10 GÜNDE 12 KİLO VERDİM

Merhaba ilk gün nasıl geçti sizin,kilo da bi değişiklik var mı

Merhaba ilk gün nasıl geçti sizin,kilo da bi değişiklik var mı
merhaba dun tum gun cok guzeldı ama malesef aksam bi aksilik oldu ve bozuldu ama bugun bismillah dedim başladım 1.güne.şuan 2.kupa yeşil çayımı içiyorum 10 gün dişimi sıkıcam bakalım nasıl olacak.ama ben kahvaltı da salatalık domates yemıyorum malum kıs ayındayız.onun yerıne havuc ve bıber yıyorum birer tane.havuç diyetlerde pek onerılmıyor 1 dılım ekmek yerıne gectıgınden ama benım tatlı ıhtıyacımı karsılıyor

Ben su an regliyim onun için uygulayamiyorum,2 gün sonra baslayabilirim,belki birbirimize destek olabiliriz

Eveet birbirimize destek de oluruz cuma başlıyorum birde 1 ay once karbonatli su içiyordum fazla dikkat etmedigim halde diyetsiz normal abartmadan yemiştim 9 gunde 2 kilo vermiştim bu sefer diyetle birlikte deneyeceğim size de oneririm karbonatli suyuu

Ya çok gaza geldim hakikaten ,ben büyük ihtimalle pztesi başlayacağım,kendimi daha fazla gaza getirmek için 30 kilo almadan önceki fotolar a bakıp hirslandiriyorum,sevgiyle kalın

Canim ben 1.5 litre karbonatli su 1 lt normal su iciyordum yeni baslamistim cok icemiyordum yavas yavas arttiricam sadece 3 lt karbonatli su icecegim. Sabah kalkar kalkmaz 2-3 bardak iciyordum 30 dk sonra kahvalti. Her ogunden once 2 bardak icinde cok rahat sindiriyordum yediklerimi ben de dogustan bagirsaklarda sorun var ama mucize gibi gelmisti 1 ay en az devam edeceģimm

karbonatlı suyun bu kadar etkili olabileceğini düşünmemiştim diye ve sporla birlikte ciddi bir yardımı oluyor o zaman?

karbonatlı suyun bu kadar etkili olabileceğini düşünmemiştim diye ve sporla birlikte ciddi bir yardımı oluyor o zaman?

Ben sporsuz yaptim diyet de yapmadim sadece ekmek fazla yemedim abur cuburu kestim fazla zorlamadan 2 kilo gitti durduk yere cogunlugu odemdi belki ama yine de iyi sonucta odemleri de atmak gerek 2.5 litre su ictigimiz icin zaten su kaybi olmuyor duzenli sporla ve guzel bi diyetle cok rahat kilo verilir karbonatli su cok iyi bu sabah basladim karbonata

anladım o zaman beklediğimden çok çok daha iyi :) biraz daha araştırıp en kısa zamanda ben de başlayacağım çok teşekkür ederim

Bende başlayacağım şuan 7 hurma diyeti uyguluyorum pazartesi başlayacağım. 79 kiloyum şuan hurma diyeti ile 13 kilo falan verdim . Hedefim şimdilik bi 10 kilo daha vermek .

Başlayan arkadaşlar nasıl gidiyor diyt neler yapıyorsunuz anlatır mısınız biraz bizide bilgilendirin

Bende başlayacağım şuan 7 hurma diyeti uyguluyorum pazartesi başlayacağım. 79 kiloyum şuan hurma diyeti ile 13 kilo falan verdim . Hedefim şimdilik bi 10 kilo daha vermek .
Hurma diyeti hakkında bilgi verebilir misinn

Hurma diyeti hakkında bilgi verebilir misinn

Sabah uyandığımda 1 bardak suyumu içiyordum
Sonra 7 hurma (bildiğin ramazan hurması) 1 kase yağsız yoğurt
Öğlen 7 hurma + 1 kase yoğurt
Akşam 7 hurma + 1 kase yoğurt
Bol bol su içiyorum, 5 gün boyunca yapmaya çalıştım bazen dayanamayınca meyveli yoğurt yapıp yiyordum.

5 gün sonra bıraktım ve sabah kahvaltı yaptım öğlen meyveli yoğurt yedim ve akşam çorba salata
6. Günüm bugün

anladım baya irade istiyor çok başarılı ilerlemişsin :) peki bu 6 günde kilon nasıl değişti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…