- Konu Sahibi Elvira Colakova
-
teşekkür ederim canım cevap verdiğin için yarın başlamayı düşünüyorum dediğin gibi her bünye farklı inşallah bende güzel sonuç alırım birde sürekli su içeceğimiz için inşallah çok fazla açlık çekmemBen inanılmaz zorlandım ve dikkat ettim bende bu sürede bu sonucu verdi.. Her bünye farklı tabi ama ben üç aşağı beş yukarı kesin bir sonuç alınacağını düşünüyorum.
Kizlarrr ben bugun basladim bir kilom gitii bilee harika yapin bence ama ben cok yuruorum onuda ekledim kendime ama ben aksam yemegi yemiorum sadece oglen yiiyorumBen inanılmaz zorlandım ve dikkat ettim bende bu sürede bu sonucu verdi.. Her bünye farklı tabi ama ben üç aşağı beş yukarı kesin bir sonuç alınacağını düşünüyorum.
Tebrikler yürüyüş öncesi sade türk kahvesi içersen daha etkili sonuç alabilirsinKizlarrr ben bugun basladim bir kilom gitii bilee harika yapin bence ama ben cok yuruorum onuda ekledim kendime ama ben aksam yemegi yemiorum sadece oglen yiiyorum
Ben sabah ilik suyu iciorum limonlan bide sade siyah kahve iciorum baya bi yarior insallah yakinda kilolardan kurtulup karsiniza gelecrgimTebrikler yürüyüş öncesi sade türk kahvesi içersen daha etkili sonuç alabilirsin
Ben sabah ilik suyu iciorum limonlan bide sade siyah kahve iciorum baya bi yarior insallah yakinda kilolardan kurtulup karsiniza gelecrgim
Bünyemizde hangisi daha kolay ve etkili ise onundenryin. 1 er gün deneyebilirsinizacaba bi 7 gün isveç yapıp 5 günde bu diyetimi uygulasam
O zaman siz cokda spor pilatis yapin ki hemen incelin diyetlen tek basina hayata olmaz kisa surede malesef ben pilatesi oneriorum cok ise yariorvüzudunuzda çok incelme oldu mu, ben 1.65 im 63 küsürüm şu an 56 olmak istiyorum.. isveçi denedim daha önce işe yarıyor ama isveç malzeme açısından çok zor bir diyet maalesef vaktim az olduğu için vakit kaybetmek istemiyorum hiç ve incelmek istiyorum bir an öncebu yüzden tavsiyelerinize ayrıntılara ihtiyacım var
Ben yalnızca günde 20 squat ve bir de iç bacak hareketi yaptım o kadarsporu muhakkak deniyeceğim o zaman ben yarın bu diyete başlıyayım ve 3 gün tartılmadan sporla devam ediyim üç gün sonraki sonuca göre devam ederim
Arkadaşlar nasıl gidiyor, zorluk çekiyor musunuz?64.6 ile başladım sabah, 400 ml yeşil çayımı içiyorum şimdi
Ay canim bugun birazcik kacirdim diyeti moralim cok bozuk sabah cok iyidim aksam bozuldu azick offfArkadaşlar nasıl gidiyor, zorluk çekiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?