10 gün test çok silik

Nutella9845

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
35
9
1
30
Selam herkese bugün benim transferimin 10 cu günü ve test çok çok silik ama dün ikiside eşitti bugün sabah erkenden 3 test yaptım ama hepsi çok silik.. Bunu yaşayanlar varmı?? Lütfen yardım çok korkuyorum. Bu dünkü testim ama bugün çok silik(((

Eklentiler

• IMG_20200707_135326.webp
    IMG_20200707_135326.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 86
Selam herkese bugün benim transferimin 10 cu günü ve test çok çok silik ama dün ikiside eşitti bugün sabah erkenden 3 test yaptım ama hepsi çok silik.. Bunu yaşayanlar varmı?? Lütfen yardım çok korkuyorum. Bu dünkü testim ama bugün çok silik(((
Cokmu silik baya bariz ikinci çizgi kuzum bu

Bu test nasıl silik ikinci çizgi çok belirgin
Bu dün yaptığım bugün yaptım çok silik çıktı :(

Bir önceki günden daha silik çıktı Bugün diyorsunuz dimi ?Hemen kan testi verin bence , zaten 10.gün artık beklemenize gerek yok .İ

Evet paylaştığım test dün yaptığım testim ama bugün çok silik çıktı çekemedim bile.. İnşAllah ayın 10 u test günüm ( inşAllah tutunmuştur
İnşallah bazen testlerden fark olabiliyor .5.gün embriyosu ise illa 12.günü beklemenize gerek yok .Bugün varsa Çıkar her türlü ki idrar testi yapmışsınız zaten .2 gün aklınızda kalacağınıza kan testi verin bence

bugünkünü de atarmisinizz. Testler ayni markanın mi bide? Bazi testlerin algilamasi daga düşük olabiliyor.

Bugünkunun resminide yükle bakalaim aradaki farka bence pozitif sağlık ocağına gidip kan ver yada özel bir sağlık kurumuna böyle stres yapacağına netlessin
Canım moralini bozmak istemem ama benim de bi gün koyu ertesi gün silik çıkmıştı kimyasal oldu inşallah senin öyle olmaz kan ver
Sendedemi tüp bebekti?? Kaçıncı gününde peki?

Back
X