- 8 Haziran 2010
- 543
- 182
- 103
- Konu Sahibi Elvira Colakova
-
Leslie walk nedir? Cahilim cahilHa bu arada spor yapıyorum leslie walk 45 dk her gün yaptım
Leslie walk nedir? Cahilim cahil
Sonuçlandırdın mı canım bu diyeti?merhaba kızlar ben de bugün başladım bu diyete sabah aç karnına ve kıyafetsiz tartıldım 66,9 yılbaşı sabahına kadar uygulayacağım inşallah sonuçları size bildiririm yapıp sonuç alanlar yazsa bize de motivayon olur :)
Evet görmüştüm onu tamam şimdi anladım,teşekkür ederimLeslie sansone internetten bakabilirsin canım egzersiz programları olan bi kadın evde yürüyüş yaptırıyor . 15-30-45 dk yavaş- hızlı- yağ yakma temposu hangi programı uygulamak istiyorsan onu seçip yapıyorsun. Sıkıcı kesinlikle değil evde yaparken eğleniyorum açıkcası.
Evet görmüştüm onu tamam şimdi anladım,teşekkür ederim
Birsey daha sormak istiyorum,hurma diyeti yaptığını yazmışsın bende 80 kiloyum şu an,ptesi başlayacağım,sence önce hurma diyetini mi yapayım buradakini mi,hangisi daha kolay olur
Arkadaşlar çıkış yapmış bildirim gelmedi o yüzden şimdi gördüm mesajlarınızı..arkadaşlar sayfaları sonuna kadar okudum.bende bugun başladım 66 kiloyla.peki son zamanlarda yapan oldumu bu dıyetı.sonucları yazsanız.
birde sabah salatalık domate ve bıber yazıyor ama malum kıs ayındayız tadı tuzu yok domates salatalıkların.onların yerıne herhangı bır sebzeyı cıg yıyebılırmıyızElvira Colakova
Merhaba Elvira salatalık domates ve biberi birer tane mi yoksa sınırsız mı yiyebilirizArkadaşlar çıkış yapmış bildirim gelmedi o yüzden şimdi gördüm mesajlarınızı..
Yani havuç gibi sebze değil de örneğin roka limonlayıp yiyebilirsiniz tuzsuz olarak. Yeşil sebzeleri tüketebilirsiniz..
offf diyet yapmak ne zor yamerhabalar arkadaşlar sırf bu diyete başladığımı söylemek için üye oldum teşekkür ederim elvira colakova yazdıklarını okudum gerçekten içten paylaşımların olmuş kafama takılan yerleri sana sormayı düşünüyorum sonuçları paylaşıcam siz de paylaşın lütfen
Merhaba bi türlü ben baslayamadim bu diyete,destekci olmadan zor,kontrol edemiyorum kendimi,eğer zor olmayacaksa her gün burada paylaşır mısınız?merhabalar arkadaşlar sırf bu diyete başladığımı söylemek için üye oldum teşekkür ederim elvira colakova yazdıklarını okudum gerçekten içten paylaşımların olmuş kafama takılan yerleri sana sormayı düşünüyorum sonuçları paylaşıcam siz de paylaşın lütfen
sevgi elvira peki öğle yemeğinde sebze yemeği ne öneriyorsunSabah kalktığımda yeşil çay ama bu 500 ml lik olacak. Yarım saat sonra salatalık, domates, biber çiğ ve tuzsuz. Bunu yedikten sonra da yarım litre su içiyoruz.
Öğlen yemeği yemeden yarım saat önce yine yarım litre su içiyoruz. Öğlen çorba kaşığı ile ölçülecek şekilde 6 kaşık sebze yemeği, yanında sade soda , 3 kaşık yoğurt. Yemek sonrası yine bol su içiyoruz.
Akşam sadece yoğurt veya ayran.. Ekstra olarak salatalık yiyebilirsiniz çiğ.
Ekstra sorunuz varsa açıklayabilirim
Canım fazla içme yeşil çayı zarar verir fazlası,bende bugün başladım,geç uyandigim için biraz geç başlıyorum,sebze yemeği olarak brokoli veya pırasa deneyebilirsinevet yeşil çayımı içtiç bol salatalık ve suyumu içtim ama karar aldım 750 ml olacak tüm sıvılar malum 87 kiloyum elviranın dediği gibi her 20 kilo 1lt su
bu arada canım yoğurt yemeyi seviyorsan güzel bi kür var bende yatmadan en az 3 saat önce yemelisin amaselamlar ben de paylaşim
öğlen 1 salatalık 4 çeri domates yarım kaşık hakiki zeytinyağlı 1 kase sarımsaklı yoğurt
akşam1 kase sarımsaklı yoğurt iki dilim ekmek ve 1 kase menemen yedim 2 baş ta limonlu soğan yedim 2,5 lt su içtim en son 18 de soğanları yedim hala da su içiyorum
yatana kadar da içmeye devam
iki fincan kahve hakkım var kendimce türk kahvesi elbette
yeşil çayda içmeyi düşünüyorum yarım litre
yazmaya devam canlar tartılmadım paylaşmaya devam edicem
bu arada canım yoğurt yemeyi seviyorsan güzel bi kür var bende yatmadan en az 3 saat önce yemelisin ama
10 ar gram tarçın zerdecal ve toz zencefili karıştırıp hafta da 2 3 kez akşam yatmadan 3 saat önce 1 kase yoğurt içine bu karışımdan bir tatlı kaşığı atıp yiyosun,bi sonraki gün farkediyosun farkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?