- 8 Haziran 2010
- 543
- 182
- 103
- Konu Sahibi Elvira Colakova
-
Merhaba ilk gün nasıl geçti sizin,kilo da bi değişiklik var mıarkadaşlar sayfaları sonuna kadar okudum.bende bugun başladım 66 kiloyla.peki son zamanlarda yapan oldumu bu dıyetı.sonucları yazsanız.
birde sabah salatalık domate ve bıber yazıyor ama malum kıs ayındayız tadı tuzu yok domates salatalıkların.onların yerıne herhangı bır sebzeyı cıg yıyebılırmıyızElvira Colakova
merhaba dun tum gun cok guzeldı ama malesef aksam bi aksilik oldu ve bozulduMerhaba ilk gün nasıl geçti sizin,kilo da bi değişiklik var mı
karbonatlı suyun bu kadar etkili olabileceğini düşünmemiştim diye ve sporla birlikte ciddi bir yardımı oluyor o zaman?
anladım o zaman beklediğimden çok çok daha iyi :) biraz daha araştırıp en kısa zamanda ben de başlayacağım çok teşekkür ederimBen sporsuz yaptim diyet de yapmadim sadece ekmek fazla yemedim abur cuburu kestim fazla zorlamadan 2 kilo gitti durduk yere cogunlugu odemdi belki ama yine de iyi sonucta odemleri de atmak gerek 2.5 litre su ictigimiz icin zaten su kaybi olmuyor duzenli sporla ve guzel bi diyetle cok rahat kilo verilir karbonatli su cok iyi bu sabah basladim karbonata
Hurma diyeti hakkında bilgi verebilir misinnBende başlayacağım şuan 7 hurma diyeti uyguluyorum pazartesi başlayacağım. 79 kiloyum şuan hurma diyeti ile 13 kilo falan verdim . Hedefim şimdilik bi 10 kilo daha vermek .
Hurma diyeti hakkında bilgi verebilir misinn
anladım baya irade istiyor çok başarılı ilerlemişsin :) peki bu 6 günde kilon nasıl değişti?Sabah uyandığımda 1 bardak suyumu içiyordum
Sonra 7 hurma (bildiğin ramazan hurması) 1 kase yağsız yoğurt
Öğlen 7 hurma + 1 kase yoğurt
Akşam 7 hurma + 1 kase yoğurt
Bol bol su içiyorum, 5 gün boyunca yapmaya çalıştım bazen dayanamayınca meyveli yoğurt yapıp yiyordum.
5 gün sonra bıraktım ve sabah kahvaltı yaptım öğlen meyveli yoğurt yedim ve akşam çorba salata
6. Günüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?