- 29 Haziran 2015
- 28
- 11
- 6
- Konu Sahibi Elvira Colakova
-
Vat canim bende senlen ayni durumdayim ama ben bugun kahvaltimi fazla kacirdim ama kilom iyi gidir yanesabah limonlu biber domates salatalığımı yedim yeşil çayımı içtim şimdi sadece bi çay içiyorum az şekerli reglim yaklaşıyor çünkü.. öğlende yumurtalı pırasa sotelicem.. çünkü diyette proteinin arttırılması gerektiğini düşünüyorum.. ama buralara benden başka uğrayan yok sanırım
Protein olarak beyaz eti yağsız olarak tercih edebilirsin ama kesinlikle öğle yemeği şeklinde yenmeli.sabah limonlu biber domates salatalığımı yedim yeşil çayımı içtim şimdi sadece bi çay içiyorum az şekerli reglim yaklaşıyor çünkü.. öğlende yumurtalı pırasa sotelicem.. çünkü diyette proteinin arttırılması gerektiğini düşünüyorum.. ama buralara benden başka uğrayan yok sanırım
Peki verdiğiniz kilolar yağdan mı kastan mı gitti onu öğrenebilir miyim vücudunuzda sarkmalar oldu muArkadaşlar geçen yıl kendimce bir program uyguladım ve 67 kilodan 55 kiloya düştüm. Eğer ilgilenen varsa detaylı anlatabilirim.
Çok iyi olur canm bnde ağzındaki yaralr geçsin basliycm yazicm bnde inşallahBende yarin sabah basliyorum gelismeleri gun gun yazarim merak edenlere
Bende sarkma hiç olmadı. Ama yağ olarak bu kadar süre içinde tamamının gitmesi imkansızPeki verdiğiniz kilolar yağdan mı kastan mı gitti onu öğrenebilir miyim vücudunuzda sarkmalar oldu mu
Açaili yeşil çay var onun tadı çok hoş onu deneyebilirsin ya da beyaz çay içebilirsinBende sarkma hiç olmadı. Ama yağ olarak bu kadar süre içinde tamamının gitmesi imkansız
Maşallah cnmSabah 65.2 kg geldim 1 gunde 300 gr. aslinda daha cok verebilirdim ama aksam uymadigim icin oldu . Benim icin gunde 300 gr da yeterli oyuzden diyete devam
Eğer canınız bir şeyi yemeyi aşırı istiyor ise akşam yerine sabah yerseniz en azından akşamki kadar olumsuz etkisi olmaz..Sabah 65.2 kg geldim 1 gunde 300 gr. aslinda daha cok verebilirdim ama aksam uymadigim icin oldu . Benim icin gunde 300 gr da yeterli oyuzden diyete devam
1 tane simit 4 dilim ekmek demek arkadaşlar. Kalorisi yüksek. Onun yerine 1 dilim ekmek yeseniz daha iyi olurdu. Normalde bu diyette karbonhidrat hiç almıyoruz ama simitten ise lapa bulgur 1-2 kaşık en azından daha masum..(yemek kaşığımız ile)Günaydın bende bugün başladım ama kahvaltıda bi prca simit aldım isteyim 24 saat nobetim olduğu için dayanamam diye yedim bakım 10 gnde 6 7 kilo versmde yeter bana
Normalde de ekmk simit fln yemiyorum ama şuan isteyim ve 24 saat nobetim.hastane ortamida etkiliyor insanı ztn hepsini yemedim1 tane simit 4 dilim ekmek demek arkadaşlar. Kalorisi yüksek. Onun yerine 1 dilim ekmek yeseniz daha iyi olurdu. Normalde bu diyette karbonhidrat hiç almıyoruz ama simitten ise lapa bulgur 1-2 kaşık en azından daha masum..(yemek kaşığımız ile)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?