10 GÜNDE 12 KİLO VERDİM

Vat canim bende senlen ayni durumdayim ama ben bugun kahvaltimi fazla kacirdim ama kilom iyi gidir yane

Protein olarak beyaz eti yağsız olarak tercih edebilirsin ama kesinlikle öğle yemeği şeklinde yenmeli.

cok guzel kilo vermissin ac kaldigina degmis yediginiz sebzeler limitlimi yoksa birer tanemi yiyecegiz sabahleyin

Ben de bugun 5 gunde 5 kilo diyetine basladim. Bu bittigi zamn 10 gunde bunu uygulayacagim sıkıldım artik kilolardan. Takipteyim kizlar sizi. 5 gunluk diyetimi ve sonrasinda yapacagimin kilo bildirimlerini buradan paylasacagim. Lutfen uygulayanlar da paylaşın gorelim.motive olalim

Merabalar bnde en kısa zamanda baslayacgm.bu diyete 1 aydr diyet ve platesle 3. Buçuk kilo vermstm ama byrmda bira KCRDİM SUAN. AGZİMDA VE dilimde yaralar çıktı bsy yiyemiyorm çorba iciyorm yada sıvı syler agzim duzelsn hmn bunada baslayacgm şuan kilom 56.7 ama 50 olan.iyi oalck çocuk için tedavi goruyormsn ve doktorum zayifla dedi ama özellikle gobektn vermem lazım

Sabah baslangic kilom 65.5 suana kadar uyguladim harfiyen sadece suyu okadar cok icemedim . Suanlik okadarda zorlanmadim gibi bakalim aksam da uyabilirim insallah . Her sabah tartilmayi dusunuyorum bakalim insallah ise yarar insallah

Sabah 65.2 kg geldim 1 gunde 300 gr. aslinda daha cok verebilirdim ama aksam uymadigim icin oldu . Benim icin gunde 300 gr da yeterli oyuzden diyete devam

Günaydın bende bugün başladım ama kahvaltıda bi prca simit aldım isteyim 24 saat nobetim olduğu için dayanamam diye yedim bakım 10 gnde 6 7 kilo versmde yeter bana

Günaydın bende bugün başladım ama kahvaltıda bi prca simit aldım isteyim 24 saat nobetim olduğu için dayanamam diye yedim bakım 10 gnde 6 7 kilo versmde yeter bana
1 tane simit 4 dilim ekmek demek arkadaşlar. Kalorisi yüksek. Onun yerine 1 dilim ekmek yeseniz daha iyi olurdu. Normalde bu diyette karbonhidrat hiç almıyoruz ama simitten ise lapa bulgur 1-2 kaşık en azından daha masum..(yemek kaşığımız ile)

Normalde de ekmk simit fln yemiyorum ama şuan isteyim ve 24 saat nobetim.hastane ortamida etkiliyor insanı ztn hepsini yemedim

3 gun sonunda 64.3 kg geldim 3 gunde -1.2 kg
Ama ben sabah ve ogleni bu diyet gibi yapip aksam evde ne varsa sebze yemegi ondan yiyorum onunda etkisi vardir daha az vermemde , ama boylesi daha saglikli gibi geliyor bana
Bakalim bir hafta sonra sonuclar nasil olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…