10 GÜNDE 12 KİLO VERDİM

Daha çok veririsn inşallah canm bnm insulin direncim düşük eğer dayanamzsm ssnungibi aksmda sebze yemeğinden alabilirim tam olarak bugün başladım bnde dün nöbette pek iyi gtmedi şuan yeşil çayla başladım hadi bakalım ne olacak

Akşam yemek yemek direkt olarak etkiliyor. Çünkü metabolizma 7de o yediklerimiz için çalışmıyor ve sebzeyi bile 7 den 2 saat önce yani 5 gibi yemek gerekiyor.

Merhaba Elvira yeni üye oldum ve senin diyetin ilgimi çekti çünkü yesilcayın zayıflatıcı etkısınden emınım. ama sormak istediğim bisey var kahvaltıda peynirsiz yapamayanlardanım ve öğlen sebze yerıne arada balık ve beyaz et tüketebilirmiyiz?

Peynirsiz yapamıyorsanız çok küçük bir şekilde o da en yağsız olanı tercih edin. Proteinler yani balık beyaz et sebze yerine tüketilmez ama istiyorsanız yağsız ızgara haşlama fırında yağsız sossuz tüketilebilir sadece biraz daha yavaş olur kilo verme işlemimiz. Ama kesinlikle protein için saat 3 ü geçirmemeye özen göstermeliyiz.

Merhaba Elvira Colakova ayyy çok sağol ya bizimle paylaştığın için bu bilgiyi bende rejimdeyim çalıştığım için senin dediğin listeye bugün uyamayacağım ama yarın kesin başlıyorum hafta içide her gün size kilo bildirimi yaparım senden Allah Razı Olsun canım benim :)

Elvira peynirsiz yapamıyorsunuz demişsin ama yazdığın listede peynir yazmıyor ki tam anlamıyla Sabah Öğle Akşam Olarak tam menüyü yazar mısın ?

Elvira peynirsiz yapamıyorsunuz demişsin ama yazdığın listede peynir yazmıyor ki tam anlamıyla Sabah Öğle Akşam Olarak tam menüyü yazar mısın ?
peynirsiz yapamıyorum diye ben yazmıstım bana cevaben eger cok ıstıyorsanız az bı parca yıyın dıye yazdı. liste ilk sayfada olanla aynı. benım ıkıncı gunum ve hıc aclık cekmıyorum cok guzel :)

tebrikler ama ayni zamanda asiri kilo kaybina dikkat etmek gerekiyor, arkadaslar vucudun gundelik almakta zorunda oldugu gereksinimleri unutmayin lutfen.. ben 2 ayda 4 kilo verdim yavas yavas vermek daha saglikli bence..
bu arada hizli verilen kilo hizli alinir diyor doktorlar

Aynen katılıyorum canım bende bi ara başladım ama dvm edemedim yakın zamanda tekrar başlamayı düşünüyorum

günaydın kızlar ilk günü kaçamaksız başarıyla atlattım ama akşama doğru acıkma oldu onda da yoğurt yedim. 31ne kadar tartılmayacağım çünkü kilo vermediğimi görürsem bırakırım. 12 kilo deil 5 kilo bile gitse mükemmel olur :)

arkadaşlar sayfaları sonuna kadar okudum.bende bugun başladım 66 kiloyla.peki son zamanlarda yapan oldumu bu dıyetı.sonucları yazsanız.
birde sabah salatalık domate ve bıber yazıyor ama malum kıs ayındayız tadı tuzu yok domates salatalıkların.onların yerıne herhangı bır sebzeyı cıg yıyebılırmıyız Elvira Colakova

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…