan da yorum yapabiliyorsun.yorum yapabilmek için önce anlamak gerekir... ok?
yorum yapmıyorum, sana cevap veriyorum...Pekala şuan anlamadan da yorum yapabiliyorsun.
bak bakalım benden başka kaç kişi daha bişey anlamadım yazmış...Pekala şuan anlamadan da yorum yapabiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?