10 GÜNDE 12 KİLO VERDİM

• Yarım adet limonun suyu
  • 3 Yemek kaşığı (az yağlı olmasına dikkat edin) yoğurt
  • 1 çay kaşığı kadar pul biber
Akşam yatmadan yarım saat önce yiyin göbekteki yağları eritiyor bizzat kendim uyguladım

Bende 92 ile başladım canım inan herşey beyinde bitiyor. Tokken bile açlık hissi hiç gitmiyor sanki. Ben kendimi sağlıklı beslenme psikolojisine soktum ve sınır koymadan sebze yemeği çorbalar salatalar meyveler yiyorum ama azar azar . Ve burda diyet arkadaşlarım oldu .birbirimize destek çıkıyoruz.

canım şimdi kaçsın ben yeni başladım tabi bi de herhangi sağlık sorunun var mı

Bebişlerine maşallah öncelikle,benim bir kaç tanıdığım senin yöntemini yapıyo benim midem biraz sorunlu,limon ve yoğurt eksime yapar diye korkuyorum açıkçası,catlayacagim kafama takıldı açım diye dolaniyorum evde,birazdan akşam yemeği olan yoğurdu mu yiyeceğim, şaşırdım 500 gr gitmiş bu arada

Güncel kilom 75,1 canım sağlık sorunum yok kız sen şuan kaç kilosun
aslında yazdım 87 hedef 68-73 aralığı 1,5- 2ayda 92den indim sadece porsiyonları azaltıp tatlıyı frenleyerek

şiir gibi olacak ama bu gün diyetimin ilk günüydü

her günü yazıcam inşallah
beni yalnız bırakmayın kızlar

benim de midem sorunlu ama kahve iyi geliyor bu pulbiberli yoğurdu yapınca içiçem ve senin yöntem derken anlayamadım seni yani belli bir yöntemim olduğuna inanmıyorum ama elvira bana ilham oldu

.
benim de midem sorunlu ama kahve iyi geliyor bu pulbiberli yoğurdu yapınca içiçem ve senin yöntem derken anlayamadım seni yani belli bir yöntemim olduğuna inanmıyorum ama elvira bana ilham oldu
Yok canım şu pul biber limon yoğurt la yaptığın karışımı dedim,senin yöntemin derken sen yapıyorum demişsin ya onun için dedim,kahve iyi geliyor demişsin ya hangi kahve?

.

Yok canım şu pul biber limon yoğurt la yaptığın karışımı dedim,senin yöntemin derken sen yapıyorum demişsin ya onun için dedim,kahve iyi geliyor demişsin ya hangi kahve?

anladım canım henüz hiç yapmadım yoğurt kürünü bi kaç arkadaşımdan duydum hepberaber görücez işe yarıyor mu çünkü sonuçları paylaşıcam

şekersiz türk kahvesi canım

BU GÜN 2. GÜN

çok sevindim imge işte böyle böyle gidicek inşallah kaç yaşındasın bi de boyun hımm bi de evli bekar çalışıp çalışmadığını merak ettim doğrusu:)

şimdi tartıldım 85.7 akşam saatleri hem de ben de çok mutluyum çok şükür eksilen birşeye bu kadar sevineceğimi nerden bilebilirdim

sabah yarım lt yeşil çay yarım lt su içtim

öğle hiç bişi canım istemedi salatalıktan bi ısırdım bıraktım

akşam eve kadar 750lt su içtim zoraki ama

akşam gelince yeşil fasülye konservem vardı anacığımın eline sağlık yazdan ondan 4 kaşık yedim bir dilim de ekmek yedim 1 kaşık yoğurda pulbiber yarım limon yoğurt ve en sevdiğimden bir kase sarımsaklı yoğurt tabi tuzsuz

şimdi suyumu yanıma aldım işten çalışmalarım var onları halledicem inşallah ve suya doyamicam

şuan açlık hissetmiyorum hele tartıda kendimi gördüm ya daha da yazık emeklere

Ayy çok canım çok sevindim inş böyle gider,ben evliyim canım çalışmıyorum,168 boyum
Bu arada ben de konserve fasulye yanında yoğurt yedim

Ayy çok canım çok sevindim inş böyle gider,ben evliyim canım çalışmıyorum,168 boyum
Bu arada ben de konserve fasulye yanında yoğurt yedim
Vallahi ben bugun biraz kaçırdım galiba 2 3 tane tereyagli milföy e benzer bi kraker var ondan yedim,2 3 tane de badem çikolata

Diyet günlükleri diye forum var orda kaderimin kaderi diye bi topik var sende gel, herkes günlük yazıyo listesini,Tebrikler eleştiriler çok güzel,acayip gaza geldim,hem burda hem orda yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…