- 27 Kasım 2014
- 5.898
- 10.870
- 248
- Konu Sahibi Elvira Colakova
-
Daha çok veririsn inşallah canm bnm insulin direncim düşük eğer dayanamzsm ssnungibi aksmda sebze yemeğinden alabilirim tam olarak bugün başladım bnde dün nöbette pek iyi gtmedi şuan yeşil çayla başladım hadi bakalım ne olacak3 gun sonunda 64.3 kg geldim 3 gunde -1.2 kg
Ama ben sabah ve ogleni bu diyet gibi yapip aksam evde ne varsa sebze yemegi ondan yiyorum onunda etkisi vardir daha az vermemde , ama boylesi daha saglikli gibi geliyor bana
Bakalim bir hafta sonra sonuclar nasil olucak
Akşam yemek yemek direkt olarak etkiliyor. Çünkü metabolizma 7de o yediklerimiz için çalışmıyor ve sebzeyi bile 7 den 2 saat önce yani 5 gibi yemek gerekiyor.3 gun sonunda 64.3 kg geldim 3 gunde -1.2 kg
Ama ben sabah ve ogleni bu diyet gibi yapip aksam evde ne varsa sebze yemegi ondan yiyorum onunda etkisi vardir daha az vermemde , ama boylesi daha saglikli gibi geliyor bana
Bakalim bir hafta sonra sonuclar nasil olucak
Tabiki de yardımcı olurumSelam elviracım bende bu diyeti yapmsk istiyorum bana yardımcı olurmusun ?
peynirsiz yapamıyorum diye ben yazmıstım bana cevaben eger cok ıstıyorsanız az bı parca yıyın dıye yazdı. liste ilk sayfada olanla aynı. benım ıkıncı gunum ve hıc aclık cekmıyorum cok guzel :)Elvira peynirsiz yapamıyorsunuz demişsin ama yazdığın listede peynir yazmıyor ki tam anlamıyla Sabah Öğle Akşam Olarak tam menüyü yazar mısın ?
benim ikinci günüm hiç bi zorluk çekmediğim gibi 600 gr verdim. zaten bol bol su ıctıgım ıcın aclıkta hıssetmıyorum.Bu diyeti yapıp sonuç alanlar var mi
tebrikler ama ayni zamanda asiri kilo kaybina dikkat etmek gerekiyor, arkadaslar vucudun gundelik almakta zorunda oldugu gereksinimleri unutmayin lutfen.. ben 2 ayda 4 kilo verdim yavas yavas vermek daha saglikli bence..
bu arada hizli verilen kilo hizli alinir diyor doktorlar[/i QUOTE]
vücudun zayıflama evreleri
Önce suyu atar sonra yagı o yuzden ne kadar hızlı suyu atarsam o kadar ıyı dıye dusunuyorum. O yüzden bu diyette fazlasıyla su içtiğim icin vücudumdaki ödemi atarak başlangıç yapmıs oluyorum. Suan 4. günüm bitmek üzere ve ben aclık krızıne gırdıgım anda su ıcıyorum İnsallah bu ıradeyı Elvira hanım gıbı korur bende ıstedıgım kıloyu verırım :)
Aynen katılıyorum canım bende bi ara başladım ama dvm edemedim yakın zamanda tekrar başlamayı düşünüyorummerhaba kızlar ben de bugün başladım bu diyete sabah aç karnına ve kıyafetsiz tartıldım 66,9 yılbaşı sabahına kadar uygulayacağım inşallah sonuçları size bildiririm yapıp sonuç alanlar yazsa bize de motivayon olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?